benim kızda babanne bakiyor:)bu topik topluca çocukları kreşe,anaokuluna gönderecek
çocuklar sıkılıyor ya benimkilere babaanne bakıyor.artık zamanıda geldi.yeterrrrr
seninki küçük daha giderse direk kreş zatende.kaç doğumlu sanki benim küçük oğlumla gibi geldibenim kızda babanne bakiyor:)
hiç sıkılmıyor ki evde..halasi var .. bide mahalle arkadaşlari var. oynuyor dişarda.:)
Devlet anaokulları da az bir miktar alıyorO zaman bizim ki özel aylık ücret ödeyeceğiz.
Yardımcı genelde meslek liselerindeki öğrenciler oluyor okullar açılınca gönderirler muhtemelenbenim kızım da 53 aylık. 4,5 yaşında olduğu için 4 yaş grubuna dahil olacak. Ama özele göndereceğiz, çünkü mahallemizde 1 tane devlet kreşi var ve kayıtlar açıldığı gün o sınıf da dolmuş. sınıf 22 kişilik, ve tek öğretmenleri olacak. yardımcı öğretmen de yok.
o sebeple özel daha uygun olacak bizim için. madden zorlayacak olsa da ilkokula başlayana kadar katlanacağız.
Aaayyy hahahvallaa bildiklerimi karıştırdım.acaba yanlışmı biliyorum diye şuan kendimi sorguluyorum.kafam bitik durumda.tekrar bi okuyayım mebin sayfasında.
Anaokullarında ayrı sınıf açılıyor 3 yaş için. Anasınıfıları 48 Aydan itibaren alıyor diye biliyorum36 aylık çocuklar için devlet ayrı sınıf açıyorsa harika bişey.ben kararsızım .bu sene yarım gün kreşe gönderip seneye anasınıfınamı göndersem yoksa bu sene yarı özel anaokuluna gönderip diğer seneyede aynı okulun anasınıfınamı başlatsam bilemedim.kafam baya karışık bu konuda.
2017 23 şubat doğumluseninki küçük daha giderse direk kreş zatende.kaç doğumlu sanki benim küçük oğlumla gibi geldi
evet anasınıfları 48 aylık alıyormuş.benimki eylülde tam 48 oluyor.Anaokullarında ayrı sınıf açılıyor 3 yaş için. Anasınıfıları 48 Aydan itibaren alıyor diye biliyorum
ama ne kadar saçma. o zaman desin ki "okul döneminde stajyer kızlarımız geliyor"Yardımcı genelde meslek liselerindeki öğrenciler oluyor okullar açılınca gönderirler muhtemelen
estağfurullah böyle böyle öğrenecez.bide anasınıfı kavramı var.orayada girelimmiAaayyy hahahvalla aklını karıştırdım ama benim kafamda corba bu konuda o yuzden kusura bakma
aynılarmış.bizimkide şubat 20172017 23 şubat doğumlu
Belki göndermezler diye kesin konuşmak istememiş olabilir.ama ne kadar saçma. o zaman desin ki "okul döneminde stajyer kızlarımız geliyor"
neyse zaten 1 temmuzda kayıt açılmış. 4 yaşlar 1 temmuzda bitmiş. ben 8 temmuzda gitmiştim kayıt için, ama şu an boşluk da olsa vermem herhalde.
Özele göndereceğim.
Özel fiyatları da aylık 1300 - 1500 TL arası değişiyor. Ve onların da dönemleri 10 ay.
İlkokul ve ortaokulların bünyesinde açılan sınıflar anasınıfı, sadece okul öncesi olan okullar anaokuluestağfurullah böyle böyle öğrenecez.bide anasınıfı kavramı var.orayada girelimmi
evet doğru biliyormuşum demek benİlkokul ve ortaokulların bünyesinde açılan sınıflar anasınıfı, sadece okul öncesi olan okullar anaokulu
Yok ya bugünlük bu kadar yeter öğrendiklerimi hazmediyimestağfurullah böyle böyle öğrenecez.bide anasınıfı kavramı var.orayada girelimmi
Ne kadar ödeyeceksiniz canim 200 lira gibi bisey ödüyorlar sanırım tam yanlış bilgi vermek istemiyorum
Canım 2017 doğumlu eylülde 48 aylik mi olacak yoksa başka cocugun mu varevet anasınıfları 48 aylık alıyormuş.benimki eylülde tam 48 oluyor.
Yarım gün 100 tl tam gün 350 ya da 250 tl idi bu sene. Yemek de dahil.Daha ücretini bilmiyorum canım 200 tl çok iyiymiş :)
ben fazla olur diye tahmin ediyorum.
Bizim ki lojman icin de sadece polis çocukları icin o yuzden uygundur muhtemelen. Ama hep tv felan izletiyolarmis. Memnun değil çoğu geçen sene cocuk çıkıp gitmis disarda bulmuşlarDaha ücretini bilmiyorum canım 200 tl çok iyiymiş :)
ben fazla olur diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?