- 29 Ocak 2017
- 4.550
- 8.664
- 158
SONRAki dikiş işlemi kesip bebeği almaktan uzun sürdü resmenSonra dikişi vs hissediyormusun ?
SONRAki dikiş işlemi kesip bebeği almaktan uzun sürdü resmenilk hafta dikişlerim ağrıdı çoraplarımı bile kendim giyemedim sonra alıştın ama, normal Doğumdan çok korkuyordum ben kendim sezaryen istedim, yine olsa yine normal yapamam. O dikiş ağrısınıa rağmen sezaryen candır:)
Sonradan mı almışlar acaba firmayı ?
Benim sezeryan oldu. Spinal epidural yaptılar. Ben sadece karnıma bastırdıklarını,çekiştirdiklerini hissettim. Bu sırada ayaklarımı oynatabiliyordum. Bebeğimi ten tene temas ettirdiler dikiş atarken. Sonra da kucağıma alıp sedye üzerinde odaya kendim çıkardım. Genel anesteziyle o heyecamı, mutluluğu hissedemezsin. Çok güzel bir duygu :)Kesdiklerini hissediyormuşsun o tarz uyuşturma olunca
o kokuyu biliyorum .
kurutma aşamasında bol ruzgarlı bi yerde kurutmak lazım . nem uzun süre çamaşırda kalırsa oluyor .
bir de eşinin ya da oğlunun çorapları buna neden oluyor .
onları 1 tur lavaboda yıkayıp sıkmazsam o koku artıyor .
çorap kokusu tüm çamaşırda zuhur ediyor .
Isınıyor canım. Bir kabın içine sıcak suya yatır biberonu. Cam biberon tercih edilir tabiEvet çocuk sütü içiyor. kettle götürsem sıcak suda bekletsem biberonu ısınırmı acaba.
Isınıyor canım. Bir kabın içine sıcak suya yatır biberonu. Cam biberon tercih edilir tabi
bilmem mi.Ah o çoraplardan ne çekiyorum, ipin ucunu bıraktım artık başedemiyorum. Siyah çamaşır özellikle makineden leş kokulu çıkıyor. Deterjan dan zannediyordum değiştirdim yine aynı...
İyiyim teşekkür ederim :) amin hepimizinkine inşallahNasılsın canım bebeğin hayırlı olsun, sağlıklı bir ömür versin :)
bilmem mi.
o çorapları 1 tur lavaboda yıkamak lazım. deterjanla. siz de benim gibi mi yapıyorsunuz .
siyahlar renkliler öyle kokuyor zaten . beyazlarda bi şey yok .
Ah o çoraplardan ne çekiyorum, ipin ucunu bıraktım artık başedemiyorum. Siyah çamaşır özellikle makineden leş kokulu çıkıyor. Deterjan dan zannediyordum değiştirdim yine aynı...
nasıl temizleyici . orasını anlamadım . zaten temizlik maddesi ile yıkıyorum .temizleyiciler veya sirkeyi denediniz mi ?
nasıl temizleyici . orasını anlamadım . zaten temizlik maddesi ile yıkıyorum .
durulama gözüne sirke koyuyorum ara ara . daha iyi arındırsın diye.
geçen yine koydum . benim şu an zaten kokmuyor renklilerim .
öncesinde 1 tur yıkıyorum çorapları öyle makinaya atıyorum . koku benim çamaşırlarımda kalmadı . bunu farketmem uzun sürmedi zaten . sürekli böyle yapıyorum .
eşim de işten gelince ayaklarını yıkar . çoraplarını da yıkar asar . o bir tur yıkıyor kendininkileri zaten .
ben büyük oğlumun çoraplarına yapıyorum yıkama işini. 13 yaşına yaklaşıyor ama kramponlar çok feci kokutuyor ayaklarını.
nasıl temizleyici . orasını anlamadım . zaten temizlik maddesi ile yıkıyorum .
durulama gözüne sirke koyuyorum ara ara . daha iyi arındırsın diye.
geçen yine koydum . benim şu an zaten kokmuyor renklilerim .
öncesinde 1 tur yıkıyorum çorapları öyle makinaya atıyorum . koku benim çamaşırlarımda kalmadı . bunu farketmem uzun sürmedi zaten . sürekli böyle yapıyorum .
eşim de işten gelince ayaklarını yıkar . çoraplarını da yıkar asar . o bir tur yıkıyor kendininkileri zaten .
ben büyük oğlumun çoraplarına yapıyorum yıkama işini. 13 yaşına yaklaşıyor ama kramponlar çok feci kokutuyor ayaklarını.
aa evet .onu yapmalıyım . makina çok eski. yıllardır içinde neler neler birikti kim bilir .Çamaşır mak temizleyicileri veya boş halde sirkeyle çalıştırmak
bulaşık tabletiyle boş çalıştırmaktan bahsetmiştim :)
aa evet .onu yapmalıyım . makina çok eski. yıllardır içinde neler neler birikti kim bilir .
dün akşam aklıma geldi aslında. ama önünden geçtim gittim .
bende hafta sonu yazacağım.temmuz ayı aylık planımı hazırladım
İçerik sadece önemli işler var.
ayrı bir kağıda yapılacaklar diye not düşüp aklıma geleni yazdım.
- haziran ayı yapılacaklar
- banyoda minimalistlik ................yapılmadı
- ayakkabılarda minimalistlik................yapılmadı
- haftalık hedeflerini düzenli yaz...........yapıldı
- iki tane film izle.....................izlemedim
- saç boyama..............................yapıldı
- birikime 150 tl at...................attım
- iş yerindeki masa ve cekmeceleri düzenle fazlalıkları at.....yaptım..
- yaklaşık 1 kilo ver.........2 kilo verdim ama bayramda tekrar aldım birini
- günlük 2 litre su iç............içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?