emsan tencerede en iyisi diye biliyorum.
Ben ona yoneldim.
Agir ama şık guzel
kapaklari ayri agir tenceresi ayri.
Ama isiyi esit dagitiyor bir de yayvan ben yayvan tencere seviyorum birazda o sebeple aldim.

Bir de bende cift tarafli dökum tava var (yani tencerede denebilir derin yayvan) Ben oturtma, kofteli yemekler,sote, tavuk, kavurma hep onunla yaparim. Siddetle tavsiye ederim.
az suyla buharinda pisiyor.
Bence tat okarak kesinlikle baya fark ediyor.

Elim kolum oldu benim o
Korkmaz marka bendeki

maaşım yatmış kredi kart taksit borcumu ödedim.
önümüzdeki ay baya büyük bir kısmını ödeyeceğim.
hem kurbanlıktan gelecek param var eşimde tatili ödeyecek birazda maaşımdan aktaracağım.
sonra ihtiyaç kredisini kapatacağım derken borç bırakmayacağım inşallah.

bunun tam olarak modeli ne merak ettim.döküm tava istiyorum bende.bu arada emsan gerçekten çok iyi bencede

bende bu ay dolar yaptım eşimle ortak birikimimizi.gizli birikimime 100 lira atamadım.şu hafta geçsinde 150 hedef koymuştum inş 200 atmayı planlıyorum.muhtemelen kurbandan dolayı maaşlarda erken yatar bakalım durumlara

Bereketli olsun canım
Ben de seneye ücretsiz izin düşünürsem diye şimdiden hesap yapıyorum bir sürü borçları kapatma yolunda :)

Suhanım bol birikimlerin olsun inş.

Bereketli olsun canım
Ben de seneye ücretsiz izin düşünürsem diye şimdiden hesap yapıyorum bir sürü borçları kapatma yolunda :)

Çok iyi düşünmüşsün canım.
kolay kolay ödemek nasip etsin.

bunun tam olarak modeli ne merak ettim.döküm tava istiyorum bende.bu arada emsan gerçekten çok iyi bencede
Bundan

Simdi tavuklu patates yemegi pisiriyorum mesela bununla.
attim kisiga az suyla pisiyor

Nasıl yapıyorsun anlatır mısın rica etsem ben de evlenirken almıştım bir kere kullanmadım daha belki hoşuma giderse boş durmamış olur yoksa gidecekler listesine girecek

Nasıl yapıyorsun anlatır mısın rica etsem ben de evlenirken almıştım bir kere kullanmadım daha belki hoşuma giderse boş durmamış olur yoksa gidecekler listesine girecek
Yaa sakın elinizden cikarmayin benim en sevdiklerimden.
Kim yese bayiliyor.

misal oturtma yapicam diyelim.
Cok az yag koyuyorum azicik ama patlicanlari dilimleyip arkali önlü ceviriyorum uzerine ayri tavada pisirdigim soganli biberli kiymali harci dokup az su ekleyip kisik atesde pisiyorum.

Bugun baget tavuklari icine dizdim.
Az su koydum kısık ateste arkali önlu cevirerek pisirdim.
25-30dk böyle pisti yani ve yagini verdi.
Hic yag eklemedim.
kekik,tuz,pulbiber ve köri ekledim.
2 patateside elmadilim yaptim attim icine.
10-15dk patatesler pisene kadar kısıkda yine o yagla pistiler.
Pilavin yanina cok guzel oluyor.

et sote yapiyorum.
tavada yapar gibi ayni sogani biberi falan kavuruyorum sote yapiyorum.

gögus tavukdan patatesli yemek yapiyorum.
Yine tavugu onden biraz suyla pisiriyorum.
sonra sogan biber yag domates patates falan ekliyorum pisiriyorum.

Böyle yapın bir kac defa sizde begeneceksiniz.
önemli olan az yag az su.
bittikce suyu eklersiniz duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…