Selam kızlar nasılsınız?
Bu gün baya evle uğraştım tam istediğim gibi olmadı ama zamanla istediğime ulaşacağım inşallah.
Bu arada bez büyük kolaylıkmış. Akşama kadar 40 kere tuvalete gidilir mi her seferinde elindeki işi bırak git baya zor oluyor

Bugun kek yapip arkadasima hasta ziyaretine gittim.
Eve donunce bulasiklari yikadim, camasirlari makineye attim, yatakodalarini toplayip supurdum.
Birazdan camasir makinesindekileri asip yarinki cekim icin hazirlik yapip yatarim galiba.

Gunaydiin herkese Mia- peki çalışmazsan kızını krese bu sene göndermeyi düşünüyomusun

Mia- Canim domates rendesini çiğ mi koyuyorsun buzluga? Senden duydum ben de yapacağım. Tarifin nedir? Bi de bunu kışın nelere kullaniyorsun?

Ben bu gün balkonları yıkayacağım. Bi de mutfak dolaplarının bir kısmının içlerini sileceğim. En çok kullandığım yerleri önden sileyim fırsatım olursa kalanları da silerim. Kızlar bardak koyduğunuz rafları ne kadar sıklıkla siliyorsunuz?
Ben eskiden her hafta siliyordum bardakları ters koyuyordum. Ama artık her hafta silemiyorum diye ağzı yukarı gelecek şekilde koyuyorum. Zor oluyor böyle kullanmak aslında

Bizim de tüm bardakların ağzı yukarı bakıyor canım diğer türlü eşim çok tiksiniyor

2 bölüm marie kondo izledim gaza geldim her şeyi atasım var
Ooo bende izleyemedim bir türlü :)

Mia- Canim domates rendesini çiğ mi koyuyorsun buzluga? Senden duydum ben de yapacağım. Tarifin nedir? Bi de bunu kışın nelere kullaniyorsun?
Evet çiğ halde rendeleyip atıyorum buzluğa makarna sosu menemen ve yemeklerde kullandım. Acayip pratik oldu :)

İyi akşamlar herkese
Bu gün eşimle baya temizlik yaptık
Mobilya altı üstü heryeri süpürdük sildik baya yorulduk ama değdi valla.

kolay gelsin anka.
Evet yağmurlu buralar.
met helvası favorim :)

bende bardakları normal düz koyuyorum.
kapalı dolap sonuçta.
benim dolaplar eski olduğuna bez koydum altına aklıma gelirse yıkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…