Teşekkürler cnmgeçmiş olsun canım, atlatmanıza sevindim.
gözünaydın canım, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. hayırlı evlat olsun.
öyle deme sezaryen de olsa kolay toparlanılıyor, sen de toparlarsın merak etme.
demek izin bitti sahalara döndün :)
37 aylık çocuğu abin 3 yıldır görmüyorsa nerdeyse hiç görmemiş, üzücü tabi. yani çocuk sizi hiç görmemiş ki değişik davranması normal. bundan sonra 2 haftada bir görüştüğünüzde çocuğu kazanırsınız umarım sizi de sever.
Sanirim içimden gelmiyor hiç bi şeyé el sürmek. Deli miyim neyim anlamadım. Umarım geçer.iki haftaya geçer büyük oranda.kefini sürersin son aylara kadar.halsizliğinmi var ,içindenmi gelmiyor
Onu duydum, bir araştırayım bakayım :)Teşekkür ederim
Kaç kilosun canım. Valla benimki artık başlayacak kadar çoğaldı çok kilo aldım :)
Gümüş kalkan kullan canım kesin çözüm. Biraz pahalı ama değer.
Yapmam gereken işleri not alıyorum ama yaptıkça yazayım diyorum. Fazla yada eksik yapabilme durumuna bağlı :)
Teşekkür ederim cnm
Sanirim içimden gelmiyor hiç bi şeyé el sürmek. Deli miyim neyim anlamadım. Umarım geçer.
Ay inşallah amin canım sağolCanım o emdikçe duzeliyo allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun, oy oy o da fenadır geçti mi şimdi?Merhaba kızlar, selam hepinize
Mastit olmuşum ya, 2-3 gündür yattım öyle, ev almış başını gitmiş, akşam çocuklar uyuyunca yerleştirdim bugün de silip süpürürsem benden iyisi yok
Sizler nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir
Günde 1-2 saat temizlik de olsa yoruyor tabi. İşten ziyade sıcaklar yoruyor. Salonum kaldı yapamadım. Bu akşam salonun camlarını silmek balkonu yıkamak komple evi süpürmek vakit kalırsa silmek istiyorum. Wc lavabo var. Yıkanacaklar var. Var da var :/ Tek iyi tarafı hafta sonu evde olmasam da içim rahat oluyor. Ki şimdi yaz plan yapmak lazım :)Her gün 1 odayı temizliyordun sonuç olarak iyimiydi yorucumuydu.
Düşüncelerini merakla bekliyorum :)
bi arkadaşım var iş çıkışı yapacağım işleri gün boyu kafamda planlıyorum akşam eve gelince de yapıyorum. hem kafada hem gerçekte iki defa aynı işi yapmış gibi iki katı yoruluyorum onun için gün içinde evi hiç düşünmüyorum eve gelince o anki enerjime ve aciliyet sırasına göre yapıyorum böylece tek seferde yapmış oluyorum daha az yoruluyorum diyor.enerjim inş düşmezde hepsini yapabilirim
Saolasın canım çok değişik bi şey cidden.birde kızlar ya defter tutan var mı bebegi gelmeden.böyle güzel bi defter almak istiyorum önerilere acigim.Son derece normal canım.
Bende hiç iş yapamaz oturur ağlardım son zaman baya moralim de bozulmuştu.
Bu süreçte kendini zorlama ne yapmak istersen onu yap ama geçici olduğunu bil :)
Günde 1-2 saat temizlik de olsa yoruyor tabi. İşten ziyade sıcaklar yoruyor. Salonum kaldı yapamadım. Bu akşam salonun camlarını silmek balkonu yıkamak komple evi süpürmek vakit kalırsa silmek istiyorum. Wc lavabo var. Yıkanacaklar var. Var da var :/ Tek iyi tarafı hafta sonu evde olmasam da içim rahat oluyor. Ki şimdi yaz plan yapmak lazım :)
bi arkadaşım var iş çıkışı yapacağım işleri gün boyu kafamda planlıyorum akşam eve gelince de yapıyorum. hem kafada hem gerçekte iki defa aynı işi yapmış gibi iki katı yoruluyorum onun için gün içinde evi hiç düşünmüyorum eve gelince o anki enerjime ve aciliyet sırasına göre yapıyorum böylece tek seferde yapmış oluyorum daha az yoruluyorum diyor.
bazen ben de uyguluyorum. gün içinde evle ilgili plan yapıp uygulayamayınca enerjim daha da düşüyor
Teşekkür ederim cnm, çok şükür atlattık, rahat döneme geçtik diyormuşum
Geçmiş olsun, oy oy o da fenadır geçti mi şimdi?
ben doğuştan tembel olduğum için beni çoook yoruyor :)plan yapmak güzel aslında
uyguladıkça motive oluyor insan
uygulanmadığında beyni yorduğu doğru
bende de olabiliyor benzer durumlarbi arkadaşım var iş çıkışı yapacağım işleri gün boyu kafamda planlıyorum akşam eve gelince de yapıyorum. hem kafada hem gerçekte iki defa aynı işi yapmış gibi iki katı yoruluyorum onun için gün içinde evi hiç düşünmüyorum eve gelince o anki enerjime ve aciliyet sırasına göre yapıyorum böylece tek seferde yapmış oluyorum daha az yoruluyorum diyor.
bazen ben de uyguluyorum. gün içinde evle ilgili plan yapıp uygulayamayınca enerjim daha da düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?