Allah bağışlasın uzun ömürler versin :)
Tebrik ediyorum sizi, bende o cesaret kalmadı malesef tüm olumsuzlukları yaşadım normal de.
olumsuzluk derken . sağlık ile ilgili bi durum söz konusu olmamıştır inşallah .
bi arkadaşım bayılmıştı doğumda . kanaması da çok olmuştu. tam artık doğum aşamasında bayılmış bir de .
bi daha normal doğum yapmam demişti.

Hazir süt mü iciyo canım? Hazır süt iciyo sa kucuk kutular var oda sıcaklığında içebilir

Doğru diyorsun canım
benimde anlamadığım o kadar açılma için bekliyorsun ama kesiyorlar
madem niye açılmayı bekledik o zaman :)

Benimde kanama durmamıştı ayrıca kesilen yerde şişmişti serumlar buz torbaları.
birde panik atak geçirdim.
dikişsiz ve ilgili davranılsaydım düşünebilirdim tekrardan :)

Benimde kanama durmamıştı ayrıca kesilen yerde şişmişti serumlar buz torbaları.
birde panik atak geçirdim.
dikişsiz ve ilgili davranılsaydım düşünebilirdim tekrardan :)
anladım . zor olmuş . dikişsiz olmadı benim de.
ilk doğum 3 dikiş . ama sonra ayağa kalktığım için iş yaptığım için ödem oldu . benim de buz , pansuman ilaç tedavisi oldu. 1 hafta
2 . doğum 10 dikiş . onda ayağa kalkmadım ama dikiş yerlerim şişti. ağrılı oldu. doktora tekrar gittim normal . dinlenmen lazım dedi.
3. de kesi atmadı . ama içten , dıştan yırtılma oldu. dikti .
ödem olmadı onda.
3. de çok fazla sezaryen istemiştim . doğumlarım kolay geçmiyor . suni sancı da veriyorlar .
o nedenle ama kabul etmediler .
3 doğumu da özel hastanede yapmama rağmen
ilk ve ikinci doğumu normal ben istemiştim . ama 3. yü kabul etmediler .
yani 2 doğumu normal yapan biri 3. yü de normal yapar diye düşündüler .
devlet hast. gittim . 3. de o da aynı şeyi dedi. riskli bi durum oluşmadığı takdirde sezaryen yapmam dedi.
öyle işte. 3. doğum da olsa çok ağrılı . uzun sürüyor doğumlarım . şıp diye doğurmuyorum malesef.
de zaten artık bitti doğum olaylarım .
3. de zaten plansız gebelikti.

Pratik zekam iyidir
Birde belki o zamana kadar biraz soguk sutede alistirabilirsiniz.
Ben cocukken bayilirdim soguk sute,
suan bile bazen soguk sut icmeye aseririm.
Fistik ezmesiyle enfes oluyor veya oreolarla

Süpersin

Soğuk gündüzleri içiyor. ama gece biberonda ılık istiyor :)
birkaç kez vazgeçsin diye aç bıraktım veya başka alternatif gıdalar buldum yinede o sütü istiyor.

baya zor geçmiş hepsi.
devlet zorda kalmadıkça sezeryan yapmıyor.
O suni sancıyı da unutmayacağım :)

2. Benim de öyle oldu, ebe doğurttu. Daha kolay daha kısaydı. Ama epidurallide o son süreçleri hiç hissetmedim, daha acısızdı. Anestezi uzmanı da önemli sanırım bu konuda.

2. Benim de öyle oldu, ebe doğurttu. Daha kolay daha kısaydı. Ama epidurallide o son süreçleri hiç hissetmedim, daha acısızdı. Anestezi uzmanı da önemli sanırım bu konuda.
ebenin parmağı hala içimde mi diyordum ben ilk günler
epidural de perineye yapılan masajı hissetmedim ama 2. de doğum uzun olsa çok kötüydü de allahtan masaya kontrol için çıkmam ile doğum arası 12 dk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…