buzluğuma bende çok şey atarım pratiklik olsun diye.lazerimi evde yapıyom.şu deterjan vs olaylarını etraflıca konuşalım bence
Ben bebek için deterjan yerine granüllü sabun almıştım. Makineye koyup çalıştırınca kıyafetlerin üzerinde beyaz beyaz kaldı. Sonra sıvı deterjana geçtim.Malum bebek kıyafetlerini yüksek ısıda da yıkayamıyorsun, sabun erimiyor.buzluğuma bende çok şey atarım pratiklik olsun diye.lazerimi evde yapıyom.şu deterjan vs olaylarını etraflıca konuşalım bence
Kuru fırçayla bacaklarına yapıyorsun ya ne işe yarıyor.
günlük yapabiliyormusun.ben hafta 3 gün egzersiz yapmaya çalışıyorum onu bile otutturamadım pofffAmin diyelim, kardiyo ve platesi yaklasik bes yildir yapiyorum yaninda saglikli beslenmeyi de ayni sekilde.
Bu durumda yedigim abur cuburlardan fazla zarar almiyorum.
Hayat tarzimi degistirdim cocuktan sonra ben ve bes senedir de aynen böyle devam ediyor
evet güzel alışkanlık oldu çocuklarda toplama işi.küçüküğüm biraz dik başlı arada arıza çıkarıyor ama oda alışacakmaneviyat ve mutfak düzeni çok sevdim
oyuncak toplama işini deneyeceğim :)
makinan neydiPuding tenceremi merak edenler için foto bırakayım şuraya
buzluğuma bende çok şey atarım pratiklik olsun diye.lazerimi evde yapıyom.şu deterjan vs olaylarını etraflıca konuşalım bence
günlük yapabiliyormusun.ben hafta 3 gün egzersiz yapmaya çalışıyorum onu bile otutturamadım pofff
Ben de yumuşatıcıyı 1 yıldır bıraktım. Çocuktan sonra ben de sağlıklı yaşam araştırmaları içindeyim. Teşekkürler tarifler için :)
aslında bende yavaş yavaş bırakıyorum.temizlik ürünlerim ersağ,viking,drtuna .sirke mutlaka kullanıyorum kötü enerji içinde çok iyi oluyor.evet sirkeli bir deterjan çıktı ama ben denemedim daha.sabun olarak hatayın bir köyünde zeytinyağlı sabun yapıyor bir kadın direk ondan alıyoruz.banyodada kullanıyoruz.rendeleyip sıvı sabun haline gitrmeyi düşünüyorum.vazalin bana çok sağlıklı gelmiyot direk petrol sürüyormuş hissi oluşturdu bende biri bir yazı okuttmuştu ondan sonra oluştu tabi.çamaşırlar için ne kullanıyorsunBulasik makinasi haricinde pek kimyasal kullanmiyorum. Evimde camasir suyu var ama yillar sürer bitmesi cok zor lekeler icin. Mutfak, banyo hatta yerleri dahi sirkeyle temizliyorum. Cok güzel temizliyor ama temizlik icin sretilen sirkeyle yapiyorum, yurt disinda bulabiliyorum ama Türkiye de özel sirkeli temizlik malzemesi var mi bilmiyorum.
Yerler icin cogu zaman su yeterli oluyor. Dus jeli de kullanmam, sadece sabun ve cildim icin de vazelin kullaniyorum.
Ne kadar petrol yan ürünü de olsa digerleri de pek masim gelmiyor gözüme ve sonuclardan cok memnunum
enerjim olmuyor galiba.diyetteyim aslında ama .zamanda sıkıntıBazen haftada alti gün de oluyor bu tamamen havanin durumuna ve esimin evde olmasina bagli.
Vardiyali calisiyor, bazen sabahlari bazen de aksamlari tempolu yürüyüse cikiyorum. Platesi de cocuklar uyurken yapiyorum. Bazen evde bulasiklar bekliyor, isler yigiliyor ben yine de yürüyüsümü yapip gelip dusumu aliyorum az kendime gelince ev isine basliyorum.
Öncelik kardiyo genelde. Siz de yapabilirsiniz neden olmasin, zamaniniz mi olmuyor yoksa enerjiniz mi?
aslında bende yavaş yavaş bırakıyorum.temizlik ürünlerim ersağ,viking,drtuna .sirke mutlaka kullanıyorum kötü enerji içinde çok iyi oluyor.evet sirkeli bir deterjan çıktı ama ben denemedim daha.sabun olarak hatayın bir köyünde zeytinyağlı sabun yapıyor bir kadın direk ondan alıyoruz.banyodada kullanıyoruz.rendeleyip sıvı sabun haline gitrmeyi düşünüyorum.vazalin bana çok sağlıklı gelmiyot direk petrol sürüyormuş hissi oluşturdu bende biri bir yazı okuttmuştu ondan sonra oluştu tabi.çamaşırlar için ne kullanıyorsun
makinaya zarar vermiyormu pekiCamasir icin bes litre sicak suya rendelenmis bir kabun sabunu eritip bekliyorum soguyunca sivi sabun kivamini aliyor camasirlara bol bol koyuyorum. köpürmüyor ama temiz oluyor. Ben memnunum denemeye deger, en düzel temizleyici su zaten, kimyasallar suyu da kirliyor benim gözümde.
BEn bunu eski makinede yapıyordum ama boruları tıkamış hep.Camasir icin bes litre sicak suya rendelenmis bir kabun sabunu eritip bekliyorum soguyunca sivi sabun kivamini aliyor camasirlara bol bol koyuyorum. köpürmüyor ama temiz oluyor. Ben memnunum denemeye deger, en düzel temizleyici su zaten, kimyasallar suyu da kirliyor benim gözümde.
enerjim olmuyor galiba.diyetteyim aslında ama .zamanda sıkıntı
makinaya zarar vermiyormu peki
diyet derken uzun süredir kolestrolumu düzene koyma çabasındayım.yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum.diyetisyene gitmiştim az çok yarayan yaramayan şeyleri kavradım gibi.ama iki çocuk tüm gün işteyim eve gelince ev işi çocuklarla ilgilenme yemek vs haliyle bitiyor pilBenim de pek zamanim olmuyor, esim eve geldigi gibi direk cikiyorum 40 dakika yürüyorum tempolu.
Diyet yapmiyorum sadece saglikli besleniyorum yeri geliyor enerji bulmak icin fistikli cikolata yiyorum yeri geliyor helva kavuruyorum ama porsiyonlarim az. Herseyden yiyorum aslinda doyana kadar ama iki cocukla cok kosturuyorum.
Belki yaptiginiz diyet size yaramiyor. enerjinizi yükseltecek besinler tüketmeye dikkat edin, kaniniza baktirin bunun disinda kararli olmakla beyinde bitiyor is. Ben ayaklarim sizlarken bile bir kalip yürüyeyim iyi geliyor diyorum misal
benimde aklıma o geldi tıkarmı diye.sen ne kullanıyorsun çamaşırlaraBEn bunu eski makinede yapıyordum ama boruları tıkamış hep.
bide benim elimdeki sabun sanki köpürür gibi oda zarar vermezmi acabaSabun mu? Yani likit deterjandan bir farki olmuyor ki, henüz bir zararini görmesim esasen. Bilmiyorum. Ama deterjan zarar vermiyorsa sabun da vermez diye düsündüm. Rutin makine bakimini yaparsaniz birsey olmaz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?