teşekkür ederim tam araştırıyordum
ben hep yorgunum dostlarım yorgunum modundayım.off okurken yoruldum. Allah kolaylık versin canım.
Seninkini bilemiyorum ama benim migrenimi tetikliyor. Aldım mı suyunu da çıkarıyorum ben az da almıyorumaa ciddimisin benim geçmeyen baş ağrılarım ondanmı yoksagünlük wc+bonyo olanını kullanıyorum.şuan ben şok
wc ve genel temizlik kullanıyorum kokusu kötü ama sayesinde eve gelen karınca ve hamamböceklerinden kurtulduk.Seninkini bilemiyorum ama benim migrenimi tetikliyor. Aldım mı suyunu da çıkarıyorum ben az da almıyorumhiç birini sevmedim öylece duruyorlar atayım çıkarmışken dolaptan
owwwben hep yorgunum dostlarım yorgunum modundayım.
1. büyümeden 2. yi yapmayın mümknse 2. yi hiç yapmayın
Böcek falan gelmiyor evimize çok şükür. Böcekler bile sevmemiş demek ki yok böyle bir koku :) bahar kokulu yazmışlar bir dewc ve genel temizlik kullanıyorum kokusu kötü ama sayesinde eve gelen karınca ve hamamböceklerinden kurtulduk.
çamaşır deterjanı ve çamaşır kokusunu çocuklarda kullanıyorum 3 yıldır ondan memnunum
aslında ben temziliğinden memnunum.son iki haftadır günlük kullanıyorum klozete ve geçmeyen baş ağrım var.işkillendimSeninkini bilemiyorum ama benim migrenimi tetikliyor. Aldım mı suyunu da çıkarıyorum ben az da almıyorumhiç birini sevmedim öylece duruyorlar atayım çıkarmışken dolaptan
Temizliği güzel duşakabini falan güzel yapıyor. Bi ara ver takip et bakalım belki ondandır. Çamaşır suyu falan da kullanamıyorum ben kokusu ağır geliyor.aslında ben temziliğinden memnunum.son iki haftadır günlük kullanıyorum klozete ve geçmeyen baş ağrım var.işkillendim
aslında ben temziliğinden memnunum.son iki haftadır günlük kullanıyorum klozete ve geçmeyen baş ağrım var.işkillendim
benimki 2017 doğumlu :)dimi zaten hepimizinki 2016 doğumlu :))
yazarı kim? özel değilse bugün neler yapacaksın mesela paylaşır mısın:) ben de liste yapıcam ya yoksa hiçbişey yapamadan gçiyorkendime liste oluşturuyorum ben.günlük çekeceğim okuyacağım şeyleri.ilmihal tarzı çok okumuyorum.aklıma takılan olursa bakıyorum ilmihale..yeni bir kitap getittiriyorum kısa surelerin tefsiri tarzı beğenirsem paylaşırım seninle.
bende şu ara kestim çamaşır suyunu onbeş güne falan bir belki.kokusu eve hoş değil ama güzel temziliyordu.vikinge devam edeyim dursun bakalım birazTemizliği güzel duşakabini falan güzel yapıyor. Bi ara ver takip et bakalım belki ondandır. Çamaşır suyu falan da kullanamıyorum ben kokusu ağır geliyor.
kaydettim aslında not almıştım sanki benÇamaşırda boron Bulaşıkta green clean kullandığımı daha önce söylemiştim. İkisinin de menşei Türkiye. Benim eşim kimya mühendisi olduğundan içindeki etken maddelerden de anlıyor. Bunları kullanıyoruz.
evet alacaktım yorumlar çok başarız deyince almadım benBingonun yeni çıkan çamaşır suyunu kullanıyorum
hiç başarılı bir ürün değil günlük kullanıyorum bitirmek amaçlı :)
Yaa çok sağol düzeldi valla ben üstünü kaldırdı sanmıştımsabunla tekrar yıka bakalım öyle bir şey duymuştum mak atınca bozuluyormuş rengi.
beyazlarınız için ne kullanıyorsunuz kızlar?
atletler gri oldu resmen bembeyaz olsun istiyorum yaa, etimatikle yıkıyorum yumuşatıcı yerine de yasemin yağı koyarak
merhaba suhan cım . ben de aldım . bi tek hoş kokusu var .evet alacaktım yorumlar çok başarız deyince almadım ben
Yaa çok sağol düzeldi valla ben üstünü kaldırdı sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?