Yani aşk olsun sanki 3. planı yapıyordunuz da ben yazınca vazgeçtiniz3. yü kesinlikle yapmama sebebim olabilir bu yazdıkların :)
Günaydın kızlar. Diyete başladım ben
bence normal karşıladim ama yetiştirme tarzi annesinden. çalışıyordu. çocuğu güzelce bişey öğretseydi. böle sorun olur muydu? HAYIR.babası da olsa hiç tanımadığı insanların yanında ne yapacağını şaşırması normal. yargılamak yerine empati yapın siz de annesiniz. yarının kime ne getireceği belli değil ki...
ben de mi başlasam yaaa...Günaydın kızlar. Diyete başladım ben
Teşekkürlergözünaydin. Allah Analı babalı büyütsün kız mı erkek mi ismi ne?:)
Çok teşekkür ederimhaftasonu hep aklımdaydın ama bebeler ateşliydi hiç girip bakamadım.
şükür canım. sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah. hoşgelmiş küçük insan
Aynı durumdayım valla beni anlatmışsın, hematan yazdı doktor ve silme derdi olduğu için kullanmıyorum, lansinoh kullanıyorum ama işe yaramıyor gibiovvv doğumdan daha çok bu sancılar zorlamıştı beni. 2. bebede böyle ağrılı olurmuş. bebek emdikçe rahim toparlanıyormus onun ağrısı.
bebe emerken o kadar çok sancı oluyordu ki emzirmekten korkar olmuştum. sancılar nedeniyle emzirmeye odaklanamadığım için ilk bebe de yara olmayan memeler 2. de kopma noktasına gelmişti.
garmastan çözüm oldu yaralara. yıkaması var deme kulan kurtul :)
TeşekkürlerMikan tebrik ederim.almışsın kuzuyu kucağı.hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyüsün
ben soğan sürmüşüm gögsüme. bi haftada iyileşmişti:) kokusunu sevmiyorsan yapma.:)Aynı durumdayım valla beni anlatmışsın, hematan yazdı doktor ve silme derdi olduğu için kullanmıyorum, lansinoh kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi
Aynı durumdayım valla beni anlatmışsın, hematan yazdı doktor ve silme derdi olduğu için kullanmıyorum, lansinoh kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi
Bunu duymamıştım, ilkinde ayva çekirdeğinden jel yapmıştım ama şu an ayva yok sanırım bakalım her yolu deneyebilirim bu gidişleben soğan sürmüşüm gögsüme. bi haftada iyileşmişti:) kokusunu sevmiyorsan yapma.:)
ben ne yapsam yaramadi. herşeyi denedim hele gögsüm kopariyordu bide kanadi.:/
Hadi ya geçmiş olsun tekrar, zor süreçler gerçekten. İlkinde bir gün sancım oldu bu kadar zor geçmemişti göğsüm çok sonra yara olmuştu. Şimdi hepsi üst üstelansinoh süreci uzatıyor
diğerini kullan ve kurtul
ben onca ağrıyı çektim 93 günaralıksız kanamam oldu ve rahim kendini toparlamamıştı.
şimdi regil oldukça toparlıyor dr hala takip ediyor.
tahinin üstünde biriken yağ da iyi geliyorBunu duymamıştım, ilkinde ayva çekirdeğinden jel yapmıştım ama şu an ayva yok sanırım bakalım her yolu deneyebilirim bu gidişle
Evet onu da duymuştum deniyim, teşekkürlertahinin üstünde biriken yağ da iyi geliyor
ayva çekirdeginden jeli duymuşum ama denemedim duyana kadar iyileşmişim:)Bunu duymamıştım, ilkinde ayva çekirdeğinden jel yapmıştım ama şu an ayva yok sanırım bakalım her yolu deneyebilirim bu gidişle
geçmiş olsun canım, atlatmanıza sevindim.Günaydınlar
dün annem hastalanmış onu hastaneye götürdük
neyse ki atlattık çok şükür.
gözünaydın canım, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. hayırlı evlat olsun.Kızlar ben Doğum yaptım. Darısı topiğin diğer hamişlerine
öyle deme sezaryen de olsa kolay toparlanılıyor, sen de toparlarsın merak etme.Mia geçmiş olsun canım
Mikan ayy çok şaşırdım 7 gün falan var diyordun daha.Allah analı babalı büyütsün inşallah. Normal. Mi sezeryan mi.ne çabuk toparlanıyorsunuz ya maşallah.. Ben 1 ay sanırım kendime gelemem
demek izin bitti sahalara döndün :)günaydin.:) ben plani bulamadim.
37 aylık çocuğu abin 3 yıldır görmüyorsa nerdeyse hiç görmemiş, üzücü tabi. yani çocuk sizi hiç görmemiş ki değişik davranması normal. bundan sonra 2 haftada bir görüştüğünüzde çocuğu kazanırsınız umarım sizi de sever.bilemiyorum annesi babasi ayrı. babasindan uzak büyüyor.
daha farkında degil evde annesini ariyor.annesiz kalınca ortada ne yapacagi bilemiyor
boşananlarin çocuklari öle mi?
gerçekten çok zor
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım :)
Kaç kilosun canım. Valla benimki artık başlayacak kadar çoğaldı çok kilo aldım :)ben de mi başlasam yaaa...
Lanet olsun tatilde kilo aldım
Gümüş kalkan kullan canım kesin çözüm. Biraz pahalı ama değer.Aynı durumdayım valla beni anlatmışsın, hematan yazdı doktor ve silme derdi olduğu için kullanmıyorum, lansinoh kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?