Beklemedeyim, son 7

Anka geçmiş olsun, astımlıların kullandığı bir fısfıs vermişti doktor. Tekrar götürürseniz bir sor bakalım. Bulantı dönemiydi ben de hiç sıvı tüketemiyordum. İlaç da zorla da olsa etki etmişti

içinde bulaşık varken mi kokuyor? koku tabağa bardağa siniyor mu canım?
Evet bulaşık varken kokuyor ama yıkandıktan sonra kokmuyor, filtresine de bakıyorum temiz oluyor anlayamadım, birkaç gündür oldu böyle
Daha önceden fairy kullanıyordum ben ama yıkandıktan sonra aşırı deterjan kokuyordu bardaklar tabaklar içime sinmiyordu kimyasal yiyip içiyor gibi oluyordu kullanırken, onu bıraktım rossmandaki tablete geçtim hiç kokmuyor bu hemde güzel temizliyor, bu bitince a101in tabletini deneyeceğim annem denemiş beğenmiş kokmuyormuş o da

Sağol canın bi sorayım bakalım
Ankacım o ilaç bu benim kızım da hep larenjit olduğunda bundan aldık bir de aparat veriyorlar çocuklar için yoksa kullanamıyorlar.

Eklentiler

• DBD9D0A7-2429-4B50-BCF0-F51C0FC5F27D.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 58
  • E9CDEF1B-725F-4BF5-8113-6D39C76AB16F.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar makası alıyorum tableti de makinenin gözünün orada kesiyorum bu kalacak olan kısmı elimle tutuyorum diğer elim de makasla kesiyor hem dökülenler makine gözüne gidiyor hem diğer yarısını koyuyorum. Kalan da böyle streçle (hep aynı streç) asla ziyan yok

Eklentiler

• 4EFFBEFE-5E16-4CC5-976B-5EF5C1BE2E83.webp
    41 KB · Görüntüleme: 47
Biz ventolini nebülatöre katıp hava olarak veriyoruz bu farklı bişey sanırım yarın doktorumuza sorayım teşekkür ederim

Sor canım bu aşırı rahatlatıyor. İlk olarak saatte bir diyor mesela doktor ertesi gün 3 saatte 1 filan. Nasıl biliyorsa hakikaten o sürelerde öksürük geliyor tam da çocuğa.

Bölüyoruz diyince ben bu sıvılarını falan dökmeden bölüyorlar sanmıştım baya dağılıyor tabi böyle, makinede değil de dışarıda dağılınca rahatsız oldum ben zehirli maddeyle oynuyor gibi hissettim

tabağımıza çanağımıza çok sinmesin diye bunu göze alıyoruz canım ne yapalım.

Kızlar milımalıstgame diye bişey varmış yeni. Duydum. Birinci gun bir esya ikinci gun ııı esya 30 gun 30 esya atılacak.. Oynamaya başladm 4. Gunumdeym evde fazlalıklar nasl cıkıyr tavsiye edrmmm

Kızımın odası: cam silindi, toz alındı, eşyaların yerleri değişti, oyuncaklar düzenlendi, yerler süpürüp silindi
Salon: toz alındı
Banyo: lavabo wc duş temizlendi, ayna silindi, çöpü boşaltıldı, havlusu değişti, yerler yıkandı
Portmanto aynası silindi

Günaydın
Dün planladığım işleri yaptım
buzdolabını temizledim

bugün süpürme işim var.
evden ayırdığım eşyaları daha yollayamadım onlarla ilgileneyim.

Son düzenleme:
Kızlar milımalıstgame diye bişey varmış yeni. Duydum. Birinci gun bir esya ikinci gun ııı esya 30 gun 30 esya atılacak.. Oynamaya başladm 4. Gunumdeym evde fazlalıklar nasl cıkıyr tavsiye edrmmm

Merhaba
Bende denemiştim bu tarz uygulama başarılı olamamıştım.
sürekli işim bitmiyormuş gibi geliyordu.
tek seferde evi baştan sona kontrol ediyorum belirli günlerde. (yılda 2 kez)
aralarda gözüme çarpanları çıkartıyorum evden.

geçenlerde şans oyunu oynuyoruz çıkarsa ne yaparız herkes hayalini anlatıyor. evin bahçesinde mangal partisi yapmışız çocuklar hamaklarda uyumuş biz de ateş başında takılıyoruz ve en önemlisi yrn sabah bu dağınıklığı ben toplamayacağım dedim

en son ne zaman aanın tadını çıkardım bilmiyorum. sofra kur haydi çocuğa yedir o mızmadan kendi karnını doyurmak için uğraş. ertesi gün eve kayınvalide gelecek akşam onun bize bıraktığı gibi sabaha evi ona öyle bırakmaya çalış. tüm gün görmedim aradaki farkı kapatayım hissi ile tüm akşamını bebeye endeksle. aman uyku rutini koş koş koş. sonra bebe uyurken yanında sız.

hafta içi anneler baktığı için hafta sonu kimse bize selam vermiyor tek bebe iken eşim parka götürürdü bende kuaför keyfi, evde takılmaca, arkadaşla bi kahve gibi kaçamaklar yapardım. şimdi eşim büyüğü parka götürse de küçük çanta gibi yanımda.

böyle yazınca küllerinden doğmak başlığına mı gitsem dedim. o da kapanmıştı dimmiii

Sabah makineye çamaşır attım yıkansın kurusun akşam ütü var ama ondan önce iş çıkışı kuaföre gideceğim.

ne güzel canım kolay gelsin.

benim de buradan öğrendiklerimle uyguladığım ve verim aldığım şey; çekmece ,dolap içi düzenlemek. banyoya girdim banyo dolabını elden geçiriyorum. çocukların kıyafetleri yıkanıp ütülendi yerleştirirken onların çekmeceleri elden geçiriyorum. böylece dolap içlerinde gereksiz eşya birikmiyor hem de oralarda ne var ne yok biliyorum. eskiden dolapta olan birşeyden yeniden alırdım ilk aldığımın tarihi geçerdi sonra çöp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…