Acaba diyorum herhangi bir mimarla konuşsan sana sadece wc ve banyo için fikir vermek ya da ne bilim dizayn için çok para ister mi ki?
Böyle konularda en büyük hayalim evimi bi tane mimar döşesin arkadaş ben ugrasamayayim oluyorum.
Son tayin yerimizdeki hayalim tek katlı bir ev arkasinda havuz ön tarafı bahcelî mimar tarafından içi dosenmis bir ev

yok canım ya çoğu mimarın fikirlerini sevemiyorum.

ben hem bu tarz işleri seviyorum araştırma yapmayı.
alışverişi ve tasarımı

yok canım ya çoğu mimarın fikirlerini sevemiyorum.

ben hem bu tarz işleri seviyorum araştırma yapmayı.
alışverişi ve tasarımı
joannayı görünce direk sen aklıma geliyorsun.hayalime öyle yerleştin bi kere

Benim bulaşık makinası 3 program sürekli ekonomik modunu kullanıyorum. Çok programli ihtiyaç oluyor mu ki.yıkasin da nasıl yıkarsa yıkasin mantığı benimki

Konunun basini bilmiyorum ama banyo wc hele ki minimalist istiyorsan cok basit aslinda.
Ben de simdi yazligi yaptiriyorum, takim sevmiyorum mesela, lavabo alti dolabini en basit ve ucuzunu aldim, lavaboyu da öyle, yazlik ev diye önemsemiyorum ama normalde genisce bir lavabo ve üzerine büyük güzel bir ayna isterdim.
Tavsiyem takim olan hersey cok sikici ve bir zamandan sonra boguyor insani, az esya ferahlik getiriyor mekana. Hele ki banyo gibi yerlerde, mümkünse beyaz tercih ediyorum, hatta bütün evi.
Simdiden size de bana da hayirli olsun

Benim buzdolabı, bulaşık makinesi 12 yılını doldurdu ama iyi onlar işimi görüyor işte. Hatta bulaşık makinemle aşk yaşamaya başladım son günlerde Çok programlı derken mesela ne olsa iyi olurdu.

buzdolabımın dışı geniş içi o kadar değil.bulaşık makinasına gelince niye diye sorma bende bilmiyorum on yıkama falan yapsa,az bulaşıkta enerjiyi az harcasa,misafir takımları için özel yıkaması olsa.çamaşır makinasılda ipkeli yıkama bölümü gibi

güle güle kullanın tabi yazlık evde kullanabilirlik önemli, normalde de aşırı pahalıya gerek yok.
İşte hayalimizi 2 eksik 1 fazla gerçekleştirmeye çalışıyoruz :)

Bende takım sevmiyorum acayip takıntılıyım bu konuda.
raflar ayna ve dolap hep farklı firmalardan tedarik ediyorum.
aynı şekilde diğer eşyalarda ayrı yerlerden
kapısını geçen yıl almıştım :)
ama farklı parçalar aynı tarza hitap ediyor hepsi
özellikle gri ve beyaz uyumunu seviyorum
ahşap detayla soğukluğu kırmayı
dekorlarda metalle modernlik katmayı :)

banyo wc ayrı yerlerde benim
banyo için duşakabin ve fayans değişimi yeterli olacak.
1-2 detay var sadece onlar süpriz olsun :)

Benim kayınvalidmin bir sürü programı var ama hiç kullanılmıyor. Tek sepet çalıştırma, narin yıkama, hızlı, eko, akıllı yıkama, ön yıkama bir sürü programı var. Ekoda yıkıyor sadece diğerlerini karıştırmadık bile bi de dokunmatik olunca her çalıştırdığında çocuk kilidini de açıyor yaklaşsak değdik sanıyor

heyy maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…