gözünaydin. Allah Analı babalı büyütsün kız mı erkek mi ismi ne?:)Kızlar ben Doğum yaptım. Darısı topiğin diğer hamişlerine
bina eski olmasi büyük avantaj bence.:)Benim de öyle şimdi doğuda lojmandayım 60 yıllık binalar. Içim açılsın soyle ferah bi evim olsun istiyorum sürekli evdeyim bide insanin evinde mutlu olması önemli psikolojim bozulmuştu ilk geldiğim sene simdi şükür bitti gidiyoruz bi de tayin belli olsaydi :)
maşaALLAH hepsini yapmışsın bende dün baya yoğun geçti.Günaydın.
Dün Esk'e gidecektik ama o kalabalığı ve yoğun telaşı çekmek yerine pikniğe gittik
benim çok sevdiğim sakin bir yer.
kızımla top oynadık hamak kurduk
dağ tepe tırmandık.
önümüzdeki pazar çalışabilirim o yüzden kızımla dolu dolu vakit geçirdik.
dönüş yolunda kv uğradık
ordan da ablama gittik rustikleri taktık.
12 de eve geldim çok yoruldum
Aa yok canim keske öyle olsa bende 30 sene otururum bizim evler dökülüyor canim hic bi artısı yok. Icimi karartması da cabasibina eski olmasi büyük avantaj bence.:)
ben 1900 yıllarda yapılmış bir TCDD lojmanda oturdum tam 22 sene:)
bahçeliydi.. çiftlikti.. civil civil öten kuşlar.. tavuklarimiz.. domatesimiz biberimiz kendimiz yerdik hele yürüyüş yolda vardi. ne mutlu günlerdi.
Daha küçükmüş canım davranışları tam bilinçli degildir bencemaşaALLAH hepsini yapmışsın bende dün baya yoğun geçti.
iki gündür annemlere gittim.
abimin 3 yıldır göremediği çocuğu görmeye gittik.
kızımla başta iyi anlaştılar.:) ama sonradan hareketlerine çok sinirlendi. oynamak istemedi asalak gibi davraniyor kızıma.bunun annesinin yetiştirdiğine baglı. 37 aylık.Kızımdan 9 ay büyük..;
gün güzel geçti ardindan köyegittik.sonra piknik.:)
bugünde işe başladim yagmurdan dolayı gezemedik.
bilemiyorum annesi babasi ayrı. babasindan uzak büyüyor.Daha küçükmüş canım davranışları tam bilinçli degildir bence
bizim evde dökülüyordu bacasini duvarimi çeşmesini yaptırdık. en son mutfagi yeniledik 3 yıl oturduk çiktik. mutfak dolaplari da orada birakmadik kendimiz almiştik.Aa yok canim keske öyle olsa bende 30 sene otururum bizim evler dökülüyor canim hic bi artısı yok. Icimi karartması da cabasi
maşaALLAH hepsini yapmışsın bende dün baya yoğun geçti.
iki gündür annemlere gittim.
abimin 3 yıldır göremediği çocuğu görmeye gittik.
kızımla başta iyi anlaştılar.:) ama sonradan hareketlerine çok sinirlendi. oynamak istemedi asalak gibi davraniyor kızıma.bunun annesinin yetiştirdiğine baglı. 37 aylık.Kızımdan 9 ay büyük..;
gün güzel geçti ardindan köyegittik.sonra piknik.:)
bugünde işe başladim yagmurdan dolayı gezemedik.
şiddete yönelik yapmıor aslında üstüne eziyordu ne yapacagi bilmiyor. kızımda sinirlendi aglamaya başladi. oynamak istemedi başında Abim ve babasi vardi. mücadele ettiler yapma felan.. yapmadi. yol verince söz dinleyince yapmıyor. hiç sinirlenmiyor. annesi ve o taraflari sinirli yetiştirdiğinden dolayı çocuğun siniri yok etmiş. öle gördüm. sonuçta abimin çocuğu. ve 3 senedir göstermediler. icra kanali ile gösterdi öle aldik ertesi gün teslim ettik 15 günde bi görme hakkımız var.Çocuğun hiç suçu yok.
çocuk aileden görüyor yetiştirilme tarzıyla alakalı.
bende bir ortamda böyle şiddete yönelik hareketler yapıldığında çocuklar arasında
sürekli kızımın peşinde dolaşmak durumunda kalıyorum.
sonra da görüşmemeyi tercih ediyorum o ailelerle.
Canım bizde elimizden geldiğince yaptırdık bisiler 3 yıl oturacagimiz icin de pek elimiz gitmiyo :) aslinda artik yeni lojmanlar yapılsa cok iyi olacakbizim evde dökülüyordu bacasini duvarimi çeşmesini yaptırdık. en son mutfagi yeniledik 3 yıl oturduk çiktik. mutfak dolaplari da orada birakmadik kendimiz almiştik.annem ayakkabi dolabi yaptı. ev mi çok kalabalık şimdi diyorum ben anneme AZALT eşyalari o dolaplari köye götür dedim.
Benim oglum asla vurmayı felan bilmiyodu asla vurmazdı komsunun cocugu var her gun gormek zorundayız disarda felan pesimizi birakmiyo ondan öğrendi vurmayı malesef burdan taşınınca unutur insallah unuturmu acabaÇocuğun hiç suçu yok.
çocuk aileden görüyor yetiştirilme tarzıyla alakalı.
bende bir ortamda böyle şiddete yönelik hareketler yapıldığında çocuklar arasında
sürekli kızımın peşinde dolaşmak durumunda kalıyorum.
sonra da görüşmemeyi tercih ediyorum o ailelerle.
şiddete yönelik yapmıor aslında üstüne eziyordu ne yapacagi bilmiyor. kızımda sinirlendi aglamaya başladi. oynamak istemedi başında Abim ve babasi vardi. mücadele ettiler yapma felan.. yapmadi. yol verince söz dinleyince yapmıyor. hiç sinirlenmiyor. annesi ve o taraflari sinirli yetiştirdiğinden dolayı çocuğun siniri yok etmiş. öle gördüm. sonuçta abimin çocuğu. ve 3 senedir göstermediler. icra kanali ile gösterdi öle aldik ertesi gün teslim ettik 15 günde bi görme hakkımız var.
bende öle düşünüyorum çocuk masum suçu yok. babasiz büyüdü 3 yaşa kadar. ne yapacagi bilemiyor.
haftasonu hep aklımdaydın ama bebeler ateşliydi hiç girip bakamadım.Kızlar ben Doğum yaptım. Darısı topiğin diğer hamişlerine
Benim oglum asla vurmayı felan bilmiyodu asla vurmazdı komsunun cocugu var her gun gormek zorundayız disarda felan pesimizi birakmiyo ondan öğrendi vurmayı malesef burdan taşınınca unutur insallah unuturmu acaba
ovvv doğumdan daha çok bu sancılar zorlamıştı beni. 2. bebede böyle ağrılı olurmuş. bebek emdikçe rahim toparlanıyormus onun ağrısı.Evet emerken oluyor özellikler, rahim toparlanırlarmış olacak dediler hastaneden
3. yü kesinlikle yapmama sebebim olabilir bu yazdıkların :)Evet hatırladım şimdi. O en kötü 3. çocukta oluyor ya ben en çok 3 te zorlanmıştım öyle demişti hemşireler. Tabii 3 tekini görmeden 2 deki daha zor sanmıştım. 4 te çok olmadı vücut iyice alıştı hamileliğe doğuma herhalde ki çok tepki vermedi
Çabuk toparlanırsın inşallah yaa
babası da olsa hiç tanımadığı insanların yanında ne yapacağını şaşırması normal. yargılamak yerine empati yapın siz de annesiniz. yarının kime ne getireceği belli değil ki...şiddete yönelik yapmıor aslında üstüne eziyordu ne yapacagi bilmiyor. kızımda sinirlendi aglamaya başladi. oynamak istemedi başında Abim ve babasi vardi. mücadele ettiler yapma felan.. yapmadi. yol verince söz dinleyince yapmıyor. hiç sinirlenmiyor. annesi ve o taraflari sinirli yetiştirdiğinden dolayı çocuğun siniri yok etmiş. öle gördüm. sonuçta abimin çocuğu. ve 3 senedir göstermediler. icra kanali ile gösterdi öle aldik ertesi gün teslim ettik 15 günde bi görme hakkımız var.
bende öle düşünüyorum çocuk masum suçu yok. babasiz büyüdü 3 yaşa kadar. ne yapacagi bilemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?