Benim de 10. Senede bozuldu. Gerçi ben içinde satıcının kesinlikle yıkama dediği paspası yıkadığımdan oldu ama olsun
Acaba diyorum herhangi bir mimarla konuşsan sana sadece wc ve banyo için fikir vermek ya da ne bilim dizayn için çok para ister mi ki?1 tava 1 sahan yeter :)
banyoyu çok minimalist düşünüyorum
wc lavabo bölümünü kabaca eskiz çizdim :) sadece bazı parçalar üzerinde kararsızım.
elimde metre dolaşıyorum sürekli, nasıl birşey çıkacak acaba
Acaba diyorum herhangi bir mimarla konuşsan sana sadece wc ve banyo için fikir vermek ya da ne bilim dizayn için çok para ister mi ki?
Böyle konularda en büyük hayalim evimi bi tane mimar döşesin arkadaş ben ugrasamayayim oluyorum.
Son tayin yerimizdeki hayalim tek katlı bir ev arkasinda havuz ön tarafı bahcelî mimar tarafından içi dosenmis bir ev
10 yıl çok az
bizim eylülde 8 sene bitiyor.
daha eşyalarımdan hevesimi alamadım lütfen bozulmasınlar, kırılmasınlar.
değiştirmek istemiyorum.
gider aynısından alırım :)
joannayı görünce direk sen aklıma geliyorsun.hayalime öyle yerleştin bi kereyok canım ya çoğu mimarın fikirlerini sevemiyorum.
ben hem bu tarz işleri seviyorum araştırma yapmayı.
alışverişi ve tasarımı
joannayı görünce direk sen aklıma geliyorsun.hayalime öyle yerleştin bi kere
buzdolabımı sevmiyorum,fırınımdan nefret ediyorum (ayrıca set üstü kullanıyorum),bulaşık makinamıda çok programlı alsam iyiymiş idare edilir yani var ama uyumsusuz onunlada.10 yılmı...çok çok amin
Benim bulaşık makinası 3 program sürekli ekonomik modunu kullanıyorum. Çok programli ihtiyaç oluyor mu ki.yıkasin da nasıl yıkarsa yıkasin mantığı benimkibuzdolabımı sevmiyorum,fırınımdan nefret ediyorum (ayrıca set üstü kullanıyorum),bulaşık makinamıda çok programlı alsam iyiymiş idare edilir yani var ama uyumsusuz onunlada.10 yılmı...çok çok amin
1 tava 1 sahan yeter :)
banyoyu çok minimalist düşünüyorum
wc lavabo bölümünü kabaca eskiz çizdim :) sadece bazı parçalar üzerinde kararsızım.
elimde metre dolaşıyorum sürekli, nasıl birşey çıkacak acaba
Benim buzdolabı, bulaşık makinesi 12 yılını doldurdu ama iyi onlar işimi görüyor işte. Hatta bulaşık makinemle aşk yaşamaya başladım son günlerdebuzdolabımı sevmiyorum,fırınımdan nefret ediyorum (ayrıca set üstü kullanıyorum),bulaşık makinamıda çok programlı alsam iyiymiş idare edilir yani var ama uyumsusuz onunlada.10 yılmı...çok çok amin
seni biyere etiketledimSeviyorum johanna gainesi ama abartıyor bazen dekor işinde
her türlü danışmanlık yaparım ev hakkında(ücretsiz)
bende yeni ev hayaliyle şuan beklemedeyim.dokunmuyorum biyereMutfağımı bütünüyle sevmiyorum ama 1 yıl daha sabır
benimde 3.yeterli aslında ama nebiliyim işteBenim bulaşık makinası 3 program sürekli ekonomik modunu kullanıyorum. Çok programli ihtiyaç oluyor mu ki.yıkasin da nasıl yıkarsa yıkasin mantığı benimki
buzdolabımın dışı geniş içi o kadar değil.bulaşık makinasına gelince niye diye sorma bende bilmiyorumBenim buzdolabı, bulaşık makinesi 12 yılını doldurdu ama iyi onlar işimi görüyor işte. Hatta bulaşık makinemle aşk yaşamaya başladım son günlerdeÇok programlı derken mesela ne olsa iyi olurdu.
Konunun basini bilmiyorum ama banyo wc hele ki minimalist istiyorsan cok basit aslinda.
Ben de simdi yazligi yaptiriyorum, takim sevmiyorum mesela, lavabo alti dolabini en basit ve ucuzunu aldim, lavaboyu da öyle, yazlik ev diye önemsemiyorum ama normalde genisce bir lavabo ve üzerine büyük güzel bir ayna isterdim.
Tavsiyem takim olan hersey cok sikici ve bir zamandan sonra boguyor insani, az esya ferahlik getiriyor mekana. Hele ki banyo gibi yerlerde, mümkünse beyaz tercih ediyorum, hatta bütün evi.
Simdiden size de bana da hayirli olsun
benimde 3.yeterli aslında ama nebiliyim işte
Benim kayınvalidmin bir sürü programı var ama hiç kullanılmıyor. Tek sepet çalıştırma, narin yıkama, hızlı, eko, akıllı yıkama, ön yıkama bir sürü programı var. Ekoda yıkıyor sadece diğerlerini karıştırmadık bilebuzdolabımın dışı geniş içi o kadar değil.bulaşık makinasına gelince niye diye sorma bende bilmiyorumon yıkama falan yapsa,az bulaşıkta enerjiyi az harcasa,misafir takımları için özel yıkaması olsa.çamaşır makinasılda ipkeli yıkama bölümü gibi
heyy maşallahhhBenim kayınvalidmin bir sürü programı var ama hiç kullanılmıyor. Tek sepet çalıştırma, narin yıkama, hızlı, eko, akıllı yıkama, ön yıkama bir sürü programı var. Ekoda yıkıyor sadece diğerlerini karıştırmadık bilebi de dokunmatik olunca her çalıştırdığında çocuk kilidini de açıyor yaklaşsak değdik sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?