bizimkide istemedi.benim kv bakıyor.ama seveceği hediyeler alıyorum ara ara.evini ihtiyaçlarını alıyoruz market elektrik,bakım işlerini.arada kıyafet falan alıken eşim ödeme yapıyor.eşim bide kayınvalideme kayımbabamdan kalma tarla takım işlerinde kvye destek oluyor.annenize parali mi baktiryosunuz çocuğuna? bende paralı baktirmak istedim de para istemediler torunu için herşeyi yapariz dediler.
Annem benim kızıma bakmak için işinden ayrıldı.
Ben ek destek oluyorum sadece böyle daha içim rahat ediyor :)
Maşallah yaa ne anneler var
Bizimki benden önce küsmüş aramadı bi daha son konuşmadan sonraSağolsun hakkını ödeyemeyiz. Uzun saatler bakıyor bazen.
Ne güzel olmuş. Ara sıra yapılan şeyler ona da bir teşvik olur hem. Hem de elinizi üzerinden çekmemiş oluyorsunuz.dün
bizimkide istemedi.benim kv bakıyor.ama seveceği hediyeler alıyorum ara ara.evini ihtiyaçlarını alıyoruz market elektrik,bakım işlerini.arada kıyafet falan alıken eşim ödeme yapıyor.eşim bide kayınvalideme kayımbabamdan kalma tarla takım işlerinde kvye destek oluyor.
Aynen daha önce muhallebi tenceresini falan koymuştum ama böyle beklememiştiMakineyi baya teste tabii tutuyorsun :)
kurumuş pudingi de çıkartırsa helal olsun makineye
Bizimki benden önce küsmüş aramadı bi daha son konuşmadan sonraben de kendi kendime havalanıyorum ararsa açmıcam falan diye
ben de beklemedeyim. Eğer çıkarırsa benim makineyi değiştirip senin makineden alıcam valla. Ben sudan geçirmediğim zaman üstünde iyice sertleştiriyor artıkları. Ancak bulaşık teli ile ovarak çıkarabiliyorum.Aynen daha önce muhallebi tenceresini falan koymuştum ama böyle beklememiştibu seferkini baya merak ediyorum
altlı üstlü olmamizi avantaji bu bence.bizimkide istemedi.benim kv bakıyor.ama seveceği hediyeler alıyorum ara ara.evini ihtiyaçlarını alıyoruz market elektrik,bakım işlerini.arada kıyafet falan alıken eşim ödeme yapıyor.eşim bide kayınvalideme kayımbabamdan kalma tarla takım işlerinde kvye destek oluyor.
Aynen daha önce muhallebi tenceresini falan koymuştum ama böyle beklememiştibu seferkini baya merak ediyorum
ben de beklemedeyim. Eğer çıkarırsa benim makineyi değiştirip senin makineden alıcam valla. Ben sudan geçirmediğim zaman üstünde iyice sertleştiriyor artıkları. Ancak bulaşık teli ile ovarak çıkarabiliyorum.
bence beklettiğinden kuru bulaşık makinede.ben de beklemedeyim. Eğer çıkarırsa benim makineyi değiştirip senin makineden alıcam valla. Ben sudan geçirmediğim zaman üstünde iyice sertleştiriyor artıkları. Ancak bulaşık teli ile ovarak çıkarabiliyorum.
işten çikişinda yapılacak işler
eve gelince yemek yapılacak.
bulaşıklari makineye yerleştirecek
dişarda çay olmasa iyi olcak da çagiriyorlar
kahve içmiyorum iki gündür özledim..
çamaşirlar yerleştirecek.
dikiş dikecegim. kızımın elbisesi tamamlamadi. biraz büyük yapmaya düşünüyorum:)
eksiklerim var lastik dügme fermuar alicam.:/
Bundan sonra her gün 1 rutin ekleyerek 30 gün tamamlamış olacağım. 1 ayın sonunda nur topu gibi 30 rutinim oluşacak. :) Bu benim için çok büyük bir adım. 3 gündür yapmak için kendimi zorlamaya devam ediyorum. Umarım 1 ayı tamamlayabilirim.
1. gün:kitap okumak
2. gün:kitap+10.000 adım
3. gün:kitap+10.000 adım+3lt su ...
Güzelmiş ama 1 güne 30 rutin çok gibiBundan sonra her gün 1 rutin ekleyerek 30 gün tamamlamış olacağım. 1 ayın sonunda nur topu gibi 30 rutinim oluşacak. :) Bu benim için çok büyük bir adım. 3 gündür yapmak için kendimi zorlamaya devam ediyorum. Umarım 1 ayı tamamlayabilirim.
1. gün:kitap okumak
2. gün:kitap+10.000 adım
3. gün:kitap+10.000 adım+3lt su ...
Ben artık sudan geçirmiyorum biliyorsun boşalan kap hop makineyehele dün ikindi koyduklarımı görsen puding tenceresini ve çırpma telini direk koydum. Akşam ki bulaşıkları koyup çalıştıracaktım ama bebekten fırsatım olmadı uyuyunca canım istemedi kurudu iyice. Onu yıkarsa tamamdır artık bakalım kahvaltı bulaşıklarını koyup çalıştıracağım az sonra
Makinen isin ustesinden gelirse cok sanslisin.
Gecenlerde esim smoothie yapmis, bardaklari o sekilde makineye koymus,
makine temizlememeyi gec baska bardaklarada sicratmis minicik meyve taneciklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?