kızın annenin yanındamısağol canım çok iyi şuanda.
kızın annenin yanındamı
BEn de oraya yazdım direkşekersiz 14 gün topik bizi çagiriyor:)
ben şekere yine başladim. çayı bozmadim
ben de 85 den 55 e yolculuk başlatmak niyetindeyim.Benim hedefim de 55 ama önce 70-65-60 göreyim bi
enerjine sağlıkbugünkü ev işi planım
-balkon yıkanacak+3 makina çamaşır yıkanıp serilecek.ev süprülüp silinecek
enerjim inş düşmezde hepsini yapabilirimenerjine sağlık
Benim de planım var ama yaptıkça yazmayı düşünüyorumbugünkü ev işi planım
-balkon yıkanacak+3 makina çamaşır yıkanıp serilecek.ev süprülüp silinecek
akşammı yazacaksın.uyguladığın bi sistem varmı.Benim de planım var ama yaptıkça yazmayı düşünüyorum
bulantılar nasıl oldu linda.nekadarlık oldunuzBende bu ara hiç is yapamadim.her gün kendime sadece 1 görev vereceğim.bugünkü görevim yorganı makinede yika ve kurut yerine kaldır. Her gün 1 görev sanırım bu ara beni daha motive edecek galiba.
Bence bu gün 1 iş daha yapabilirsinBende bu ara hiç is yapamadim.her gün kendime sadece 1 görev vereceğim.bugünkü görevim yorganı makinede yika ve kurut yerine kaldır. Her gün 1 görev sanırım bu ara beni daha motive edecek galiba.
Yapmam gereken işleri not alıyorum ama yaptıkça yazayım diyorum. Fazla yada eksik yapabilme durumuna bağlı :)akşammı yazacaksın.uyguladığın bi sistem varmı.
Canım hala kötü ya kendimi gün icinde çok kötü hissediyorum akşamları da sürekli uyuyorum.hiç bi şeye el suremez oldum.içimden bi şey yapmak gelmiyor hala.10 haftalık olduk teyzesi :)bulantılar nasıl oldu linda.nekadarlık oldunuz
Ah yapabilsem varya neler yapacam da elim kolum kalkmıyor. Kusasim geliyor sürekli gelmesin diye de kendimi uykuya veriyorum açıkçası.Bence bu gün 1 iş daha yapabilirsin
Yatmak yatmayı, hareket hareketi getiriyor.
mantıklıYapmam gereken işleri not alıyorum ama yaptıkça yazayım diyorum. Fazla yada eksik yapabilme durumuna bağlı :)
iki haftaya geçer büyük oranda.keyfini sürersin son aylara kadar.Canım hala kötü ya kendimi gün icinde çok kötü hissediyorum akşamları da sürekli uyuyorum.hiç bi şeye el suremez oldum.içimden bi şey yapmak gelmiyor hala.10 haftalık olduk teyzesi :)
Canım o emdikçe duzeliyo allah yardımcın olsunAynı durumdayım valla beni anlatmışsın, hematan yazdı doktor ve silme derdi olduğu için kullanmıyorum, lansinoh kullanıyorum ama işe yaramıyor gibi
Teşekkürler, düşünmen yeterayva çekirdeginden jeli duymuşum ama denemedim duyana kadar iyileşmişim:)
bahçede var ayvalar. şu an mevsimde degil. olsa gönderirdim sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?