- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
ben de aynı şekilde yazıyorum hatta ev işini pek yazmıyorum zaten biliyorum onları genelde.ben sadece yapılacak işleri değil
yapılacak ödemeleri
alınacak eksikleri vs yazıyorum (telefonuma)
gerekli durumlarda çıkarıp listeme bakıyorum, yoksa unutabiliyorum
sıkma canını ben de çalışmayı insanlar yüzünden sevmiyorum.İş yerinde motivasyonumu düşürenlere sinir oluyorum ya.
normalde kolay etkilenen biri değilimdir ama üst üste yapılınca bir şey acayip ayar oluyorum.
sıkma canını ben de çalışmayı insanlar yüzünden sevmiyorum.
bende bugün başladim 2 hafta tatilin ardindan bugün bana uyuşuk tembel hissettim masamda birikmiş evraklarla döndüm. bi yığın evrak göndereceklerim var.Bugün tel evde kalmış
ayy kızını eşini aramıyomusun inanmıyorum diyo
dün yorulduğumu bugünde çok işim olduğunu biliyo
noldu yüzün asık diyor
ben onun anlattığı şeylerle ilgili iyi niyetle davranırken o mesela hiç bana olumlu konuşmadığını fark ettim.
zaten aramızda çok yakınlık yok yeni başladı işe de alışamadım yani kafam uyuşmadı.
olumsuz konuşanlara bende rastladim hiç orali olmadim diyo ki niye geldin niye başladin. tatilim bitti dedim:)Bugün tel evde kalmış
noldu yüzün asık diyor
ben onun anlattığı şeylerle ilgili iyi niyetle davranırken o mesela hiç bana olumlu konuşmadığını fark ettim.
zaten aramızda çok yakınlık yok yeni başladı işe de alışamadım yani kafam uyuşmadı.
sorsan olumsuz ve kötü niyetli olmadığını iddia eder. pek muhattap olma gerekmedikçe bence. zamanla olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok.Bugün tel evde kalmış
noldu yüzün asık diyor
bende bugün başladim 2 hafta tatilin ardindan bugün bana uyuşuk tembel hissettim masamda birikmiş evraklarla döndüm. bi yığın evrak göndereceklerim var.
bugün az iş yapabildim keyfim yoktu. başladığımda mutsuzdum.
umarim bi kaç gün içersinden toparlanir masamdakilerde.
acayip yorgun uyuşuk hissediyorum.
eve gelince ilk iş yemek..
bulaşık. sonra duş.
bide kahve içsem...
12yi bulur sanirim
her zamanki gibi 5:30 ta alarm kurdum. böle iyi oluyor
spora başlayacagim yarim saatlik için.
kahvaltı yaparken kitap okumayı amaçliyorum.
7:30ta evden çikmak istiyorum.
biz insanlar için çalışmıyoruzsıkma canını ben de çalışmayı insanlar yüzünden sevmiyorum.
olumsuz konuşanlara bende rastladim hiç orali olmadim diyo ki niye geldin niye başladin. tatilim bitti dedim:)
tatil açikçasi bana on nurmaraydi:)
bugün maaş kartimda kira birikimi kaliyordu. baya birikim yapmışım ama karıştırıyordu maaştan kaç lira kaldığımız
onu eşimle ortak hesabimiza aktardim
yükümüz kalkti çok şükür:)
halen birikim yapıyorum.
çok şükür Allah sağlık sıhhat versin inşaallah.
evet her yer aynı kurumsal şirketlerde hemen hemen ayni.Hadi espiri eleştiri yapılıyor illaki bende yapıyorum.
ama bu abla esk den buraya geliyor ve kurumsal yerlerde çalıştığı için daha önce.
her türlü olaya dehşetle bakıyor.
ne yapabilirim yani
yeri geliyor erken çıkmama takıyor yeri geliyor işin rahat diyor.
bende hep açıklama yapma ihtiyacı duyuyorum.
eski günler aklıma geldikçe de daha sinir oluyorum.
mesafe koyacağım artık.
daha önceki tatili alırken falan yaptığı yorumlar.
direk olumsuz konuşuyor yani şaka veya samimiyetten değil.
tatilin bitmesi bile konu olmuşsa her yer aynı demekki :)
sorsan olumsuz ve kötü niyetli olmadığını iddia eder. pek muhattap olma gerekmedikçe bence. zamanla olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok.
evet her yer aynı kurumsal şirketlerde hemen hemen ayni.
olumsuz konuşur. bla bla..
ben böle insanlarla bi arada oldum mu mutsuz oluyorum.
ama mutsuzluğu insanlara yansıtmamak lazim. gülerek geçiyorum :)
kısa ve öz cvpla.
ben işime odaklandim. bugün keyfim yerinde degildi. modum düşük.
Aynı hisleri yaşıyorumbugün eve gidicem de yatmak istiyorum
yemek yok.
her iş bende.
ben yoruldum.
kilo vermeye çalışıyorum.
bugün agzima şeker atmadim.makarna yememeliydim. iyi akşamlar.
Ben de sabahları işe giderken kitap okuyorum genelde. Akşam da podcast dinliyorum Başak kaplan ile beyhan budak ağırlıklı çok iyi geliyor.3 tane video izledim
Cansu dengey son videosu
Başak kablan hayatımdan insanları nasıl temizliyorum
Daire loft
Çok iyi geldi
Şimdi yemek ve ev işlerine başlayayım hadi bakalım
Çok güzel kolay gelsin :)Ben de sabahları işe giderken kitap okuyorum genelde. Akşam da podcast dinliyorum Başak kaplan ile beyhan budak ağırlıklı çok iyi geliyor.
Ben de evi cuma temizlemiştim o gün misafir geldi. Bugün yine bir süpürdüm şimdi kızımla dans ettik yoruldum bir bardak çay içip onun odasına girişeceğim. Sonra yemek koyup ütü işine girmek istiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?