Teşekkürler cnm

Teşekkür ederim

Kaç kilosun canım. Valla benimki artık başlayacak kadar çoğaldı çok kilo aldım :)

Gümüş kalkan kullan canım kesin çözüm. Biraz pahalı ama değer.
Onu duydum, bir araştırayım bakayım :)

Geçmiş olsun, oy oy o da fenadır geçti mi şimdi?

Her gün 1 odayı temizliyordun sonuç olarak iyimiydi yorucumuydu.
Düşüncelerini merakla bekliyorum :)
Günde 1-2 saat temizlik de olsa yoruyor tabi. İşten ziyade sıcaklar yoruyor. Salonum kaldı yapamadım. Bu akşam salonun camlarını silmek balkonu yıkamak komple evi süpürmek vakit kalırsa silmek istiyorum. Wc lavabo var. Yıkanacaklar var. Var da var :/ Tek iyi tarafı hafta sonu evde olmasam da içim rahat oluyor. Ki şimdi yaz plan yapmak lazım :)

enerjim inş düşmezde hepsini yapabilirim
bi arkadaşım var iş çıkışı yapacağım işleri gün boyu kafamda planlıyorum akşam eve gelince de yapıyorum. hem kafada hem gerçekte iki defa aynı işi yapmış gibi iki katı yoruluyorum onun için gün içinde evi hiç düşünmüyorum eve gelince o anki enerjime ve aciliyet sırasına göre yapıyorum böylece tek seferde yapmış oluyorum daha az yoruluyorum diyor.

bazen ben de uyguluyorum. gün içinde evle ilgili plan yapıp uygulayamayınca enerjim daha da düşüyor

Son derece normal canım.
Bende hiç iş yapamaz oturur ağlardım son zaman baya moralim de bozulmuştu.
Bu süreçte kendini zorlama ne yapmak istersen onu yap ama geçici olduğunu bil :)
Saolasın canım çok değişik bi şey cidden.birde kızlar ya defter tutan var mı bebegi gelmeden.böyle güzel bi defter almak istiyorum önerilere acigim.

İş yerinde yoğunluk başladı. birde evle uğraşamam.
akışına bıraktım bazı işleri :)

Hafta sonu köye gittim annem ve kızım orda kaldı 1 haftalığına. İlk kez kızımdan ayrı kalıyorum çok eksik hissediyorum mutsuzum. Ama ona değişiklik olur temiz hava alır annem de çok istiyordu diye kendimi avutuyorum. Eşimin işleri yoğun bu hafta hep geç çıkacakmış yoksa onla sinemaya falan giderdik Ben de bu akşam temizlik yapıcam, yarın akşama da arkadaşlarımla plan yaptım.

bende plan yapmayınca boş boş etrafa bakıyorum donup kalıyorum.
ne yemek yapsam diye dolanıyorum. Çiçekleri suladığım günü bile unutuyorum.
ama rutinler ve planlar olunca mutlaka yapıyorum.
deftere veya kağıda yazıyorum aklıma gelenleri çantama atıyorum bitiyor, düşünmüyorum.

bazen bakıyorum raflar tozlanmış mutfakta hemen siliyorum.
anlık yapılan işler de oluyor .

ben sadece yapılacak işleri değil
yapılacak ödemeleri
alınacak eksikleri vs yazıyorum (telefonuma)
gerekli durumlarda çıkarıp listeme bakıyorum, yoksa unutabiliyorum

bende de olabiliyor benzer durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…