Cok gecmis olsun canimsağol canım şuan için tehlikeyi atlattık.
Geçmiş olsun tekrar yaşamayın inşallahGünaydınlar
dün annem hastalanmış onu hastaneye götürdük
neyse ki atlattık çok şükür.
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşKızlar ben Doğum yaptım. Darısı topiğin diğer hamişlerine
Mia geçmiş olsun canım
Mikan ayy çok şaşırdım 7 gün falan var diyordun daha.Allah analı babalı büyütsün inşallah. Normal. Mi sezeryan mi.ne çabuk toparlanıyorsunuz ya maşallah.. Ben 1 ay sanırım kendime gelemem
Çok çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim
Geçmiş
Geçmiş olsun tekrar yaşamayın inşallah
Ay hayırlı olsun mis gibi bebek korkmuştur eviniz, sağlıkla büyüsün inşallah sana da geçmiş olsunKızlar ben Doğum yaptım. Darısı topiğin diğer hamişlerine
Sağol inş portakalım
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar ben Doğum yaptım. Darısı topiğin diğer hamişlerine
Allah analı babalı büyütsün canım
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inş
Ay hayırlı olsun mis gibi bebek korkmuştur eviniz, sağlıkla büyüsün inşallah sana da geçmiş olsun
Teşekkürler arkadaşlar, darısı isteyenlerin bekleyenlerin başına
Çoook yorgunum gece uzun süre uyumadı, sancılarım var, göğüs uçları ağrıyor, kemiklerim kırılmış gibi.. yani anlayacağın Harika geçti
Çoook yorgunum gece uzun süre uyumadı, sancılarım var, göğüs uçları ağrıyor, kemiklerim kırılmış gibi.. yani anlayacağın Harika geçti
Evet emerken oluyor özellikler, rahim toparlanırlarmış olacak dediler hastanedenYaaa kolay değil tabii çabuk toparlarsın inşallah.Sancılar bebek emerken mi oluyor.
Evet hatırladım şimdiEvet emerken oluyor özellikler, rahim toparlanırlarmış olacak dediler hastaneden
Teşekkür ederim, inşallah hemen geçer :) 3.yü yapmamak için bir sebep dahaEvet hatırladım şimdi. O en kötü 3. çocukta oluyor ya ben en çok 3 te zorlanmıştım öyle demişti hemşireler. Tabii 3 tekini görmeden 2 deki daha zor sanmıştım. 4 te çok olmadı vücut iyice alıştı hamileliğe doğuma herhalde ki çok tepki vermedi
Çabuk toparlanırsın inşallah yaa
Yap kız hangi acı yıkabilir bizi hepsi geliyor geçiyorTeşekkür ederim, inşallah hemen geçer :) 3.yü yapmamak için bir sebep daha
günaydin.:) ben plani bulamadim.1-24 haziran arasi yapılacak plan.
biz deniz kum güneş yok. gidemiyoruz. ben çok isterdim eşim denize hiç gitmemiş hayati boyunca. nedir bilmiyor. ben balık gibi yüzüyorum denizden hiç çikmazdim. tatil plan için parada biriktiremedik. kaldi.bi bahane ariyo yok kurbana para lazim yok bla bla.
bayramda 3, günüde eskişehire gidicem babaannem abim dişinda.. sonra dönecegim halama amcama uğramayacagim. darılırsa darılırsın.
bayramdan sonra pazar günü eskişehirde abimin çocuğunun mevlid var. onlarla karşılayacagiz ben agzini payini nasıl verecegim ya. niye gelmedin derlerse ne diyecegim ki
asıl izinim 10 haziranda başliyor:)
evde ne bulursa yapacagim inşaallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?