bu topik topluca çocukları kreşe,anaokuluna gönderecek
çocuklar sıkılıyor ya benimkilere babaanne bakıyor.artık zamanıda geldi.yeterrrrr
benim kızda babanne bakiyor:)
hiç sıkılmıyor ki evde.. halasi var .. bide mahalle arkadaşlari var. oynuyor dişarda.:)

bugüne kadar bildiklerinizi unutun.ya bi arkadaş vardı anaokulu öğretmeni.tanıyan varsa bi etiketlese ne cicik olur vallaa

benim kızda babanne bakiyor:)
hiç sıkılmıyor ki evde.. halasi var .. bide mahalle arkadaşlari var. oynuyor dişarda.:)
seninki küçük daha giderse direk kreş zatende.kaç doğumlu sanki benim küçük oğlumla gibi geldi

Yardımcı genelde meslek liselerindeki öğrenciler oluyor okullar açılınca gönderirler muhtemelen

vallaa bildiklerimi karıştırdım.acaba yanlışmı biliyorum diye şuan kendimi sorguluyorum.kafam bitik durumda.tekrar bi okuyayım mebin sayfasında.
Aaayyy hahah valla aklını karıştırdım ama benim kafamda corba bu konuda o yuzden kusura bakma

Anaokullarında ayrı sınıf açılıyor 3 yaş için. Anasınıfıları 48 Aydan itibaren alıyor diye biliyorum

Yardımcı genelde meslek liselerindeki öğrenciler oluyor okullar açılınca gönderirler muhtemelen
ama ne kadar saçma. o zaman desin ki "okul döneminde stajyer kızlarımız geliyor"
neyse zaten 1 temmuzda kayıt açılmış. 4 yaşlar 1 temmuzda bitmiş. ben 8 temmuzda gitmiştim kayıt için, ama şu an boşluk da olsa vermem herhalde.
Özele göndereceğim.

Özel fiyatları da aylık 1300 - 1500 TL arası değişiyor. Ve onların da dönemleri 10 ay.

Belki göndermezler diye kesin konuşmak istememiş olabilir.
İmkan varsa ve kaliteli bir kreşse özel tabiki daha iyi olabilri

Daha ücretini bilmiyorum canım 200 tl çok iyiymiş :)
ben fazla olur diye tahmin ediyorum.
Bizim ki lojman icin de sadece polis çocukları icin o yuzden uygundur muhtemelen. Ama hep tv felan izletiyolarmis. Memnun değil çoğu geçen sene cocuk çıkıp gitmis disarda bulmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…