Sağol canım. Çektiler acilde. sık sık neden çıkıyor ki. Şişlik yoktu şimdi şişmeye başladı basamıyor hiç tekrar götürecek eşim
kasları güçlenince geçer diyor doktorlar 8 yaş civarı

offf kıyamam kızıma yaa
çıkık varsa bizimki hiç susmadan ağlıyor takıldığı an sesi kesiyor.
inşallah hemen şifa bulursunuz.

mia & Anka :
Her ikinizede cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin..

Ben dun erzak dolaplarini ve buzdolabimini temizledim.
Sali gunu izine gidiyoruz bir ay'a yakin bir sure evde olmayacagimiz icin son kullanma tarihlerini kontrol ettim herseyin.
Sirada utu ve dolap var ama once izin alisverisi..

Kaç gündür ertelediğim ütüyü sonunda bitirdim
Çamaşır yerleştirdim
Banyo paspaslarını yıkadım astım
Evi süpürdüm ama silmek ve toz almak kaldı baya yoruldum yapamadım

Geçen satmak için ayırdığım meyve sıkacağını gördü eşim, ben kullanıyorum bunu satma dedi küçük bir tartışma yaşadık 2 yıldır evde ve haberi yok varlığından, o hızla kalkıp elma sıktı içtik

Aslında ikna edecektim ama şimdi satıldıktan sonra ben kullanırdım diyip yenisini aldırmak isterse şuan çok pahalı hadi bozulana kadar kalsın dedim

Yani demek istediğim burada hep konuşuluyordu ya eşe haber verip vermemek diye, kadın evden neyin gitmesi gerektiğini bilir o yüzden eşin haberi olmasa da olur, yoksa en gereksiz şeyde böyle taş koyarlar sinir olursun

Sağol canım amin

bayram temizliğinde başlayacağım.ağustos gibi 4-5 arası.
cam kapı için birini bulacağım
bende dolap ve koltuk silerim.
dolap içlerini kontrol ederim.
halı ve tüller de tadilat sonrası yıkanır.

1 şifoniyer aynası
1 poşet eşimin kıyafetleri gidecekler arasında.
1 poşet bebek bezi gidecek + 4-5 parça elenecek kıyafet var.

kendimden kıyafet ayırmayacağım.
aksine biraz ev kıyafeti alacağım.
iç giyim
başka eksiğim yok

eve eşya almıyorum.
kışın parasal duruma göre yavaş yavaş inceleyip değerlendireceğim.
kafamda bütün evin tarzı netleşti.
bazı dolaplar çok kahve ama orijinal ahşap oldukları için kıyamıyorum.
boyatırsam maliyet açısından daha uygun olacak.
önceliklerim
kurutma mak
dizüstü pc

Psidan ya :)

Az önce iç çamaşırı çorap çekmecesine giriştim

26 parça ayırdım teli kaçmış bitlenmiş çorap, ömrünü tamamlamış çamaşır

bazılarına süre verdim yaz sonu hala giymemiş olursam vedalaşacağız

Çok geçmiş olsun kızınıza acil şifalar dilerim

Bende sormuştum burda eşe soruyor musunuz eşyayı yollamadan önce diye Hatta iki üç ay önce yazmıştım buraya orta sehpamızı yollamak istedim (bu taşındığımız eve büyük geldi salon küçük biraz boğdu alanı) bunu iş yerinin deposuna gönderelim demiştim yok ben onu çok seviyorum güzel duruyor olmaz demişti
Bebek haberini alınca geçen gün diyorki eşim, biz bu eve nasıl sığacaz çocukla, bir sürü eşyayı ayıklamak lazımmış orta sehpa, fazla sandalye, misafir için fazladan pike, havlu vs falan seçelimmiş Allah be yaşasın dedim bu sayede aradan çaktırmadan gereksiz ufak tefek şeylerde arada kaynar gider :))

Aynen fırsatını bulmuşken gönder gitsin bende hamileyim doğum yaptığımda evde fazla eşya dağınıklık görmek istemiyorum, son bir buçuk yıldır bilinçliyim zaten almıyorum gereksiz hiçbir şey, evdeki fazlalıkları da göndermeye çalışıyorum

Onlara kalırsa her şey lazım olma potansiyelinde

Ev düzenini bizden daha iyi bilmediklerine göre bizim kararımız daha önemli

Kıyafet konusunda birlikte yaptık 6 ay kadar önce, yazlık kışlık sevmediği her şeyi ayırdık orada çok beğendim hiç diretmedi ama ev eşyasında farketmeyeceği şeyler ondan habersiz gidiyor

Gözünüz aydın bebiş için sağlıkla gelsin inşallah
Bizimde aynı kıyafette sorun yok. Büyük eşyaları yollayalım deyince garipsemişti. Bakalım ne zaman yaparız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…