Aslında çok küçük degilmis canim. Arkadaşım çalışmadığı halde 1 yaşından beri krese veriyo simdi 4 yasinda cocuk. Yeni kızı oldu oda 1 yasina girdi onu da krese verdi simdi yine hamileeylülde 48 aylık olacak
Olabilir canım. Peki gönderirken devlete bağlı yerlere mi göndermeliyiz acabayarı özeldir o zaman senin bahsettiğin.
oww yok çok küçük yawrum ya 1 yaşında çocuk annesi evdeyse bence gerek yok.yok benimkinin yaşı artık devletede gidebilir kendi yaş grubuyla.ben yarı özel yada güzel bi kreş var orayı düşünüyorum yarım gün.maddiyat yüksek olsada tüm gün özele göndersem.bunada şükürAslında çok küçük degilmis canim. Arkadaşım çalışmadığı halde 1 yaşından beri krese veriyo simdi 4 yasinda cocuk. Yeni kızı oldu oda 1 yasina girdi onu da krese verdi simdi yine hamile
Devletin imkanlarından faydalanmakAslında çok küçük degilmis canim. Arkadaşım çalışmadığı halde 1 yaşından beri krese veriyo simdi 4 yasinda cocuk. Yeni kızı oldu oda 1 yasina girdi onu da krese verdi simdi yine hamile
zaten hepsi devlete bağlı. milli eğitim bakanlığına. kreşlerde sağlık bakanlığında.özel anlamındamı soruyorsunOlabilir canım. Peki gönderirken devlete bağlı yerlere mi göndermeliyiz acaba
devletin hangi imkanıymış oDevletin imkanlarından faydalanmak
Özele gonderiyo canımDevletin imkanlarından faydalanmak
Evet canim özel kreş bakım evi gibi oluyo ya bağımsız onlar galibazaten hepsi devlete bağlı. milli eğitim bakanlığına. kreşlerde sağlık bakanlığında.özel anlamındamı soruyorsun
Yok yok özel krese gonderiyo zatendevletin hangi imkanıymış o
devlet kreşinden bahsediyormuş gibi geldi ondandevletin hangi imkanıymış o
hemen düzeltiyorum, koca parası imkanlarından sonun kadar faydalanmakÖzele gonderiyo canımkociskosunun imkanlarin
Evet canim özel kreş bakım evi gibi oluyo ya bağımsız onlar galiba
benim evimin dibinde var özel kreş fiyat konuşmadım ama uygun.gidenleri yakaladım bir iki velilerle konuştum memnunlar.bide işyerime yakın yarı özel var.orasıda bulunduğum yerin en iyisi.benim kararsızlığımda bu yönde.bence yarı özel olan yeri incele bi de yaş grubuna yakın çocuklar olursada biraz denersin.olmadı yarım gün kreş olabilir.Özele gonderiyo canımkociskosunun imkanlarin
Evet canim özel kreş bakım evi gibi oluyo ya bağımsız onlar galiba
devletin kreşimi var.nerde yaşıyorsunbenim kızım 2,5 yaşında kreşi ben küçük buldum.
eşim vermek istemiyor. 4-5 yaş olsun inşaallah bizim 5 dk yürüyüş yakınlarda devlet kreşe vermeyi düşünüyorum:)
Teşekkür ederim canım. Yarim gün düşünüyorum. Iyice araştırıp eylül ekim yada ekim kasım gibi gönderirim heraldebenim evimin dibinde var özel kreş fiyat konuşmadım ama uygun.gidenleri yakaladım bir iki velilerle konuştum memnunlar.bide işyerime yakın yarı özel var.orasıda bulunduğum yerin en iyisi.benim kararsızlığımda bu yönde.bence yarı özel olan yeri incele bi de yaş grubuna yakın çocuklar olursada biraz denersin.olmadı yarım gün kreş olabilir.
Devletin kresi degil anaokulu mu oluyodevletin kreşimi var.nerde yaşıyorsun
bu topik topluca çocukları kreşe,anaokuluna gönderecekTeşekkür ederim canım. Yarim gün düşünüyorum. Iyice araştırıp eylül ekim yada ekim kasım gibi gönderirim heralde
vallaa bildiklerimi karıştırdım.acaba yanlışmı biliyorum diye şuan kendimi sorguluyorum.kafam bitik durumda.tekrar bi okuyayım mebin sayfasında.Devletin kresi degil anaokulu mu oluyokarisik işlermiş vallaaa
devlet kreşi daha açilmadi devlet anaokulu olacakmişdevletin kreşimi var.nerde yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?