Aslında çok küçük degilmis canim. Arkadaşım çalışmadığı halde 1 yaşından beri krese veriyo simdi 4 yasinda cocuk. Yeni kızı oldu oda 1 yasina girdi onu da krese verdi simdi yine hamile
oww yok çok küçük yawrum ya 1 yaşında çocuk annesi evdeyse bence gerek yok.yok benimkinin yaşı artık devletede gidebilir kendi yaş grubuyla.ben yarı özel yada güzel bi kreş var orayı düşünüyorum yarım gün.maddiyat yüksek olsada tüm gün özele göndersem.bunada şükür

günaydin..
kızlar bulaşık makinem bozuldu
aslinda çalışıyor da içinde su gitmiyor kaliyor küçük bir parça lazim bulamadik parça felan. eşim ayarladi gitmiş ben geleyim bakayim demiş tamirci eşim kabul etmedi. eşim biliyor işini..
off makinede su kaliyor. zor gidiyor parçada bozulmuş. değiştirmem lazim nerden bulunur bilemiyorum.
ev işleri baya saldim. kendimi bi toparlayamadim düşük modundayim.
neyse ki dün akşam kızı yıkadim..
ardindan beyazlari makineye attim.
sabah astim annemlere giderken ( kızımı annemlere biraktim)
affedersin benim evim çok kötü halde. temiz tutulmuyor.
toz pislik içinde..
hiç yapasim gelmiyor ya.

benim kızım 2,5 yaşında kreşi ben küçük buldum.
eşim vermek istemiyor. 4-5 yaş olsun inşaallah bizim 5 dk yürüyüş yakınlarda devlet kreşe vermeyi düşünüyorum:)

Özele gonderiyo canım kociskosunun imkanlarin
Evet canim özel kreş bakım evi gibi oluyo ya bağımsız onlar galiba
benim evimin dibinde var özel kreş fiyat konuşmadım ama uygun.gidenleri yakaladım bir iki velilerle konuştum memnunlar.bide işyerime yakın yarı özel var.orasıda bulunduğum yerin en iyisi.benim kararsızlığımda bu yönde.bence yarı özel olan yeri incele bi de yaş grubuna yakın çocuklar olursada biraz denersin.olmadı yarım gün kreş olabilir.

benim kızım 2,5 yaşında kreşi ben küçük buldum.
eşim vermek istemiyor. 4-5 yaş olsun inşaallah bizim 5 dk yürüyüş yakınlarda devlet kreşe vermeyi düşünüyorum:)
devletin kreşimi var.nerde yaşıyorsun

Teşekkür ederim canım. Yarim gün düşünüyorum. Iyice araştırıp eylül ekim yada ekim kasım gibi gönderirim heralde

Devletin kresi degil anaokulu mu oluyo karisik işlermiş vallaaa
vallaa bildiklerimi karıştırdım.acaba yanlışmı biliyorum diye şuan kendimi sorguluyorum.kafam bitik durumda.tekrar bi okuyayım mebin sayfasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…