Yeni bi iş dusunuyomusun peki canım yoksa is hayatını mi bırakıyorsun. Hakkında hayırlısı ve en iyisi olsun inşallah
Gunaydiin herkeseMia- peki çalışmazsan kızını krese bu sene göndermeyi düşünüyomusun
Ay onu izlemek çok fena yapıyor insanı2 bölüm marie kondo izledim gaza geldim her şeyi atasım var
Bizim de tüm bardakların ağzı yukarı bakıyor canım diğer türlü eşim çok tiksiniyorBen bu gün balkonları yıkayacağım. Bi de mutfak dolaplarının bir kısmının içlerini sileceğim. En çok kullandığım yerleri önden sileyim fırsatım olursa kalanları da silerim. Kızlar bardak koyduğunuz rafları ne kadar sıklıkla siliyorsunuz?
Ben eskiden her hafta siliyordum bardakları ters koyuyordum. Ama artık her hafta silemiyorum diye ağzı yukarı gelecek şekilde koyuyorum. Zor oluyor böyle kullanmak aslında
Makineyi boşaltırken zor oluyor ama sankiBizim de tüm bardakların ağzı yukarı bakıyor canım diğer türlü eşim çok tiksiniyor
Ooo bende izleyemedim bir türlü :)2 bölüm marie kondo izledim gaza geldim her şeyi atasım var
Evet çiğ halde rendeleyip atıyorum buzluğa makarna sosu menemen ve yemeklerde kullandım. Acayip pratik oldu :)Mia- Canim domates rendesini çiğ mi koyuyorsun buzluga? Senden duydum ben de yapacağım. Tarifin nedir? Bi de bunu kışın nelere kullaniyorsun?
İyi akşamlar herkese
Bu gün eşimle baya temizlik yaptık
Mobilya altı üstü heryeri süpürdük sildik baya yorulduk ama değdi valla.
Evet yağmurlu buralar.Günaydın kızlar
Nasılsınız
Sehirdisindayiz
Eskişehire gittik,
Boza içtim ilk kez, met helvası, balanan köfte denedim.
Ara ara yağmur yağıyor karadeniz gibi
Okuyamadım tüm yazdıklarınızı henüz
Ben bu gün balkonları yıkayacağım. Bi de mutfak dolaplarının bir kısmının içlerini sileceğim. En çok kullandığım yerleri önden sileyim fırsatım olursa kalanları da silerim. Kızlar bardak koyduğunuz rafları ne kadar sıklıkla siliyorsunuz?
Ben eskiden her hafta siliyordum bardakları ters koyuyordum. Ama artık her hafta silemiyorum diye ağzı yukarı gelecek şekilde koyuyorum. Zor oluyor böyle kullanmak aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?