Sonra dikişi vs hissediyormusun ?
SONRAki dikiş işlemi kesip bebeği almaktan uzun sürdü resmen ilk hafta dikişlerim ağrıdı çoraplarımı bile kendim giyemedim sonra alıştın ama, normal Doğumdan çok korkuyordum ben kendim sezaryen istedim, yine olsa yine normal yapamam. O dikiş ağrısınıa rağmen sezaryen candır:)

Normalde de kesiyorlarki canım
birde sürekli nemli kalıyor iyileşme süreci eziyet .

Kesdiklerini hissediyormuşsun o tarz uyuşturma olunca
Benim sezeryan oldu. Spinal epidural yaptılar. Ben sadece karnıma bastırdıklarını,çekiştirdiklerini hissettim. Bu sırada ayaklarımı oynatabiliyordum. Bebeğimi ten tene temas ettirdiler dikiş atarken. Sonra da kucağıma alıp sedye üzerinde odaya kendim çıkardım. Genel anesteziyle o heyecamı, mutluluğu hissedemezsin. Çok güzel bir duygu :)

Ah o çoraplardan ne çekiyorum, ipin ucunu bıraktım artık başedemiyorum. Siyah çamaşır özellikle makineden leş kokulu çıkıyor. Deterjan dan zannediyordum değiştirdim yine aynı...

Ah o çoraplardan ne çekiyorum, ipin ucunu bıraktım artık başedemiyorum. Siyah çamaşır özellikle makineden leş kokulu çıkıyor. Deterjan dan zannediyordum değiştirdim yine aynı...
bilmem mi.
o çorapları 1 tur lavaboda yıkamak lazım. deterjanla. siz de benim gibi mi yapıyorsunuz .
siyahlar renkliler öyle kokuyor zaten . beyazlarda bi şey yok .

60 derecede yıkıyorum bütün çamaşırları.
bazı açık renkliler 40 da ama uzun programda yıkatıyorum.
çok doldurmamaya çalışıyorum.
birde kapağı açık bırakmak gerekiyor ki makine içi havalansın.

temizleyiciler veya sirkeyi denediniz mi ?
nasıl temizleyici . orasını anlamadım . zaten temizlik maddesi ile yıkıyorum .
durulama gözüne sirke koyuyorum ara ara . daha iyi arındırsın diye.
geçen yine koydum . benim şu an zaten kokmuyor renklilerim .
öncesinde 1 tur yıkıyorum çorapları öyle makinaya atıyorum . koku benim çamaşırlarımda kalmadı . bunu farketmem uzun sürmedi zaten . sürekli böyle yapıyorum .
eşim de işten gelince ayaklarını yıkar . çoraplarını da yıkar asar . o bir tur yıkıyor kendininkileri zaten .
ben büyük oğlumun çoraplarına yapıyorum yıkama işini. 13 yaşına yaklaşıyor ama kramponlar çok feci kokutuyor ayaklarını.

Çamaşır mak temizleyicileri veya boş halde sirkeyle çalıştırmak
bulaşık tabletiyle boş çalıştırmaktan bahsetmiştim :)

düşük ısıda bende o yaşadıklarınızı yaşadım hatta ilk zamanlar eşimin bazı kıyafetleri rutubet gibi kokuyordu attım hepsini
sonrada hep 60 derece ve ön yıkama kullandım.

Çamaşır mak temizleyicileri veya boş halde sirkeyle çalıştırmak
bulaşık tabletiyle boş çalıştırmaktan bahsetmiştim :)
aa evet .onu yapmalıyım . makina çok eski. yıllardır içinde neler neler birikti kim bilir .
dün akşam aklıma geldi aslında. ama önünden geçtim gittim .

aa evet .onu yapmalıyım . makina çok eski. yıllardır içinde neler neler birikti kim bilir .
dün akşam aklıma geldi aslında. ama önünden geçtim gittim .

benimde yapmam gerekiyor da sirke almalıyım sonra diğerlerini deneyeceğim.
geçen o plastik yeri kaldırıp baktım resmen çamur gibi bir şeyler vardı.

• haziran ayı yapılacaklar
  • banyoda minimalistlik ................yapılmadı
  • ayakkabılarda minimalistlik................yapılmadı
  • haftalık hedeflerini düzenli yaz...........yapıldı
  • iki tane film izle.....................izlemedim
  • saç boyama..............................yapıldı
  • birikime 150 tl at...................attım
  • iş yerindeki masa ve cekmeceleri düzenle fazlalıkları at.....yaptım..
  • yaklaşık 1 kilo ver.........2 kilo verdim ama bayramda tekrar aldım birini
  • günlük 2 litre su iç............içtim

Güzel bir ay olmuş tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…