Toplamakla uğraşmak istemiyorum, bir de gerçekten değişikliğe ihtiyacım varSadece kırıklar gidecek şekilde yaptırsan.
Aynen yıkamak taramak gözümde büyüyor, inşallah dediğin gibi olurAy ben de öyle yaptım düğünden sonra dış çekim yapıp belime kadar saçımı ensemde kestirmiştim, pişman olur muyum acaba dedim ama 2 senedir hala uzadıkça aynı boya getiriyorum bağlanabilen bir model kestirdim, çok rahat gerçekten yıkamak taramak aşırı rahatlayacaksın
Çamaşır toplandı, yerleştirildi
Mutfakta atmak istediğim şeyler vardı, 6 tane reklam yazılı ve eskimiş kupa attım
2 tane hiç kullanmadığım kutulu mutfak aletini ihtiyacı olan birine verdim
Hiç kullanmadığım katı meyve sıkacağını satmak için siteye koydum umarım satılır yoksa atacağım hiç kullanmıyorum
2 tane fincan takımı anneme verdim birini kullanacak biri hediye edilecek
1 silikon kek kalıbı attım, hijyenik gelmiyordu
Eski model 6 lı kahve takımını vermek için ayırdım
Biraz hafifledi iyi oldu ara ara kontrol edeceğim yine de
güzelleeerrrr
özledim sizi, uzun zaman oldu, ilk defa girdim, herkes iyi ve herşey yolundadır umarım
Yaaa coffe hoşgeldin
Temmuz sonu Ağustos boyunca koyulabilir. Başta bol bol domates doğrayıp koyacağım. Bi de yeşil biberi yemeklik doğrayıp koyuyorum.kızlar derin dondurucuya kışlık hazırlığı ne zaman yapılıyor
neler koyacaksınız ?
Mia- tatlım hoşbuldum,
mutfak tadilatımı bitirdim, tam 1 aydır evde yeme içme falan yoktu, otel gibi kullandık, zor oldu ama bu ctesi bitiyor,
işyeri de aşırı yoğundu, hiçç takılamadım, inşallah gelirim arada okurum sizleri yine
Vayy mutfak fotosu bekliyorum
işlerin azalsın bekliyoruz aramıza
Temmuz sonu Ağustos boyunca koyulabilir. Başta bol bol domates doğrayıp koyacağım. Bi de yeşil biberi yemeklik doğrayıp koyuyorum.
Yeşil fasülye ve bamya, börülce.
Patlıcan yarı kızartıp koymayı düşünüyorum.
Şimdilik bu kadar.
pazar çekerim senin için :)
Yeni bi iş dusunuyomusun peki canım yoksa is hayatını mi bırakıyorsun. Hakkında hayırlısı ve en iyisi olsun inşallahKızlar ekim-kasım gibi işi bırakıyorum konuştum patronla
Aaa kestirme yaaa uzunsa o kadarBi de saçlarımı kısa asimetrik şekilde kestirmeye karar verdim. Şu an belime kadar uzadı ama kırık çok ve bakım istiyor hiç uğraşamayacağım. Taramak bile işkence şu süreçte.
Saçıma bakacak vaktim yokAaa kestirme yaaa uzunsa o kadar
Ben kendim kestim çok iyi oldu valla çok rahat ettimSaçıma bakacak vaktim yok
Yaaa şöyle sarılasım geldi seni görünce nerelerdesingüzelleeerrrr
özledim sizi, uzun zaman oldu, ilk defa girdim, herkes iyi ve herşey yolundadır umarım
Yaaa şöyle sarılasım geldi seni görünce nerelerdesin
Kolay gelsin evde otururken tadilat çok zor oluyor gerçekten güle güle kullan mutfağını ben de merak ettim yeni haliniAnka canım, evde tadilat, işyerinde yıllık izinde olanlar falan derken, hem ev hem işyerinde acaip zorlandım, arada girip okuyamadım bile o derece yani, özlemişim valla :)
arada girmeye calışacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?