- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
tatil sonrası temiz evle karşılaşmak gibisi yok :)
tabi 1 saatte geri dağılıyor o ayrı :)
Günaydınlar Dün eve attım kendimi hemen duşa.sonra da yorganı attım makineye eşim de kurutma ya atmış.sabahta katladık gardopun içine koyduk ohh içim rahatladı yeminle..
Bugünkü görevim giyinme odasindaki koltuğun üstüne cikarttigim kıyafetleri katlamk.belki Size aa bu ne be 5 dk dersiniz ama vallahi bana zulüm geliyor.
Mià çok iyi düşünmüşsun.kafamda benimde borç falan olunca sinir oluyorum.cidden borçsuz yaşam en guzeli.ama niye şimdi degil onu anlamadım.
Sorma ozelliklede tatil donusu camasir olaylari.
Tatil donusu ise baslamam icin iki haftam daha var.
Bol dinlenmeli bir tatil olur insallah.
Bu zamani biraz daha minimalistlestirmek icin zaman harcarsam yil boyu biraz rahat ederim.
Ohhh ben de rahatladım şimdi süpersinGünaydınlar Dün eve attım kendimi hemen duşa.sonra da yorganı attım makineye eşim de kurutma ya atmış.sabahta katladık gardopun içine koyduk ohh içim rahatladı yeminle..
Bugünkü görevim giyinme odasindaki koltuğun üstüne cikarttigim kıyafetleri katlamk.belki Size aa bu ne be 5 dk dersiniz ama vallahi bana zulüm geliyor.
Mià çok iyi düşünmüşsun.kafamda benimde borç falan olunca sinir oluyorum.cidden borçsuz yaşam en guzeli.ama niye şimdi degil onu anlamadım.
Ben yine bulaşıkları toplayamadım akşam çok üşendim onları yıkayacağım.Bende bugün günü kurtaracak kadar toplayacağım.
yemek yapmayacağım.
Ben yine bulaşıkları toplayamadım akşam çok üşendim onları yıkayacağım.
Nevresim değiştireceğim.
Çocuklara poğaça yapacağım.
Çamaşırlar var katlanacak onları katlayacağım. Süpürge açacağım
Ama önce kahvaltı hazırlamam lazım
Uff ne çok işin oluyor her gün Anka be..Ben yine bulaşıkları toplayamadım akşam çok üşendim onları yıkayacağım.
Nevresim değiştireceğim.
Çocuklara poğaça yapacağım.
Çamaşırlar var katlanacak onları katlayacağım. Süpürge açacağım
Ama önce kahvaltı hazırlamam lazım
Ooo liste uzun ankacım kolay gelsin.
Ertelemesem çok iş olmuyor aslında da erteleyince zor oluyor sonraUff ne çok işin oluyor her gün Anka be..
Ertelemesem çok iş olmuyor aslında da erteleyince zor oluyor sonra
Günaydın hanımlar,
Yaz gününe yaraşır, aydınlık, ferah, kıpır kıpır bir gün sizinle olsun :)
Dün işten gelince, eşimle beraber kızımı 1 saatliğine dışarı parka çıkardık. Bu sırada ablam o kadar çok iş yapmış ki biz gelmeden.
Evi süpürmüş, dağınıklığı toparlamış,balkonları yıkamış. Gelince onu iş yapıyor şekilde görünce üzüldüm. Benim yapamadığımı o yapıyor.
Kızla ilgilendim uyuttum derken, yanına sızmışım. Gece yarısı bir uyandım, 2 makine çamaşır ütülenmiş,katlanmış,mutfak temizlenmiş,süpürülmüş.
Bakıcı ile anlaşsaydım, ona şunu yap bunu yap diyebilirdim belki ama ablam olunca her ne kadar ücret karşılığı da yapsa içim acıyor. Maddi durumumuz biraz iyileşince senesini beklemeden zam yapmak niyetindeyim. Bu şartlar dahilinde böyle bir bakıcı bulmam imkansızdı.
Çok şükür Allah'a. Onun bizim yanımıza gelmesi, tamamen şans eseriydi. Her zaman dualarımda olacak. :)
annenize parali mi baktiryosunuz çocuğuna? bende paralı baktirmak istedim de para istemediler torunu için herşeyi yapariz dediler.yabancı biri bakmaktansa güvenilir aileden biri bakması çok yerinde olmuş
ablan için de senin içinde sevindim.
biz de anneme az da olsa ödeme yapıyoruz.
bende durumu düzelteyim arttırmayı düşünüyorum.
Kesinlikle harika bir tesadüf oldu. Hakkını nasıl öderim bilemiyorum :)yabancı biri bakmaktansa güvenilir aileden biri bakması çok yerinde olmuş
ablan için de senin içinde sevindim.
biz de anneme az da olsa ödeme yapıyoruz.
bende durumu düzelteyim arttırmayı düşünüyorum.
annenize parali mi baktiryosunuz çocuğuna? bende paralı baktirmak istedim de para istemediler torunu için herşeyi yapariz dediler.
annenize parali mi baktiryosunuz çocuğuna? bende paralı baktirmak istedim de para istemediler torunu için herşeyi yapariz dediler.
Ben artık sudan geçirmiyorum biliyorsun boşalan kap hop makineyebenimde bulaşıklar kaldı dünden
sudan geçirdim ama mak dizmeye üşendim.
Maşallah yaa ne anneler varAnnem benim kızıma bakmak için işinden ayrıldı.
Ben ek destek oluyorum sadece böyle daha içim rahat ediyor :)
Ben artık sudan geçirmiyorum biliyorsun boşalan kap hop makineyehele dün ikindi koyduklarımı görsen puding tenceresini ve çırpma telini direk koydum. Akşam ki bulaşıkları koyup çalıştıracaktım ama bebekten fırsatım olmadı uyuyunca canım istemedi kurudu iyice. Onu yıkarsa tamamdır artık bakalım kahvaltı bulaşıklarını koyup çalıştıracağım az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?