İyi yapmışsınız canım spora başlamakla. Hem kafan dağılır biraz hem de sağlık açısından mutlaka faydasını görürsün :) bir de İbrahim saraçoğlunun soğan suyu tarifi var pcos için denemeni tavsiye ederim. Yine pcos için incir yemen faydalı olur. Aklıma geldikçe yazarım ben yine

Bugün evi toplayıp temizleyeceğim.
yemek köfte patates yapacağım.
pazar günü dinlenirim.

Yaaaa maşallah canım hayırlı olsun Nasılsınız nasıl geçti doğum toparlanıp müsait olunca yaz herşeyi
Yaaa canım benim sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah
Teşekkürler, amin inşallah yine suyum geldi önce anka darısı sana olsun mia ( etiket yapamadım nedense )

Mia geçmiş olsun canım
Mikan ayy çok şaşırdım 7 gün falan var diyordun daha.Allah analı babalı büyütsün inşallah. Normal. Mi sezeryan mi.ne çabuk toparlanıyorsunuz ya maşallah.. Ben 1 ay sanırım kendime gelemem

Teşekkür ederim amin inşallah:) son 4 günümüz kalmıştı. Normal oldu. Normal doğumun güzel tarafı bu acı çekiyorsun ama sonrası rahat. Sezeryanda da hemen toparlananlar var bünye meselesi. Sen pozitif düşün

Ay ne güzel ya maşallah canım sana.umarım bende böyle Jet hızıyla toparlanabilirim.normal düşünmüyorum zaten korkudan.rabbim hayırlısını versin inşallah hepimizé.

Sogan kurunu iki ay once yapmistim. Incir kurunu denemeyi dusunuyorum.
Hayirlisi olsun bakalim.
Internette cok fazla bilgikirliligi olma ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…