Çamaşırda boron Bulaşıkta green clean kullandığımı daha önce söylemiştim. İkisinin de menşei Türkiye. Benim eşim kimya mühendisi olduğundan içindeki etken maddelerden de anlıyor. Bunları kullanıyoruz.

aa ciddimisin benim geçmeyen baş ağrılarım ondanmı yoksagünlük wc+bonyo olanını kullanıyorum.şuan ben şok
Seninkini bilemiyorum ama benim migrenimi tetikliyor. Aldım mı suyunu da çıkarıyorum ben az da almıyorum hiç birini sevmedim öylece duruyorlar atayım çıkarmışken dolaptan

Eklentiler

• 30259FA8-D8FF-426D-9E31-CC12B0382A34.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 56
Seninkini bilemiyorum ama benim migrenimi tetikliyor. Aldım mı suyunu da çıkarıyorum ben az da almıyorum hiç birini sevmedim öylece duruyorlar atayım çıkarmışken dolaptan
wc ve genel temizlik kullanıyorum kokusu kötü ama sayesinde eve gelen karınca ve hamamböceklerinden kurtulduk.

çamaşır deterjanı ve çamaşır kokusunu çocuklarda kullanıyorum 3 yıldır ondan memnunum

wc ve genel temizlik kullanıyorum kokusu kötü ama sayesinde eve gelen karınca ve hamamböceklerinden kurtulduk.

çamaşır deterjanı ve çamaşır kokusunu çocuklarda kullanıyorum 3 yıldır ondan memnunum
Böcek falan gelmiyor evimize çok şükür. Böcekler bile sevmemiş demek ki yok böyle bir koku :) bahar kokulu yazmışlar bir de

aslında ben temziliğinden memnunum.son iki haftadır günlük kullanıyorum klozete ve geçmeyen baş ağrım var.işkillendim

aslında ben temziliğinden memnunum.son iki haftadır günlük kullanıyorum klozete ve geçmeyen baş ağrım var.işkillendim
Temizliği güzel duşakabini falan güzel yapıyor. Bi ara ver takip et bakalım belki ondandır. Çamaşır suyu falan da kullanamıyorum ben kokusu ağır geliyor.

Bingonun yeni çıkan çamaşır suyunu kullanıyorum
hiç başarılı bir ürün değil günlük kullanıyorum bitirmek amaçlı :)

yazarı kim? özel değilse bugün neler yapacaksın mesela paylaşır mısın:) ben de liste yapıcam ya yoksa hiçbişey yapamadan gçiyor

Temizliği güzel duşakabini falan güzel yapıyor. Bi ara ver takip et bakalım belki ondandır. Çamaşır suyu falan da kullanamıyorum ben kokusu ağır geliyor.
bende şu ara kestim çamaşır suyunu onbeş güne falan bir belki.kokusu eve hoş değil ama güzel temziliyordu.vikinge devam edeyim dursun bakalım biraz

beyazlarınız için ne kullanıyorsunuz kızlar?
atletler gri oldu resmen bembeyaz olsun istiyorum yaa, etimatikle yıkıyorum yumuşatıcı yerine de yasemin yağı koyarak

beyazlarınız için ne kullanıyorsunuz kızlar?
atletler gri oldu resmen bembeyaz olsun istiyorum yaa, etimatikle yıkıyorum yumuşatıcı yerine de yasemin yağı koyarak

60 derecede uzun programda yıkıyorum.
bingo kullanıyorum.
birde güneşte kurutun diyorlar.
zamanla rengi soluyor malesef
az alıp kısa zamanda eskitiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…