Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler .

klimasız iş yeri çok zor olur

Bugün ben de bir silkeleneyim dedim. Bölük pörçük uykunun ardından saat 8 de kalktım.
Yatağı düzelttim.
Bir sepet çamaşırı katlayıp yerleştirdim.
Büyük oğlumla Pazar’a gittik, eksikleri aldık.
Bebeği emzirme alt değiştirme banyo gibi işleri saymıyorum zaten ama evle annem ilgileniyor. Bugün yaptıklarım benim için büyük bir adım
Annem evi sildi süpürdü.
Şimdi kahve keyfi yapacağız annemle(ben rezene kimyon içiyorum tabi)
Dışarı çıkmak iyi geldi, evde bunalıyorum.

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
bende alıştırma sürecini aynı şekilde hayal etmiştim ama öğretmenimiz alıp gideyim sınıfta susuyor mantığında.
sabah kreş 7 buçukta açılıyor. oğlumu hazırlayıp götürüyorum. kreşi açan öğretmenin 5 yaşında kızı var beraber oyun alanına gidiyorlar. sonra çocuklar yavaş yavaş gelmeye başlıyor. oğlum her gelen çocuktan sonra gelip beni kontrol ediyor. en son servis öğrencileri geliyor o zaman kalabalık olunca bitti okul eve gidelim diyor.

servisle gelen öğretmen çok ilgili o oğlumu ne yapıp edip diğer çocuklarla oyunun içine dahil ediyor. (saat 9 a kadar tüm çocuklar beraber oynatılıyor 9 da kahvaltı için yemekhaneye gidiyorlar sonra sınıflara ayrılıyorlar) ben de o saatten sonra ayrılıyorum.

biraz geç kalırsak ve bizden önce birileri gelmiş olursa oyun alanına girmiyor gidelim kalmak istemiyorum diye kriz çıkarıyor.

ben de saat 6 da uyandım . istemsiz . 12 de yatmıştım gece.
kalktım . çocuklara yumurtalı ekmek kızarttım . waffle yaptım . makarna haşladım . evden çıktım . makarnaya yarı yarıya peynir altı suyu ekledim , su da tabi.

Rica ederim.
Varsa okul psikoğunuzdan yardım isteyin.
Çocuğunuz her halükarda okula alışır ama süreç doğru yönetilmezse hem süre uzar
hem oğlunuz yıpranır.

Kızımı uzun yolda oyalamak çok zor oluyor, siz basıl başediyorsunuz neler tavsiye edersiniz
Ben boyama kitabi almistim kaleminin içine su doldurulandan çıkarmalı kitap yanima alıyorum. Arabada cocuk şarkıları açıyoruz. Birazda uyuyo biraz geziniyoruz yorucu oluyo ama kac saat yolculuğunuz

Maşallah baya bi iş yapmışsınız, ben 7 den önce kalkamıyorum malesef, psikolojik olarak yorgun hissediyorum

Sen neden normal istemiyorsun? Epilduralli normal Doğum en konforlusu bence. 2. Epiduralsiz olunca neden epiduralliye prenses Doğum dendiğini çok iyi anladım
ben de tam tersine.
1. epiduralliydi çok zorlandım, suni sancılar, yok karnıma basmalar

2. de doğum eğitimine gittim. nefes teknikleri öğrettiler. her kasılmada öğretilen nefesleri aldım. dr yetişemedi ebe ile yaptım doğumu hemde kesisiz yırtıksız.

her konuda olduğu gibi bu konuda da eğitim şart diye sosyal mesajımı da vereyim :)

Bende tatile giderken çizgi film ve sevdiği oyuncaklardan alacağım yanıma.
genelde etrafı seyretmeyi seviyor ama sıkılabilir.
yanıma pohaça ve ayran alırım.
tuvalet molaları vs nasıl olur bilmiyorum :)
otelde süt nasıl ısıtacağım mesela kızım süt içmeden uyumaz.

Sen neden normal istemiyorsun? Epilduralli normal Doğum en konforlusu bence. 2. Epiduralsiz olunca neden epiduralliye prenses Doğum dendiğini çok iyi anladım
direk sezeryan narkozlu olandan istiyorum:)
Normal doğumda çok şey yaşadım
panik atak geçirdim istifra ettim.
dikiş bile şişti vs vs :)
psikolojik olarak yıprandım ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…