Taktın linda yorganaAksam eve gidince yorganı hemen makineye atıcam kendimi de duşa inşallah. Başkaca kendimden bi beklentim yok bugün. Bu ikisi benim için baya iyi ilerleme olacak.
kesinlikle.bugün kahvemi tek içtim ama huzurluydum mesela.gereksiz insanlarla iş dışında muhattap olmadım.yarında masamı ve çekmeceleri vs düzenleyeceğimAynen dün çok düşündüm.
dış çevreden etkilenmemeyi
anı yaşamayı
yaptığım işi en iyi şekilde ve dikkatimi vererek yapmayı hedefledim.
şuan daha mutluyum kendimi buldum :)
Sana da kolay gelsin suhanım.
kuşum senin bebeğin olacak sende silkelen kuzucukla keyifli zaman geçirmeye çalış dün halin yok sanıyordum ama içimden gelmiyor yazmışsın.kitap falan başladınmıAksam eve gidince yorganı hemen makineye atıcam kendimi de duşa inşallah. Başkaca kendimden bi beklentim yok bugün. Bu ikisi benim için baya iyi ilerleme olacak.
kesinlikle.bugün kahvemi tek içtim ama huzurluydum mesela.gereksiz insanlarla iş dışında muhattap olmadım.yarında masamı ve çekmeceleri vs düzenleyeceğim
Takintiliyim az gerçekten.kafama bi şey taktiysam o yapılacak illa. yok kokmuyor sadece gardop içine koyacağım da yikamadan koymayayim diye giyinme odasinda bekliyor. Zaten her şey eşimde Anka 3 haftadır. Çamaşır yıkama katlama ortalık toplama. Temizlik için de bayan geliyor 2 haftada bir.o yüzden ufacık bi şeyi de ben yapayım diyorum ama nerede..kendimi tanıyamiyorum resmen.bu aksam yapıp buraya yazacam kesin artık.Taktın linda yorgana. Kokuyor mu? Sen yapamazsan eşin atsın o yorgan yıkanmadan senin kafan rahatlamayacak, başka şeylere de odaklanamayacaksın. Ben de öyleyim de aslında
Bütün ağrıyı bulantıyı da sen çekiyorsun ama. Çalışıyorsun da evde yatmıyorsun ki. Hiç vicdan yapacak bişey yok kaç kere hamile kalıyor insan. Toparlarsın 1 aya fazlasıyla yaparsın.Takintiliyim az gerçekten.kafama bi şey taktiysam o yapılacak illa. yok kokmuyor sadece gardop içine koyacağım da yikamadan koymayayim diye giyinme odasinda bekliyor. Zaten her şey eşimde Anka 3 haftadır. Çamaşır yıkama katlama ortalık toplama. Temizlik için de bayan geliyor 2 haftada bir.o yüzden ufacık bi şeyi de ben yapayım diyorum ama nerede..kendimi tanıyamiyorum resmen.bu aksam yapıp buraya yazacam kesin artık.
Yok kitap bile almadım bebek için.. içimden bi şey yapmak gelmio suhan sanırım bi süreç nu. Geçecek inşallah..kuşum senin bebeğin olacak sende silkelen kuzucukla keyifli zaman geçirmeye çalış dün halin yok sanıyordum ama içimden gelmiyor yazmışsın.kitap falan başladınmı
Mia bu ince yorganlar varya özdilek ten almıştım 4 sene evvel.kalın bi şey değil. Benim makina 9 kiloluk sigiyor kurutma makinasinin tamburlari zaten cok daha geniş oluyor onda da kurutuyorum.kaldırıyorum.yazın pike yetiyor bize.yorgan sığıyormu makineye
ben yıkamacıya veriyorum mecburen.
Ay hadi insallah..Ya gaza geldim bak şimdi evde olsam kesin yaptiydim da işten çıkana kadar gaz falan kalmiyor.
Mia bu ince yorganlar varya özdilek ten almıştım 4 sene evvel.kalın bi şey değil. Benim makina 9 kiloluk sigiyor kurutma makinasinin tamburlari zaten cok daha geniş oluyor onda da kurutuyorum.kaldırıyorum.yazın pike yetiyor bize.
Benimki yeni ama mià daha alalı 2 sene olmuştur..evle ilgili her şeyim yeni 10 sene bi şey değiştirmeyi düşünmüyorum :)9 kilo ooo iyimiş.
Ay hadi insallah..Ya gaza geldim bak şimdi evde olsam kesin yaptiydim da işten çıkana kadar gaz falan kalmiyor.
Benimki yeni ama mià daha alalı 2 sene olmuştur..evle ilgili her şeyim yeni 10 sene bi şey değiştirmeyi düşünmüyorum :)
Benim de 10. Senede bozuldu. Gerçi ben içinde satıcının kesinlikle yıkama dediği paspası yıkadığımdan oldu ama olsunÖmürleri 10 yıl oluyor artık benimde 5 yıl bitti kaldı 5 yıl :)
Sen ilk başta kafandaki tadilatı bitir onlara da sıra gelir inşallahÖmürleri 10 yıl oluyor artık benimde 5 yıl bitti kaldı 5 yıl :)
Kız sen bilerek yapmışsın ama :)Benim de 10. Senede bozuldu. Gerçi ben içinde satıcının kesinlikle yıkama dediği paspası yıkadığımdan oldu ama olsun
Sen ilk başta kafandaki tadilatı bitir onlara da sıra gelir inşallahöncesi sonrasını çok merak ediyorum bende :)inşallah her şey gönlüne göre olur.
Ben niyeyse ev esyasindan falan zevk alamıyorum artık ya da bu dönem böyleyim.
Evde sadece 1 tavası olur mu insanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?