Gözünüz aydın bebiş için sağlıkla gelsin inşallah
Bizimde aynı kıyafette sorun yok. Büyük eşyaları yollayalım deyince garipsemişti. Bakalım ne zaman yaparız :)
Teşekkür ederim senin de gözünaydın, 11.haftamdayım ben de sana yakın
Bu kafaya gelmişken erteleme bence parça parça gitsin biranda olmuyor çünkü

Teşekkür ederim senin de gözünaydın, 11.haftamdayım ben de sana yakın
Bu kafaya gelmişken erteleme bence parça parça gitsin biranda olmuyor çünkü
Çok teşekkürler sağlıkla gelsinlerde her şey hallolur Şu halsizliğim geçsin küçük parçaları eleyeceğim, büyükleri eşim yaz bitmeden bir şekilde arkası geniş bir araçla taşıyacak ya da taşıtacak.
Misafirin yattığı odada fazla sandalye sehpa onlar gidecek ki bebek için alınan eşyaları o odaya koyabilelim böyle işte canım

Eskileri okurken dikkatimi çekti elecda senin konunun da takipçisiyim ikinci kızında doğdu çatlak durumun nedir bahsettiğin yağ işe yaradı mı, ben de hindistan cevizi yağı aldım ilerleyen aylarda kullanmak üzere ama senin de tavsiyeni almak istedim konundaki tavsiyeler çok işime yaradı çünkü

Kafanda oluştuysa o hallolur zaten, ben bebk için de çok bir şey almak istemiyorum sadece anne yanı beşik alma niyetim var minimalist ebeveyn olalım diyorum ama inşallah dediğim gibi olur, sana da kolaylıklar şimdiden

Bende öyle düşünüyorum anne yanı beşik alırız sadece şifonyerini o odaya koyarım bazı eşyalarını, şimdiden oda yapmayacağım 2-3 yaş gibi Allah izin verirse.
Topiği bebek muhabbeti ile doldurdum kusuruma bakmayın artık

Oluyor öyle aynı konuyla ilgili insanlar denk gelince

İki doğumdan da çatlak olmadan çıktım çok şükür. Her ikisinde de aynı yağı kullandım ancak doktor herhangi bir yağ olabilir. Önemli olan cildin nemli kalması demişti.

Geçen hafta eczaneden cilt tipime uygun Tonik, yüz temizleme jeli ve güneş koruyucu aldım

Evde olan bu ürünleri attım ya cilt tipime uygun değildi ya da alalı uzun zaman olmuştu
Bugün de 3 krem bir renkli dudak balmı attım, var olan nemlendiriciyi de ortaya çıkardım artık düzenli kullanıp bitireceğim

Bundan sonra amacım her üründen bir tane ve bittikçe yenisinin alınması olacak, bu konuda düzenim olduğu için rahatladım

Hala yoğun bakımda dr bypass yapılması gerektiğini söylemiş.
çarşamba günü kurul toplanacakmış gideceğiz.
yarında ziyaretine gideceğim.
şuan için durumu normal arada kalp ritimi bozuluyormuş.
Rabbim şifa versin canım

Mia şimdi okudum bunu. Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım. Geçmişe henüz bakamadım.

geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaALLAH

günaydin..
haftasonu cts iki dikişimi tamamladim:)
biri tunik diğeri elbise ikiside harika oldu:) kaynanam banada dik diyo
bende bişey demedim.
çamaşir as topla katla yerleşir bölümü yaptım..
evi süpürdüm.
wc temizledim...
dün baya ben
dün köye gittik. 2015 te vefat eden oğlumun mezartaşı yaptık. kayınbabam saolsun...
biraz durduk. sonra eve geldim..
eve geldim bi 5 dk oturamadim
ütü yaptım...
kızı yıkadim..
sonra ben yıkandim..
anne ben aciktim dedi kızım gittim yemek yaptım..
eşime rica ettim yemegi sen yedirirver dedim.
eşim yemegi yedirdi kızı uyuttu. :)
sonra ben dinleneyim dedim uyumuşum

Son düzenleyen: Moderatör:
haftasonu kaynanam evde duran eski buzdolabi firin çamaşir makinesi ne varsa eskiciye verdi 100 lira cebinde:)
hiç bişey birakmadi. atti hepsini..
evi de minimalist gibi... az eşya daha çok huzur...
ben daha düzene sokamadim.
kalabalık ev sevmiyorum

çok geçmiş olsun mia.damar tıkanıklığımı var.anjio yaptılarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…