gün içerisinde rutinim
1-2 lt su
2-güneş kremi+ diğerleri
3-diş fırçalama
4-emailere bakma
5,kurumun sistemine bakıp gerekli işleri kontrol
6.işyerinde ilk iş çay
7.1sade kahve
8.mutlaka 1tane bitki çayı
9.babamı ve annemi arama
10.maneviyatımı güçlendirecek gerekli okumalar
11.akşamları evde yemek sonrası çay demleme
12.aktuel ve indirimli ürünleri inceleme
13.kayınvalideyle gün değerlendirmesi
14.kadınlar kulübünde takip ettiğim konuları gün içinde ara ara kontrol
15.mutfağı toparlama yatmadan bulaşık bırakmama
16,ekmeği az yemek
17.çocuklara oyuncakları toplatma
18.çocuklara kumabaraya atmak için bozukluk verme(1 lira)
19.herşeye rağmen gülümsemeye çalışma
Kayık tabak aldım kendime 2 tane kırılmıştı. Tanesi 35 TL olmuş.nolcak bu ülkenin hali
bunların arasında bende de müzik var yazınca fark ettim.vitamin almam lazım.hafızaa oyunu aynarım ama hergün değil.plan kısmını duzenlemem lazım benim.haftalık hazırlıyorum günlüğüde arada rutine bağlansa güzel olacak.araştırma ksımına gelince ben genelde dekor arayışındayım.her bölüm için özel albüm oluşturdum beğendiğimi kaydediyorum.işte banyo,çocuk odası ileri iiçin kış bahçesi vs.kahvaltıda var aslında azda olsa mutlaka yemeden çıkmamO kadar çok rutin var ki önemli olanları yazayım.
1- sabah uyanınca 10 dk dışarıyı seyretmek
2-işe gelince balıklara yem vermek
3- 1 bardak çay içmek
4- en az 1 lt su tüketmek
5- diş fırçalamak
6- yüz bakımı
7- yatağı düzeltmek
8- günde 1 video izlemek
9- müzik dinlemek
10-İşleri sırayla yapmak. (hergün yapamam gereken şeyler)
11-plan hazırlamak
12-günde 1 meyve yemek
13-kızımla aktivite yapmak
14-kitap okumak
15-masamı toplu tutmak
16-sabah erken uyanmak
17-kahvaltı yapmak
18-hergün 1 araştırma yapmak
19-hafıza oyunu oynamak
20-el kremi sürmek (iş gereği ellerim çok kuruyor)
21- Teknolojiden uzaklaşmak
22- kendime telkinlerde bulunmak.
23-vitamin içmek
24- hergün 1 dolap düzeni
Daha çok yaptıklarım ve yapacaklarım var ki çoğu sıradan şeyler işe hazırlanmak uykuya hazırlanmak bakım günlerim gibi...
birde haftalık ve aylık rutinler var onları eklemedim.
bu 24 maddeyide hergün uygulamıyorum her günümüz bir olmuyor çünki
genelde kış dönemi daha aktifim :)
Sağol canım. Yatak alsaydık iyiydi yaa inşallah başka bi indirim yaparlar. Ne bekliyoruz anlamadım zaten bi patlıcam eşime en sonundaSorma canım sen 4 gün sonra gör fiyatları %10 zamlı olcak
Güle güle kullan.
Ben de hiç duymamıştım, kaynar diyorlar bu 3ünü kaynatıyorsun rahmi de toparlıyormuşO ne yahu hiç duymadım
Çörekotu yağı iç sen her derde deva kuranda bile geçiyor ☺
temmuz gelmeden alsaydınız keşke.bi patlak gelecek yine.enflasyon oranı düşsün diye indirimlere gidildi sırf enflasyon farkı çok çıkıp temmuz maaşlarına yansımasın diye.Sağol canım. Yatak alsaydık iyiydi yaa inşallah başka bi indirim yaparlar. Ne bekliyoruz anlamadım zaten bi patlıcam eşime en sonunda
Haber verilmeli bence, gelmeden yarım saat önce bebeği oturma odasının ortasında yıkıyorduk mesela ilk banyosuydu bir anda 10 kişi bassa o şekilde pek hoş olmazdıBebek görmeye haberli gelinmez ki zaten boşver
benimde işyerinde bitkilerim var onları sularım.benimde senin rutinlerinden denemek istediklerim varVayy değişik denemek istediklerim var :)
Sağol canım. Yatak alsaydık iyiydi yaa inşallah başka bi indirim yaparlar. Ne bekliyoruz anlamadım zaten bi patlıcam eşime en sonunda
Hımmm benim bildiğim pekmez pişirilmez ama faydası olur inşallah. Şifa olsun. Süt yapan çok şey var ama ben en çok terenin faydasını görüyorum. Gelip gidip tere yiyorumBen de hiç duymamıştım, kaynar diyorlar bu 3ünü kaynatıyorsun rahmi de toparlıyormuş
Onu da hiç içmedim deniyimmalta içeçeğide inanılmaz süt yapıyor.ikiye bölüp içiyordum ben 12 saat arayla.
Keşke. Akşam yine açayım konuyu bakayım :))temmuz gelmeden alsaydınız keşke.bi patlak gelecek yine.enflasyon oranı düşsün diye indirimlere gidildi sırf enflasyon farkı çok çıkıp temmuz maaşlarına yansımasın diye.
evet benim kvde yaptı bana.tereyağıyla ılıtıp sabah yediriyorlardı.doğumda kaybettiğin enerjiyi veriyor+kan bakımından direnç veriyor bide süt yapıyormuşBen de hiç duymamıştım, kaynar diyorlar bu 3ünü kaynatıyorsun rahmi de toparlıyormuş
Ben de haber veriyorum ama bana hiç veren olmadı. Hatta komşulardan biri çay yapmış biri kek biri kurabiye. Baya yastıkla yorganla geldiler. Çocukları bizde uyutup oturacaklar güyaHaber verilmeli bence, gelmeden yarım saat önce bebeği oturma odasının ortasında yıkıyorduk mesela ilk banyosuydu bir anda 10 kişi bassa o şekilde pek hoş olmazdı
Bakayım fiyatları kaydedeyim ne kadar değişecek Temmuz’da.İnş indirim yapsalar benimde alcaklarım var daha
Çok severim tereyi, pazarda varsa aldırayım bu haftaHımmm benim bildiğim pekmez pişirilmez ama faydası olur inşallah. Şifa olsun. Süt yapan çok şey var ama ben en çok terenin faydasını görüyorum. Gelip gidip tere yiyorumeşime 6 aydır tere al diyorum tutturamadı bi türlü ya roka alır ya ekşi ot dün yine ekşi ot almış ya dedim bari kızlardan yardım iste sabah sabah markete gidip tere alıyorum markettekiler de diyordur kadın tereyle kafayı bozdu sabahın köründe tere alıyor diye
Gayet güzel rutinler :) Darısı benim başıma işallah :)Bu rutinleri aliskanlik haline getiriyorum bir süre sonra, benimkiler de söyle
Sabah uyandigim gibi ceyrek limonu suya sikiyorum c mitamini aliyorum
sonrasinda kahvalti
Evi toplama, kizimi kresten alma ardindan oglani uyutma
Uyudugu an ya yemek yapiyorum ya ev isi
Olur da zaman artarsa kitap okuma ve film izleme fakat iki cocukla kisisel zamanim oldukca az
Haftada en az üc kez kardiyo ve geceleri yatmadan esneme ve birkac plates hareketi
iki kere dis fircalama ve yatmadan yüzü nemlendirme
Bunlar aliskanlik haline getirdigim rutinler, ayda bir evi sadelestiriyorum fazlaliklari topluyorum
Gün asiri da yerleri siliyorum, camasir bulasik yazmiyorum bile
Ayda bir detaya iniyorum, mutfak dolaplarini silme ya da cam kenarlarinda biriken tozlari silme gibi
Zaman zaman da ceviz ve findik kirip ayikliyorum buz dolabinda kavanoza dolduruyorum ve her sabah kizimin kahvalti kutusuna koyuyorum.
Bunlarin disinda da övünmek gibi olsun pizza yapip soka atiyorum, iki gündür sarma yapip yine soka atiyorum deodorantimi kendim yapiyorum ayni zamanda camasir deterjanimi da kendim yapiyorum, yogurdumu da kendim mayaliyorum, evde kimse kuföre gitmez esimin sac sakalini ben keserim, agdami da kendim yaparim, unutmazsam gün icinde bacaklarima kuru firca yaparim. Her dustan sonra mutlaka iki dakika bile olsa ayaklarimi törpüleyip ölü deriyi atarim. Lakin yeni birseyler ögrenmeye hic zamanim olmuyor cocuklar büyüyene kadar bu sekilde idare edecegim
bunların arasında bende de müzik var yazınca fark ettim.vitamin almam lazım.hafızaa oyunu aynarım ama hergün değil.plan kısmını duzenlemem lazım benim.haftalık hazırlıyorum günlüğüde arada rutine bağlansa güzel olacak.araştırma ksımına gelince ben genelde dekor arayışındayım.her bölüm için özel albüm oluşturdum beğendiğimi kaydediyorum.işte banyo,çocuk odası ileri iiçin kış bahçesi vs.kahvaltıda var aslında azda olsa mutlaka yemeden çıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?