günaydın.yoğun bi dönem geçiriyorum.haftasonu evde yoktum.dün geç geldim ev batık durumda.güzel bir plan yapıp işlerimi halletmem lazım.

Herkese Merhaba,

15 günlük izin sonunda tekrar buralardayım.

Cumartesi gününden beri evdeki çamaşırları yıkayıp katlayıp kaldırma telaşındayım.
-çamaşırları asabilmek için balkonu yıkadım.
-yatak odamı süpürüp sildim.
-giriş ve koridoru süpürüp sildim.
-mutfağı süpürdüm.
-1 makine bulaşık yıkandı ve yerleştirdim.
-halıları kaldırdım, yıkamaya verip geldikten sonra da sermeden saklayacağım sonbahara kadar.

bu akşam yapacaklarım;
-küçük odaları süpürüp sileceğim.
-mutfağı sileceğim.
-mutfak balkonumu sileceğim.

Yapılması Gereken ama Canımın İstemedikleri
-mutfak dolaplarını (kapalı balkondaki dolap dahil) silmem gerek.
-camları silmem gerek.
-kışlıkları ve küçülenleri ayıklamam gerek.

babası da olsa hiç tanımadığı insanların yanında ne yapacağını şaşırması normal. yargılamak yerine empati yapın siz de annesiniz. yarının kime ne getireceği belli değil ki...
bence normal karşıladim ama yetiştirme tarzi annesinden. çalışıyordu. çocuğu güzelce bişey öğretseydi. böle sorun olur muydu? HAYIR.
şiddetlik yönelik davranmadi vurmadi.ama ilgi istiyor sevgi ariyor bence çok normal.
yargılamiyorum. empati yapmaya çalışıyorum galiba burada anlatamadim.

Aynı durumdayım valla beni anlatmışsın, hematan yazdı doktor ve silme derdi olduğu için kullanmıyorum, lansinoh kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi

Aynı durumdayım valla beni anlatmışsın, hematan yazdı doktor ve silme derdi olduğu için kullanmıyorum, lansinoh kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi
ben soğan sürmüşüm gögsüme. bi haftada iyileşmişti:) kokusunu sevmiyorsan yapma.:)
ben ne yapsam yaramadi. herşeyi denedim hele gögsüm kopariyordu bide kanadi.:/

lansinoh süreci uzatıyor
diğerini kullan ve kurtul

ben onca ağrıyı çektim 93 günaralıksız kanamam oldu ve rahim kendini toparlamamıştı.
şimdi regil oldukça toparlıyor dr hala takip ediyor.

ben soğan sürmüşüm gögsüme. bi haftada iyileşmişti:) kokusunu sevmiyorsan yapma.:)
ben ne yapsam yaramadi. herşeyi denedim hele gögsüm kopariyordu bide kanadi.:/
Bunu duymamıştım, ilkinde ayva çekirdeğinden jel yapmıştım ama şu an ayva yok sanırım bakalım her yolu deneyebilirim bu gidişle

lansinoh süreci uzatıyor
diğerini kullan ve kurtul

ben onca ağrıyı çektim 93 günaralıksız kanamam oldu ve rahim kendini toparlamamıştı.
şimdi regil oldukça toparlıyor dr hala takip ediyor.
Hadi ya geçmiş olsun tekrar, zor süreçler gerçekten. İlkinde bir gün sancım oldu bu kadar zor geçmemişti göğsüm çok sonra yara olmuştu. Şimdi hepsi üst üste

Bunu duymamıştım, ilkinde ayva çekirdeğinden jel yapmıştım ama şu an ayva yok sanırım bakalım her yolu deneyebilirim bu gidişle
ayva çekirdeginden jeli duymuşum ama denemedim duyana kadar iyileşmişim:)
bahçede var ayvalar. şu an mevsimde degil. olsa gönderirdim sana:)

Günaydınlar
dün annem hastalanmış onu hastaneye götürdük
neyse ki atlattık çok şükür.
geçmiş olsun canım, atlatmanıza sevindim.

Kızlar ben Doğum yaptım. Darısı topiğin diğer hamişlerine
gözünaydın canım, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. hayırlı evlat olsun.

öyle deme sezaryen de olsa kolay toparlanılıyor, sen de toparlarsın merak etme.

günaydin.:) ben plani bulamadim.
demek izin bitti sahalara döndün :)

bilemiyorum annesi babasi ayrı. babasindan uzak büyüyor.
daha farkında degil evde annesini ariyor.annesiz kalınca ortada ne yapacagi bilemiyor
boşananlarin çocuklari öle mi?
gerçekten çok zor
37 aylık çocuğu abin 3 yıldır görmüyorsa nerdeyse hiç görmemiş, üzücü tabi. yani çocuk sizi hiç görmemiş ki değişik davranması normal. bundan sonra 2 haftada bir görüştüğünüzde çocuğu kazanırsınız umarım sizi de sever.

Hayırlı olsun canım :)
Teşekkür ederim
ben de mi başlasam yaaa...

Lanet olsun tatilde kilo aldım
Kaç kilosun canım. Valla benimki artık başlayacak kadar çoğaldı çok kilo aldım :)

Gümüş kalkan kullan canım kesin çözüm. Biraz pahalı ama değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…