Bir daha aldığım zaman kesinlikle çok iyi araştıracağım zaten. Mesajını not aldım canım. Çok teşekkür ederim.

nasıl geçti görüşme.

Ben de ilaç almıyorum çok fazla ama bunlar eşime falan yazılmış hiç kullanmayacağımız ilaçlar, o yüzden çöpe gitmesin değerlensin dedim ama olmadı, teşekkür ediyorum cevaplar için

Ben de ilaç almıyorum çok fazla ama bunlar eşime falan yazılmış hiç kullanmayacağımız ilaçlar, o yüzden çöpe gitmesin değerlensin dedim ama olmadı, teşekkür ediyorum cevaplar için

Ben konunun gizli takipçisiydim. İlaçlar çöpe gitmesin diye yazmadan geçemedim. Tarihi geçmemiş ilaçları sağlık ocağına verebilirsiniz.

Ben de anlamadım kesin alırlar diye götürdüm direk doktora sordum, eczaneye götür alırlar dedi, sağlık ocağından çıkıp eczaneye gittim, bizde almıyoruz dediler

İlaçları mı beğenmediler acaba :)) Bir keresinde eczacı kullanılmamış ilacın ücretini aldığım ilaçlardan düşmüştü. Kullanmadığımız ilacı iade edebiliyormuşuz. Ben İstanbul’da oturuyorum o ilaçları kullanacak biri mutlaka çıkar. O yüzden alıyor olabilirler.

Her şeye karşı çıkıyor gibi olmak istemiyorum ama poşetin içinde ne var diye sormadılar bile ben de ücretsiz olarak birine verirler diye düşünmüştüm, işin garibi küçük bir şehir değil yaşadığım yer ama nasip ben elimden geleni yaptım dedim içim rahat artık, sen devam et götürmeye almıyoruz denilene kadar, ne güzel hem elinde kalmaz hem paran boşa gitmez

Günaydın kızlar
Benim kızım ayağını incitti nasıl olduysa. Basamıyor Üzerine. Acile götürdük hemen kırık çıkık yok dediler ama çıkık gibi duruyor aslında pazartesi olmazsa tekrar götüreceğiz hastaneye.

Evde yanlış koşullarda saklanmış olabilirmiş. Ben de veriyordum eskiden artık burda da almıyorlar. Biz ilk evlendiğimizde sigortam yoktu benim böyle getirilen ilaçlardan vermişti doktor çok sevinmiştim. Sigortası olmayanlar için iyi oluyordu aslında.

Geçmiş olsun, farkedersiniz inşallah hemen ne olduğunu, çocuk olunca zor oluyor

Evet ben de öyle düşünmüştüm ama senin dediğin mantıklı, sebebi o olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…