Senin baya baya kolay olmuş ne güzel :) ben de Doğum esnasında o parmak orda mı duracak hep dedim

Mia- Allah gönlüne göre versin. Bünyeden bünyeye değişiyor bazı şeyler. Genellememek lazım. Biraz da şans. Ebem sabırlı güler yüzlü ve çok yönlendiriciydi 2. Doğumda. Bi de o gece bi tek ben vardım doğumhanede. Özel ilgi gösterdiler gerçekten.
İlkinde o gece tüm şehir doğuruyor gibiydi. Hiç memnun kalmamıştım ayni hastane olmasına rağmen. Benden sorunlu hasta diye bahsediyorlardı dışarda duydum. Moralimi çok bozmuşlardı.
Kısmet yani senin için en hayırlısı olur inşallah
Yalnız yarın Doğum yapacakmışsın gibi yazdım, bu yazının Üstüne 2 yıl bekleme

eşim gece 12-1 gibi geliyor ki
şartlar müsait değil :)

Bugün de işler yoğun değil ama uykusuzluk baya yıprattı beni.
belki zamanım olursa hurçları değiştiririm eskiyenleri atarım.
baharatlıkları yıkar doldururum.

elektrikli kahve makinası büyük kurtarıcım benim bu konuda.a101den almıştım 25 liraya .mama yaparkende on numaraydı .süt içinde kaynat suyu bir kapta bekletebilirsin biberonu

elektrikli kahve makinası büyük kurtarıcım benim bu konuda.a101den almıştım 25 liraya .mama yaparkende on numaraydı .süt içinde kaynat suyu bir kapta bekletebilirsin biberonu

onuda düşündüm de çok uğraşırıcı olur sanki suda bekleme işi.
cezve alabilirim hem sonradan da kullanırım.

Kaç yaşında? Kuru boya, pastel boya ve tabi ki kağıt boyama kitabı resim seviyorsa, kartlı oyunlar olabilir eşleştirme kartları, sevdiği oyuncaklar. Sıkıldıkça değişim yaparak verebilirsiniz.
2yaşında daha boyama yapamıyor da, birkaç havalı kitap alıcam yanıma ama yol uzun başka neler alsam bilemedim

Ben boyama kitabi almistim kaleminin içine su doldurulandan çıkarmalı kitap yanima alıyorum. Arabada cocuk şarkıları açıyoruz. Birazda uyuyo biraz geziniyoruz yorucu oluyo ama kac saat yolculuğunuz
Kızım 2 yaşında, yol Ankara Antalya arası 7daate falan sürer diye tahmin ediyorum, çocuk şarkıları olan flashımız var o yetmiyor ama ya inicem arabadan diye tutturuyor çok çabuk sıkılıyor

Sinbınun falan ucuz kahve yapma makineleri var süt de ısınır onlarda

Kızım 2 yaşında, yol Ankara Antalya arası 7daate falan sürer diye tahmin ediyorum, çocuk şarkıları olan flashımız var o yetmiyor ama ya inicem arabadan diye tutturuyor çok çabuk sıkılıyor
O zaman biraz Çizgi film felan ayarlayabilirsin beni araba tutuyo o yuzden hic oglumla ilgilenemiyorum

anladiiim benim oğlum her türlü içer içecek olsun da. Yalniz hic biberon kullanmadı bebekken de emzirmeyi bıraktığında pipetle iciyodu

kızımda pipet sever ama biberonu ayrı sever.
bardaga geçiş yaparım kısa zamanda bakalım :)

direk sezeryan narkozlu olandan istiyorum:)
Normal doğumda çok şey yaşadım
panik atak geçirdim istifra ettim.
dikiş bile şişti vs vs :)
psikolojik olarak yıprandım ayrıca.
Ben spinal anestezi ile sezaryen oldum memnun kaldım tavsiye ederim, ayılma işi olmuyır dirkençocupu görüyorsun çıkar çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…