Sirayla yaptiriyosun en güzeli kanki.Çok iyi yapmışsın lellim.
tencerelerden memnunsan marka model alırım :)
bende çok yoğun çalışıyorum bu aralar.
kışa yine başlayacağım eleme işlerine
tadilat yapılacak daha
krc okadar sikayet duydum ki cesaret edemedim.Bu yıl bende çelik tencerelerimi yeniledim.
Karaca'dan 4 tencereli bir set aldım.
Memnun kaldım.
Üçü boy boy derin biri sığ.
Benimkilerin kapağı cam,sapları çelik.krc okadar sikayet duydum ki cesaret edemedim.
gerci emsan krc birlikde satis yapiyorlar ayni malz. tam bilmiyorum ama.
kapagi patladi diye arkadasimdan da krc tencereleri memnuniyetsizligi duydum
Ben de evlenmeden önce çeyiz setimi karacadan aldım. Aslında tasarım olarak güzel duruyorlar ama kesinlikle kullanışsızlar.krc okadar sikayet duydum ki cesaret edemedim.
gerci emsan krc birlikde satis yapiyorlar ayni malz. tam bilmiyorum ama.
kapagi patladi diye arkadasimdan da krc tencereleri memnuniyetsizligi duydum
Sirayla yaptiriyosun en güzeli kanki.
Bunalmadan darlanmadan yavas olsun icine sinsin
Durdum durdum bende ama icime sineni aldim
Memnunum onceden arastirmistim zaten aldim gitti.
celikler emsan aragon (8 parca yani boy boy 4 tencere)
granitim oms granit küre tencere 3 boy +tava ve caydanlik olarak aldim.
c.b.k tkm. 84 parca olandan aldim emsan o da onlarda sade guzel.
bana yillarca giderler
indirimden aldim.
550tl tencereler takim halde. (granitde hepsi 550tl)
c.b.k 500tl gibi bisi aldim.
mebe bağlı özel yada yarı özeller alıyor diye biliyorum.36 ay olunca alıyorlar canim devlette
Bizim lojmanın üstünde devlete bağlı 36 aylık olduğunda alıyorlar ama yarı özel mi bilmiyorum ama ücret odemiyolar sanırım devlete bağlımebe bağlı özel yada yarı özeller alıyor diye biliyorum.
36 aylık çocuklar için devlet ayrı sınıf açıyorsa harika bişey.ben kararsızım .bu sene yarım gün kreşe gönderip seneye anasınıfınamı göndersem yoksa bu sene yarı özel anaokuluna gönderip diğer seneyede aynı okulun anasınıfınamı başlatsam bilemedim.kafam baya karışık bu konuda.Bizim lojmanın üstünde devlete bağlı 36 aylık olduğunda alıyorlar ama yarı özel mi bilmiyorum ama ücret odemiyolar sanırım devlete bağlı
yardımcı ablanın olmaması büyük sıkıntı 22 çocuğa öğretmen nasıl bakacak acaba.abla olmak zorunda değilmi yanında.benim kızım da 53 aylık. 4,5 yaşında olduğu için 4 yaş grubuna dahil olacak. Ama özele göndereceğiz, çünkü mahallemizde 1 tane devlet kreşi var ve kayıtlar açıldığı gün o sınıf da dolmuş. sınıf 22 kişilik, ve tek öğretmenleri olacak. yardımcı öğretmen de yok.
o sebeple özel daha uygun olacak bizim için. madden zorlayacak olsa da ilkokula başlayana kadar katlanacağız.
Kac aylik benim oglum simdi 36 aylık oldu bende cok kararsizim yarim gün gondermelimiyim evde mi durmalı küçük mü diye düşünüp duruyorum. Ama kışın evde cok sıkılıyo. Hem sosyallesir diyorum ne yapsam bende bilmiyorum36 aylık çocuklar için devlet ayrı sınıf açıyorsa harika bişey.ben kararsızım .bu sene yarım gün kreşe gönderip seneye anasınıfınamı göndersem yoksa bu sene yarı özel anaokuluna gönderip diğer seneyede aynı okulun anasınıfınamı başlatsam bilemedim.kafam baya karışık bu konuda.
Bizim lojmanın üstünde devlete bağlı 36 aylık olduğunda alıyorlar ama yarı özel mi bilmiyorum ama ücret odemiyolar sanırım devlete bağlı
aynı şeyi söyledim. "yardımcı da mı yok" diye özellikle sordum. "Hayır yok" yanıtını aldım.yardımcı ablanın olmaması büyük sıkıntı 22 çocuğa öğretmen nasıl bakacak acaba.abla olmak zorunda değilmi yanında.
eylülde 48 aylık olacakKac aylik benim oglum simdi 36 aylık oldu bende cok kararsizim yarim gün gondermelimiyim evde mi durmalı küçük mü diye düşünüp duruyorum. Ama kışın evde cok sıkılıyo. Hem sosyallesir diyorum ne yapsam bende bilmiyorum
anaokullarının hepsi mebe bağlı.özeller,yarıözeller,bide devletin kendi bünyesindekiler.devlet okulunda yemeği vs sen ayarlıyorsun.öğretmenin listesine bide aylık ufak bi miktar yardımcı abla için ödeme yapılıyor.yarı özelde bulunduğun ile göre uygun olabiliyor.yemek işi genelde onlarda oluyor ve çoğu yerde yarım gün.sabah ayrı grup öğleyin ayrı.özellerde zaten isteğe göre yarım gün yada tüm gün oluyor.yeme içme,uyuma saati vs hepsini kapsıyor.benim bildiğim böyle.bu konuda geniş bilgiye sahip kişilerden yardım bekliyorum açıkcası.O zaman bizim ki özel aylık ücret ödeyeceğiz.
yarı özeldir o zaman senin bahsettiğin.Ne kadar ödeyeceksiniz canim 200 lira gibi bisey ödüyorlar sanırım tam yanlış bilgi vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?