Senin baya baya kolay olmuş ne güzel :) ben de Doğum esnasında o parmak orda mı duracak hep dedimebenin parmağı hala içimde mi diyordum ben ilk günler
epidural de perineye yapılan masajı hissetmedim ama 2. de doğum uzun olsa çok kötüydü de allahtan masaya kontrol için çıkmam ile doğum arası 12 dk :)
minimal yaşam başlığını görüp gelen kişi ne oluyoruz diyecek son yazılanlardan
Mia- Allah gönlüne göre versin. Bünyeden bünyeye değişiyor bazı şeyler. Genellememek lazım. Biraz da şans. Ebem sabırlı güler yüzlü ve çok yönlendiriciydi 2. Doğumda. Bi de o gece bi tek ben vardım doğumhanede. Özel ilgi gösterdiler gerçekten.
İlkinde o gece tüm şehir doğuruyor gibiydi. Hiç memnun kalmamıştım ayni hastane olmasına rağmen. Benden sorunlu hasta diye bahsediyorlardı dışarda duydum. Moralimi çok bozmuşlardı.
Kısmet yani senin için en hayırlısı olur inşallah
Yalnız yarın Doğum yapacakmışsın gibi yazdım, bu yazının Üstüne 2 yıl bekleme
MEsajlarını arattım tek tek okudum sonraYok canım daha mutfağım tadilat olmadı :)
süreçler konusunda fikir paylaşıyoruz :)
MEsajlarını arattım tek tek okudum sonra
elektrikli kahve makinası büyük kurtarıcım benim bu konuda.a101den almıştım 25 liraya .mama yaparkende on numaraydı .süt içinde kaynat suyu bir kapta bekletebilirsin biberonuBende tatile giderken çizgi film ve sevdiği oyuncaklardan alacağım yanıma.
genelde etrafı seyretmeyi seviyor ama sıkılabilir.
yanıma pohaça ve ayran alırım.
tuvalet molaları vs nasıl olur bilmiyorum :)
otelde süt nasıl ısıtacağım mesela kızım süt içmeden uyumaz.
elektrikli kahve makinası büyük kurtarıcım benim bu konuda.a101den almıştım 25 liraya .mama yaparkende on numaraydı .süt içinde kaynat suyu bir kapta bekletebilirsin biberonu
2yaşında daha boyama yapamıyor da, birkaç havalı kitap alıcam yanıma ama yol uzun başka neler alsam bilemedimKaç yaşında? Kuru boya, pastel boya ve tabi ki kağıt boyama kitabı resim seviyorsa, kartlı oyunlar olabilir eşleştirme kartları, sevdiği oyuncaklar. Sıkıldıkça değişim yaparak verebilirsiniz.
Kızım 2 yaşında, yol Ankara Antalya arası 7daate falan sürer diye tahmin ediyorum, çocuk şarkıları olan flashımız var o yetmiyor ama ya inicem arabadan diye tutturuyor çok çabuk sıkılıyorBen boyama kitabi almistim kaleminin içine su doldurulandan çıkarmalı kitap yanima alıyorum. Arabada cocuk şarkıları açıyoruz. Birazda uyuyo biraz geziniyoruz yorucu oluyo ama kac saat yolculuğunuz
Nasılsın canım bebeğin hayırlı olsun, sağlıklı bir ömür versin :)Sen neden normal istemiyorsun? Epilduralli normal Doğum en konforlusu bence. 2. Epiduralsiz olunca neden epiduralliye prenses Doğum dendiğini çok iyi anladım
ılık ve biberonla sever
birde çok takıntılıdır :)
Sinbınun falan ucuz kahve yapma makineleri var süt de ısınır onlardaBende tatile giderken çizgi film ve sevdiği oyuncaklardan alacağım yanıma.
genelde etrafı seyretmeyi seviyor ama sıkılabilir.
yanıma pohaça ve ayran alırım.
tuvalet molaları vs nasıl olur bilmiyorum :)
otelde süt nasıl ısıtacağım mesela kızım süt içmeden uyumaz.
O zaman biraz Çizgi film felan ayarlayabilirsin beni araba tutuyo o yuzden hic oglumla ilgilenemiyorumKızım 2 yaşında, yol Ankara Antalya arası 7daate falan sürer diye tahmin ediyorum, çocuk şarkıları olan flashımız var o yetmiyor ama ya inicem arabadan diye tutturuyor çok çabuk sıkılıyor
anladiiim benim oğlum her türlü içer içecek olsun da. Yalniz hic biberon kullanmadı bebekken de emzirmeyi bıraktığında pipetle iciyodu
Ben spinal anestezi ile sezaryen oldum memnun kaldım tavsiye ederim, ayılma işi olmuyır dirkençocupu görüyorsun çıkar çıkmazdirek sezeryan narkozlu olandan istiyorum:)
Normal doğumda çok şey yaşadım
panik atak geçirdim istifra ettim.
dikiş bile şişti vs vs :)
psikolojik olarak yıprandım ayrıca.
Ben spinal anestezi ile sezaryen oldum memnun kaldım tavsiye ederim, ayılma işi olmuyır dirkençocupu görüyorsun çıkar çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?