kasları güçlenince geçer diyor doktorlar 8 yaş civarıSağol canım. Çektiler acilde.sık sık neden çıkıyor ki. Şişlik yoktu şimdi şişmeye başladı basamıyor hiç tekrar götürecek eşim
Sağol canım. Çektiler acilde.sık sık neden çıkıyor ki. Şişlik yoktu şimdi şişmeye başladı basamıyor hiç tekrar götürecek eşim
geçmiş olsun miacım Allah yaşatmasın bir dahaSelam kızlar,
Babam kalp krizi geçirdi.
Şuan iyi durumda.
mia & Anka :
Her ikinizede cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin..
Ben dun erzak dolaplarini ve buzdolabimini temizledim.
Sali gunu izine gidiyoruz bir ay'a yakin bir sure evde olmayacagimiz icin son kullanma tarihlerini kontrol ettim herseyin.
Sirada utu ve dolap var ama once izin alisverisi..
geçmiş olsun miacım Allah yaşatmasın bir daha
Kaç gündür ertelediğim ütüyü sonunda bitirdim
Çamaşır yerleştirdim
Banyo paspaslarını yıkadım astım
Evi süpürdüm ama silmek ve toz almak kaldı baya yoruldum yapamadım
Geçen satmak için ayırdığım meyve sıkacağını gördü eşim, ben kullanıyorum bunu satma dedi küçük bir tartışma yaşadık 2 yıldır evde ve haberi yok varlığından, o hızla kalkıp elma sıktı içtik
Aslında ikna edecektim ama şimdi satıldıktan sonra ben kullanırdım diyip yenisini aldırmak isterse şuan çok pahalı hadi bozulana kadar kalsın dedim
Yani demek istediğim burada hep konuşuluyordu ya eşe haber verip vermemek diye, kadın evden neyin gitmesi gerektiğini bilir o yüzden eşin haberi olmasa da olur, yoksa en gereksiz şeyde böyle taş koyarlar sinir olursun
O görmeden evden çıkarmakla ne kadar haklı olduğumu anladımPsidan ya :)
canım ya,Selam kızlar,
Babam kalp krizi geçirdi.
Şuan iyi durumda.
canım ya,
Allah acil şifalar versin.
Çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versinŞuan yoğun bakımda durumu iyi dediler.
Çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun kızınıza acil şifalar dilerimGünaydın kızlar
Benim kızım ayağını incitti nasıl olduysa. Basamıyor Üzerine. Acile götürdük hemen kırık çıkık yok dediler ama çıkık gibi duruyor aslındapazartesi olmazsa tekrar götüreceğiz hastaneye.
Bende sormuştum burda eşe soruyor musunuz eşyayı yollamadan önce diyeKaç gündür ertelediğim ütüyü sonunda bitirdim
Çamaşır yerleştirdim
Banyo paspaslarını yıkadım astım
Evi süpürdüm ama silmek ve toz almak kaldı baya yoruldum yapamadım
Geçen satmak için ayırdığım meyve sıkacağını gördü eşim, ben kullanıyorum bunu satma dedi küçük bir tartışma yaşadık 2 yıldır evde ve haberi yok varlığından, o hızla kalkıp elma sıktı içtik
Aslında ikna edecektim ama şimdi satıldıktan sonra ben kullanırdım diyip yenisini aldırmak isterse şuan çok pahalı hadi bozulana kadar kalsın dedim
Yani demek istediğim burada hep konuşuluyordu ya eşe haber verip vermemek diye, kadın evden neyin gitmesi gerektiğini bilir o yüzden eşin haberi olmasa da olur, yoksa en gereksiz şeyde böyle taş koyarlar sinir olursun
Aynen fırsatını bulmuşken gönder gitsinBende sormuştum burda eşe soruyor musunuz eşyayı yollamadan önce diyeHatta iki üç ay önce yazmıştım buraya orta sehpamızı yollamak istedim (bu taşındığımız eve büyük geldi salon küçük biraz boğdu alanı) bunu iş yerinin deposuna gönderelim demiştim yok ben onu çok seviyorum güzel duruyor olmaz demişti
Bebek haberini alınca geçen gün diyorki eşim, biz bu eve nasıl sığacaz çocukla, bir sürü eşyayı ayıklamak lazımmış orta sehpa, fazla sandalye, misafir için fazladan pike, havlu vs falan seçelimmişAllah be yaşasın dedim bu sayede aradan çaktırmadan gereksiz ufak tefek şeylerde arada kaynar gider :))
Gözünüz aydın bebiş için sağlıkla gelsin inşallahAynen fırsatını bulmuşken gönder gitsinbende hamileyim doğum yaptığımda evde fazla eşya dağınıklık görmek istemiyorum, son bir buçuk yıldır bilinçliyim zaten almıyorum gereksiz hiçbir şey, evdeki fazlalıkları da göndermeye çalışıyorum
Onlara kalırsa her şey lazım olma potansiyelinde
Ev düzenini bizden daha iyi bilmediklerine göre bizim kararımız daha önemli
Kıyafet konusunda birlikte yaptık 6 ay kadar önce, yazlık kışlık sevmediği her şeyi ayırdık orada çok beğendim hiç diretmedi ama ev eşyasında farketmeyeceği şeyler ondan habersiz gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?