Daha ne olsun bellezam eline sağlık çokta yorma kendiniLavabo wc tamam, salon camları tamam, balkon tamam, 1 makine de çamaşır yıkandı. Sıcakta iş çok zor oluyor bunaldım başım döndü
Boşver canım 2-3 haftaya düzelir üzme kendini. Annen falan gelemez mi yanına bir süreliğine. Sen işteyken yemekleri yapar evi havalandırır.Günaydın dün dediğim yorgan işini yapamadim.
Böyle oldukça kendimi yetersiz ve mutsuz hissetmeye başladım 3 haftadır da dışardan yiyoruz sürekli. Mutfakta koku olayina dayanamadigim için yapamıyor eşim.
Bugün yorgan işi tekrar kaldı. İnşallah yapıcam.
Canım ilk 4 ay hiç bir şey yapamadım ben oğlumla bile ilgilenemedim. Kendine yüklenme bulantı geçince eski düzene dönersin.Günaydın dün dediğim yorgan işini yapamadim.
Böyle oldukça kendimi yetersiz ve mutsuz hissetmeye başladım 3 haftadır da dışardan yiyoruz sürekli. Mutfakta koku olayina dayanamadigim için yapamıyor eşim.
Bugün yorgan işi tekrar kaldı. İnşallah yapıcam.
Annen rahatsız canım üzmek istemem onu şimdiden. Doğumda gelecek zaten uzun süre kalırım falan diyor ama ben kiyamiyorum ona.bi arkadaşım bile yokki burda gel bana yemek yap diyecek.gurbetlik zor ama napalım ekmek parası çok şükür diyoruz hep.Boşver canım 2-3 haftaya düzelir üzme kendini. Annen falan gelemez mi yanına bir süreliğine. Sen işteyken yemekleri yapar evi havalandırır.
İnşallah canım be mutsuzum kendime bakmayı bile bıraktım evi falan zaten gözüm gormuyör. Sadece ise gel git yat uyu uyan gene aynı. Öffff yeminle böyle bağıra bağıra aglayasim var yeter ulen diye.Canım ilk 4 ay hiç bir şey yapamadım ben oğlumla bile ilgilenemedim. Kendine yüklenme bulantı geçince eski düzene dönersin.
Bunlar hep hormonlardan işte. Aynı süreçten yeni çıkmış biri olarak çok tanıdık bu hisler, ağla rahatla, geçecek diye telkinde bulun sürekli kendine ve kendini sorgulamaİnşallah canım be mutsuzum kendime bakmayı bile bıraktım evi falan zaten gözüm gormuyör. Sadece ise gel git yat uyu uyan gene aynı. Öffff yeminle böyle bağıra bağıra aglayasim var yeter ulen diye.
Amin canim saolasın. Geçecek inşallah.Bunlar hep hormonlardan işte. Aynı süreçten yeni çıkmış biri olarak çok tanıdık bu hisler, ağla rahatla, geçecek diye telkinde bulun sürekli kendine ve kendini sorgulama
Benim de işte hiç akrabam yok. Anne desen zaten bi hayrı yok. Yıllarca arkadaşlarım için ben çırpındım şimdi de onlar sağolsun bana yardım ediyor.Annen rahatsız canım üzmek istemem onu şimdiden. Doğumda gelecek zaten uzun süre kalırım falan diyor ama ben kiyamiyorum ona.bi arkadaşım bile yokki burda gel bana yemek yap diyecek.gurbetlik zor ama napalım ekmek parası çok şükür diyoruz hep.
Rabbim başka şeylerle sinamasin.atlaticam inşallah.
kolay gelsin mia.bende işyerinde biraz sıkıntılıydım.silkeledim kendimi bugün.Selam kızlar
çok yoğun bir gün geçiriyorum.
boşluklarda da masamdaki işleri yapıyorum
çay molası verdim şuan.
dün bahsettiğim abla geldi sabah ağlıyordu.
işle ilgili birşeyler olmuş
bilseydim hiç işi kabul etmezdim dedi.
tatil sonrası karar verecekmiş işi bırakma veya devam konusunda.
bende üzüldüm demekki o yüzden stresli ve negatif düşünüyormuş hep.
hakkında hayırlısı olsun.
dün bulaşıkları elimde yıkadım.
çamaşır yıkandı astım.
kızımda suyla oyuncaklarını yüzdürdü
oyun bitince küçük bir kriz yaşadık.
sonra çizgi film ve uyku şeklinde günü bitirdik.
bugün
çiçekler sulanıcak ve yemek işi var.
kolay gelsin mia.bende işyerinde biraz sıkıntılıydım.silkeledim kendimi bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?