tövbe bismillah dışarıda bulmak da ne yahu?Bizim ki lojman icin de sadece polis çocukları icin o yuzden uygundur muhtemelen. Ama hep tv felan izletiyolarmis. Memnun değil çoğu geçen sene cocuk çıkıp gitmis disarda bulmuşlar
emsan tencerede en iyisi diye biliyorum.Ben de evlenmeden önce çeyiz setimi karacadan aldım. Aslında tasarım olarak güzel duruyorlar ama kesinlikle kullanışsızlar.
Tencereden kaba yemek boşaltırken kesnlikle dökülüyor. Cezveden kahve dökerken kesinlikle dökülüyor. Fine pearl tabak çanak setinde tam 3 kere değişiklik yaptık. En son 2 takım eve geldi. Eleye eleye içlerinden kendim 1 takım yaptırdım. Artık karaca mağazasının yanından geçmiyorum.Bu arada tencere kapakları da ısı değişimlerinde çıtır çıtır ses çıkarıyorlar.
Biraz uzun oldu ama sırf kullanıyım hemen atmıyım diye 2 senedir dişimi sıkıyorum. Çok doluyum
küçüğüm oCanım 2017 doğumlu eylülde 48 aylik mi olacak yoksa başka cocugun mu var
Oohh masallah ☺küçüğüm o2017 şubat
Oohh masallah ☺
sağolasın. noldu sana ban yemişsinOohh masallah ☺
bunun tam olarak modeli ne merak ettim.döküm tava istiyorum bende.bu arada emsan gerçekten çok iyi bencedeemsan tencerede en iyisi diye biliyorum.
Bir de bende cift tarafli dökum tava var (yani tencerede denebilir derin yayvan) Ben oturtma, kofteli yemekler,sote, tavuk, kavurma hep onunla yaparim. Siddetle tavsiye ederim.
az suyla buharinda pisiyor.
Bence tat okarak kesinlikle baya fark ediyor.
Elim kolum oldu benim o
Korkmaz marka bendeki
başka topikte sıkıntı oldu sanırım canım o kişi de aynı.sağolasın. noldu sana ban yemişsin
bende bu ay dolar yaptım eşimle ortak birikimimizi.gizli birikimime 100 lira atamadım.şu hafta geçsinde 150 hedef koymuştum inş 200 atmayı planlıyorum.muhtemelen kurbandan dolayı maaşlarda erken yatar bakalım durumlaramaaşım yatmış kredi kart taksit borcumu ödedim.
önümüzdeki ay baya büyük bir kısmını ödeyeceğim.
hem kurbanlıktan gelecek param var eşimde tatili ödeyecek birazda maaşımdan aktaracağım.
sonra ihtiyaç kredisini kapatacağım derken borç bırakmayacağım inşallah.
hım ok anladımbaşka topikte sıkıntı oldu sanırım canım o kişi de aynı.
Bereketli olsun canımmaaşım yatmış kredi kart taksit borcumu ödedim.
önümüzdeki ay baya büyük bir kısmını ödeyeceğim.
hem kurbanlıktan gelecek param var eşimde tatili ödeyecek birazda maaşımdan aktaracağım.
sonra ihtiyaç kredisini kapatacağım derken borç bırakmayacağım inşallah.
Suhanım bol birikimlerin olsun inş.bende bu ay dolar yaptım eşimle ortak birikimimizi.gizli birikimime 100 lira atamadım.şu hafta geçsinde 150 hedef koymuştum inş 200 atmayı planlıyorum.muhtemelen kurbandan dolayı maaşlarda erken yatar bakalım durumlara
Bereketli olsun canım
Ben de seneye ücretsiz izin düşünürsem diye şimdiden hesap yapıyorum bir sürü borçları kapatma yolunda :)
Bundanbunun tam olarak modeli ne merak ettim.döküm tava istiyorum bende.bu arada emsan gerçekten çok iyi bencede
hemen bakıyorum.tşk ederimBundan
Korkmaz A1467 Duplo Çift Taraflı 30x24x7.5 cm Tava Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Korkmaz A1467 Duplo Çift Taraflı 30x24x7.5 cm Tava fiyatlarını Akakçe ile takip et! Korkmaz A1467 Duplo Çift Taraflı 30x24x7.5 cm Tava özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Simdi tavuklu patates yemegi pisiriyorum mesela bununla.
attim kisiga az suyla pisiyor
sağolasın mia.hepimizSuhanım bol birikimlerin olsun inş.
Çok iyi düşünmüşsün canım.
kolay kolay ödemek nasip etsin.
biri var o takildiklari topigi siniyor onun sebebiyle yedi sanirim ban.Aaa niye pasif hesap oldun ki ?
biri var o takildiklari topigi siniyor onun sebebiyle yedi sanirim ban.
Nasıl yapıyorsun anlatır mısın rica etsemBundan
Korkmaz A1467 Duplo Çift Taraflı 30x24x7.5 cm Tava Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Korkmaz A1467 Duplo Çift Taraflı 30x24x7.5 cm Tava fiyatlarını Akakçe ile takip et! Korkmaz A1467 Duplo Çift Taraflı 30x24x7.5 cm Tava özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Simdi tavuklu patates yemegi pisiriyorum mesela bununla.
attim kisiga az suyla pisiyor
Yaa sakın elinizden cikarmayin benim en sevdiklerimden.Nasıl yapıyorsun anlatır mısın rica etsemben de evlenirken almıştım bir kere kullanmadım daha belki hoşuma giderse boş durmamış olur yoksa gidecekler listesine girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?