- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
İyi yapmışsınız canım spora başlamakla. Hem kafan dağılır biraz hem de sağlık açısından mutlaka faydasını görürsün :) bir de İbrahim saraçoğlunun soğan suyu tarifi var pcos için denemeni tavsiye ederim. Yine pcos için incir yemen faydalı olur. Aklıma geldikçe yazarım ben yineAllahim ne sacma, yemin ederim bazi hekimler is yapmamak icin hastalarla adam gibi ilgilenmiyolar.
Dene bir sene olmazsa yardimci oluruzlar felan. Ben gebe kalamama suresini biraz abarttim. Yasimda 31 oldugu icin mecburen ciddiye aldilar, cunku anne olmak icin fazla zamanim olmayabilir.
Suan esimle spora baslamis bulunuyorum, kilo aldiktan sonra adet surem eger uzadiysa, verirsem belki kisalir diye umut ediyorum. Rabbim herkese hayirli evlat nasip etsinn..
Günaydınlar,Günaydınlar
dün annem hastalanmış onu hastaneye götürdük
neyse ki atlattık çok şükür.
Günaydınlar,
Geçmiş olsun Ciddi bir şey değildir umarım
Geçmiş olsun canım ciddi bisey degildir insallah
Kızlar ben Doğum yaptım. Darısı topiğin diğer hamişlerine
Çok geçmiş olsun canımGünaydınlar
Yaaaa maşallah canım hayırlı olsunKızlar ben Doğum yaptım. Darısı topiğin diğer hamişlerine
Çok geçmiş olsun canım
Yaaaa maşallah canım hayırlı olsunNasılsınız nasıl geçti doğum toparlanıp müsait olunca yaz herşeyi
Teşekkürler, amin inşallahYaaa canım benim sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah
Teşekkürler, amin inşallahyine suyum geldi önce anka darısı sana olsun mia ( etiket yapamadım nedense )
Çok çok geçmiş olsunGünaydınlar
Teşekkür ederim amin inşallah:) son 4 günümüz kalmıştı. Normal oldu. Normal doğumun güzel tarafı bu acı çekiyorsun ama sonrası rahat. Sezeryanda da hemen toparlananlar var bünye meselesi. Sen pozitif düşünMia geçmiş olsun canım
Mikan ayy çok şaşırdım 7 gün falan var diyordun daha.Allah analı babalı büyütsün inşallah. Normal. Mi sezeryan mi.ne çabuk toparlanıyorsunuz ya maşallah.. Ben 1 ay sanırım kendime gelemem
Ay ne güzel ya maşallah canım sana.umarım bende böyle Jet hızıyla toparlanabilirim.normal düşünmüyorum zaten korkudan.rabbim hayırlısını versin inşallah hepimizé.Teşekkür ederim amin inşallah:) son 4 günümüz kalmıştı. Normal oldu. Normal doğumun güzel tarafı bu acı çekiyorsun ama sonrası rahat. Sezeryanda da hemen toparlananlar var bünye meselesi. Sen pozitif düşün
İyi yapmışsınız canım spora başlamakla. Hem kafan dağılır biraz hem de sağlık açısından mutlaka faydasını görürsün :) bir de İbrahim saraçoğlunun soğan suyu tarifi var pcos için denemeni tavsiye ederim. Yine pcos için incir yemen faydalı olur. Aklıma geldikçe yazarım ben yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?