olumsuzluk derken . sağlık ile ilgili bi durum söz konusu olmamıştır inşallah .Allah bağışlasın uzun ömürler versin :)
Tebrik ediyorum sizi, bende o cesaret kalmadı malesef tüm olumsuzlukları yaşadım normal de.
düşün saat 9 da girdim doğum saatini 09:10 çekmiş foto çeken arkadaş.on dakikada doğum gerçekleşiyorİyimiş 1 saatse.
Hazir süt mü iciyo canım? Hazır süt iciyo sa kucuk kutular var oda sıcaklığında içebilirBende tatile giderken çizgi film ve sevdiği oyuncaklardan alacağım yanıma.
genelde etrafı seyretmeyi seviyor ama sıkılabilir.
yanıma pohaça ve ayran alırım.
tuvalet molaları vs nasıl olur bilmiyorum :)
otelde süt nasıl ısıtacağım mesela kızım süt içmeden uyumaz.
ben de tam tersine.
1. epiduralliydi çok zorlandım, suni sancılar, yok karnıma basmalar
2. de doğum eğitimine gittim. nefes teknikleri öğrettiler. her kasılmada öğretilen nefesleri aldım. dr yetişemedi ebe ile yaptım doğumu hemde kesisiz yırtıksız.
her konuda olduğu gibi bu konuda da eğitim şart diye sosyal mesajımı da vereyim :)
düşün saat 9 da girdim doğum saatini 09:10 çekmiş foto çeken arkadaş.on dakikada doğum gerçekleşiyor
klimasız iş yeri çok zor olur
Hazir süt mü iciyo canım? Hazır süt iciyo sa kucuk kutular var oda sıcaklığında içebilir
Evet çocuk sütü içiyor. kettle götürsem sıcak suda bekletsem biberonu ısınırmı acaba.
olumsuzluk derken . sağlık ile ilgili bi durum söz konusu olmamıştır inşallah .
bi arkadaşım bayılmıştı doğumda . kanaması da çok olmuştu. tam artık doğum aşamasında bayılmış bir de .
bi daha normal doğum yapmam demişti.
Kucuk elektrikli cezveler var, belki onlar ise yarar.
Yazin almistim ucuzundan fazla turk kahvesi icmedigimiz icin 30 tl civariydi.
Biberonla mi içiyo canim pipetle iciyo diye düşünmüştüm. Oda sıcaklığında iciyo oğlum. Ama sen dediğin gibi yap ısınır cok sicak seviyosa yada cezve götür :)Evet çocuk sütü içiyor. kettle götürsem sıcak suda bekletsem biberonu ısınırmı acaba.
İyi fikir :)
anladım . zor olmuş . dikişsiz olmadı benim de.Benimde kanama durmamıştı ayrıca kesilen yerde şişmişti serumlar buz torbaları.
birde panik atak geçirdim.
dikişsiz ve ilgili davranılsaydım düşünebilirdim tekrardan :)
Biberonla mi içiyo canim pipetle iciyo diye düşünmüştüm. Oda sıcaklığında iciyo oğlum. Ama sen dediğin gibi yap ısınır cok sicak seviyosa yada cezve götür :)
Pratik zekam iyidir
Birde belki o zamana kadar biraz soguk sutede alistirabilirsiniz.
Ben cocukken bayilirdim soguk sute,
suan bile bazen soguk sut icmeye aseririm.
Fistik ezmesiyle enfes oluyor veya oreolarla
anladım . zor olmuş . dikişsiz olmadı benim de.
ilk doğum 3 dikiş . ama sonra ayağa kalktığım için iş yaptığım için ödem oldu . benim de buz , pansuman ilaç tedavisi oldu. 1 hafta
2 . doğum 10 dikiş . onda ayağa kalkmadım ama dikiş yerlerim şişti. ağrılı oldu. doktora tekrar gittim normal . dinlenmen lazım dedi.
3. de kesi atmadı . ama içten , dıştan yırtılma oldu. dikti .
ödem olmadı onda.
3. de çok fazla sezaryen istemiştim . doğumlarım kolay geçmiyor . suni sancı da veriyorlar .
o nedenle ama kabul etmediler .
3 doğumu da özel hastanede yapmama rağmen
ilk ve ikinci doğumu normal ben istemiştim . ama 3. yü kabul etmediler .
yani 2 doğumu normal yapan biri 3. yü de normal yapar diye düşündüler .
devlet hast. gittim . 3. de o da aynı şeyi dedi. riskli bi durum oluşmadığı takdirde sezaryen yapmam dedi.
öyle işte. 3. doğum da olsa çok ağrılı . uzun sürüyor doğumlarım . şıp diye doğurmuyorum malesef.
de zaten artık bitti doğum olaylarım .
3. de zaten plansız gebelikti.
denediğinde yorumunu merak ediyorum canım :)Sağol canım
bahsettiğin bezi aldım sonunda daha denemedim :)
2. Benim de öyle oldu, ebe doğurttu. Daha kolay daha kısaydı. Ama epidurallide o son süreçleri hiç hissetmedim, daha acısızdı. Anestezi uzmanı da önemli sanırım bu konuda.ben de tam tersine.
1. epiduralliydi çok zorlandım, suni sancılar, yok karnıma basmalar
2. de doğum eğitimine gittim. nefes teknikleri öğrettiler. her kasılmada öğretilen nefesleri aldım. dr yetişemedi ebe ile yaptım doğumu hemde kesisiz yırtıksız.
her konuda olduğu gibi bu konuda da eğitim şart diye sosyal mesajımı da vereyim :)
ebenin parmağı hala içimde mi diyordum ben ilk günler2. Benim de öyle oldu, ebe doğurttu. Daha kolay daha kısaydı. Ama epidurallide o son süreçleri hiç hissetmedim, daha acısızdı. Anestezi uzmanı da önemli sanırım bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?