Beklemedeyim, son 7Merhaba kızlar, misafir gücüyle Evi bal dök yala kıvamında yaptımBüyük kız da ananesine gitti küçükte aşı oldu bugün uyuyor şimdi. Hiç işim yok valla boşluktayım küçük uyansın da biraz yürüyelim bari onunla.
Mikan Doğum yaptı mı kızlar? Epeydir giremedim.
Evet bulaşık varken kokuyor ama yıkandıktan sonra kokmuyor, filtresine de bakıyorum temiz oluyor anlayamadım, birkaç gündür oldu böyleiçinde bulaşık varken mi kokuyor? koku tabağa bardağa siniyor mu canım?
Sağol canın bi sorayım bakalımAnka geçmiş olsun, astımlıların kullandığı bir fısfıs vermişti doktor. Tekrar götürürseniz bir sor bakalım. Bulantı dönemiydi ben de hiç sıvı tüketemiyordum. İlaç da zorla da olsa etki etmişti
Evet ben de denedim bir kere böyle oldu, nasıl başarmışlar bölmeyi ben beceremedim dedimsinirliportakal Bak böyle parçalanıyor bölünmüyor
Evet ben de denedim bir kere böyle oldu, nasıl başarmışlar bölmeyi ben beceremedim dedim
Ankacım o ilaç bu benim kızım da hep larenjit olduğunda bundan aldık bir de aparat veriyorlar çocuklar için yoksa kullanamıyorlar.Sağol canın bi sorayım bakalım
Biz ventolini nebülatöre katıp hava olarak veriyoruzAnkacım o ilaç bu benim kızım da hep larenjit olduğunda bundan aldık bir de aparat veriyorlar çocuklar için yoksa kullanamıyorlar.
Biz ventolini nebülatöre katıp hava olarak veriyoruzbu farklı bişey sanırım yarın doktorumuza sorayım teşekkür ederim
Bölüyoruz diyince ben bu sıvılarını falan dökmeden bölüyorlar sanmıştım baya dağılıyor tabi böyle, makinede değil de dışarıda dağılınca rahatsız oldum ben zehirli maddeyle oynuyor gibi hissettimKızlar makası alıyorum tableti de makinenin gözünün orada kesiyorum bu kalacak olan kısmı elimle tutuyorum diğer elim de makasla kesiyor hem dökülenler makine gözüne gidiyor hem diğer yarısını koyuyorum. Kalan da böyle streçle (hep aynı streç) asla ziyan yok
tabağımıza çanağımıza çok sinmesin diye bunu göze alıyoruz canım ne yapalım.Bölüyoruz diyince ben bu sıvılarını falan dökmeden bölüyorlar sanmıştım baya dağılıyor tabi böyle, makinede değil de dışarıda dağılınca rahatsız oldum ben zehirli maddeyle oynuyor gibi hissettim
Kızlar milımalıstgame diye bişey varmış yeni. Duydum. Birinci gun bir esya ikinci gun ııı esya 30 gun 30 esya atılacak.. Oynamaya başladm 4. Gunumdeym evde fazlalıklar nasl cıkıyr tavsiye edrmmm
MERiN_
Anladım canım.
Çalışanlar için evi benimseyebilmek çok zor
yeri geliyor sadece uyumak için kullanıyoruz.
bende isterim filmler izlensin. oyunlar oynansın.
bahçesinde vakit geçsin sebze meyve ekilsin.
yeri geliyor yapılıyor da ama bu kez iş birikince izlediğim filmde zevk vermiyor.
mesela önceden yavaş yavaş yemek yer uzun sohbet ederdik eşimle
şuan 10-15 dk sadece karnımızı doyurmak için oturuyoruz.
yada bazen birimiz eylüle bakıyor sırayla oturuyoruz.
sorumluluk arttıkça en çok kendimizden ödün veriyoruz.
şuan sadece ne istediğine odaklan ve süreci akışına bırak :)
Ne güzel iş bölümleri varmış :) benim annem de sabahın köründe iş yapar öğlene kadar her şey bitmeli. Biz çalışınca mecbur öğleden Sonra ya akşam. Ben haftasonuna iş bırakmak istemiyorum. Ama şu gün şu yapılacak diye belirlemiyorum . Yapacağım ve yaptım diye 2 başlık açtım. Daha önce de bahsetmiştim.
Pazartesi günü yapılacakları belirliyorum. Her hafta mutlaka yapılanlar:
Ev sil, süpür, toz al, banyo yıka, WC yıka.
Her hafta ekstra bir iş daha ekliyorum:
Koltukları sil, nevresim değiştir, mutfak dolabını sil, aynaları sil gibi.
Sonra haftaya yayarak müsait olduğum bir zaman ve canımın istediği işi yapıyorum. Bu görevleri post-it lere yazıyorum. Yaptıkça yapacağım başlığından alıp yaptım başlığının altına yapıştırıyorum. Böyle daha çok motive oluyorum.
Gerektikçe hafta içinde süpürme işini birden çok Kez yaparım.
Çamaşır günü belirlemiyorum, doldukça ve hava müsaitse yıkarım.
Benim buralarda takıldıktan sonra oluşturduğum temizlik rutinim bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?