Kızlar bu hesabı takip etmiyorsanız mutlaka edin. Hikayeleri özellikle çok güzel oluyor.

günaydin.
dün mercimek çorbasi ve makarna yetindim hiç canim bişey yapmak istemedi.
bulaşıklari eşime verdim. :)
biraz dinlendim. kayınvalidemgil bahçede semaver çay içmeye çagirdi. çiktik.
bahçe havasi bide çay on nurmara...:) dondurmamizi yedik. kızımlada ilgilendim:)
eve geldim duşumu aldim yattım.
sabah 5:30 ta kalktım spor yapmayi yine erteledim:/

Günaydın dün dediğim yorgan işini yapamadim.
Böyle oldukça kendimi yetersiz ve mutsuz hissetmeye başladım 3 haftadır da dışardan yiyoruz sürekli. Mutfakta koku olayina dayanamadigim için yapamıyor eşim.
Bugün yorgan işi tekrar kaldı. İnşallah yapıcam.

Boşver canım 2-3 haftaya düzelir üzme kendini. Annen falan gelemez mi yanına bir süreliğine. Sen işteyken yemekleri yapar evi havalandırır.

Gunaydin kizlarr,
Dun kayinvalidemlerde yemek yedik,
yemekten sonra arkadaslarla caybahcesine gittik.
Eve geldigimizde nerdeyse saat 23 olmustu.
Biraz bilgisayarda isimi hallettim sonra yattik,
Evimde is cikmama mutlulugunu yasiyorum
Gerci tatil icin yine bir listem var. 3 bucuk hafta sonra yaztatili baslicak insallah.
Izin oncesi evi tamamen temizlemeyi dusunuyorum.

Canım ilk 4 ay hiç bir şey yapamadım ben oğlumla bile ilgilenemedim. Kendine yüklenme bulantı geçince eski düzene dönersin.

Boşver canım 2-3 haftaya düzelir üzme kendini. Annen falan gelemez mi yanına bir süreliğine. Sen işteyken yemekleri yapar evi havalandırır.
Annen rahatsız canım üzmek istemem onu şimdiden. Doğumda gelecek zaten uzun süre kalırım falan diyor ama ben kiyamiyorum ona.bi arkadaşım bile yokki burda gel bana yemek yap diyecek.gurbetlik zor ama napalım ekmek parası çok şükür diyoruz hep.
Rabbim başka şeylerle sinamasin.atlaticam inşallah.

Canım ilk 4 ay hiç bir şey yapamadım ben oğlumla bile ilgilenemedim. Kendine yüklenme bulantı geçince eski düzene dönersin.
İnşallah canım be mutsuzum kendime bakmayı bile bıraktım evi falan zaten gözüm gormuyör. Sadece ise gel git yat uyu uyan gene aynı. Öffff yeminle böyle bağıra bağıra aglayasim var yeter ulen diye.

İnşallah canım be mutsuzum kendime bakmayı bile bıraktım evi falan zaten gözüm gormuyör. Sadece ise gel git yat uyu uyan gene aynı. Öffff yeminle böyle bağıra bağıra aglayasim var yeter ulen diye.
Bunlar hep hormonlardan işte. Aynı süreçten yeni çıkmış biri olarak çok tanıdık bu hisler, ağla rahatla, geçecek diye telkinde bulun sürekli kendine ve kendini sorgulama

Benim de işte hiç akrabam yok. Anne desen zaten bi hayrı yok. Yıllarca arkadaşlarım için ben çırpındım şimdi de onlar sağolsun bana yardım ediyor.

Selam kızlar
çok yoğun bir gün geçiriyorum.
boşluklarda da masamdaki işleri yapıyorum
çay molası verdim şuan.

dün bahsettiğim abla geldi sabah ağlıyordu.
işle ilgili birşeyler olmuş
bilseydim hiç işi kabul etmezdim dedi.
tatil sonrası karar verecekmiş işi bırakma veya devam konusunda.
bende üzüldüm demekki o yüzden stresli ve negatif düşünüyormuş hep.
hakkında hayırlısı olsun.

dün bulaşıkları elimde yıkadım.
çamaşır yıkandı astım.
kızımda suyla oyuncaklarını yüzdürdü
oyun bitince küçük bir kriz yaşadık.
sonra çizgi film ve uyku şeklinde günü bitirdik.

bugün
çiçekler sulanıcak ve yemek işi var.

kolay gelsin mia.bende işyerinde biraz sıkıntılıydım.silkeledim kendimi bugün.

kolay gelsin mia.bende işyerinde biraz sıkıntılıydım.silkeledim kendimi bugün.

Aynen dün çok düşündüm.
dış çevreden etkilenmemeyi
anı yaşamayı
yaptığım işi en iyi şekilde ve dikkatimi vererek yapmayı hedefledim.
şuan daha mutluyum kendimi buldum :)

Sana da kolay gelsin suhanım.

Aksam eve gidince yorganı hemen makineye atıcam kendimi de duşa inşallah. Başkaca kendimden bi beklentim yok bugün. Bu ikisi benim için baya iyi ilerleme olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…