Teşekkür ederim senin de gözünaydın, 11.haftamdayım ben de sana yakınGözünüz aydın bebiş için sağlıkla gelsin inşallah
Bizimde aynı kıyafette sorun yok. Büyük eşyaları yollayalım deyince garipsemişti. Bakalım ne zaman yaparız :)
Çok teşekkürler sağlıkla gelsinlerde her şey hallolurTeşekkür ederim senin de gözünaydın, 11.haftamdayım ben de sana yakın
Bu kafaya gelmişken erteleme bence parça parça gitsin biranda olmuyor çünkü
Eskileri okurken dikkatimi çekti elecda senin konunun da takipçisiyimBen de bu sabah makyaj ve bakım malzemelerini gözden geçirdim.
- Akşam yatmadan önce yüz temizleyici ardından nemlendirici sürüyorum. El kremi ve dudak kremi sürdükten sonra da yatıyorum. Her birinden 1 adet ürün var.
- Sabah evden çıkmadan güneş kremi, göz altları için concealer, stick aydınlatıcı ve rimel kullanıyorum. Concealer ve rimel bitmek üzere.
- 2 adet rujum var. 1 tane açık pembe almak niyetim var.
- Banyoda doğal şampuan, zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Çıkınca da margarin kıvamında fındık yağı kullanıyorum. Bir önceki hamileliğimde de bu ürünü kullanmıştım ve çatlak olmamıştı. Umarım bu seferde olmaz.
Sonuç olarak, rimel concealer, makyaj temizleme pamuğu ve pembe ruj alınacak, bitince şu anki rimel ve concealer atılacak.
Kafanda oluştuysa o hallolur zaten, ben bebk için de çok bir şey almak istemiyorum sadece anne yanı beşik alma niyetim var minimalist ebeveyn olalım diyorum ama inşallah dediğim gibi olur, sana da kolaylıklar şimdidenÇok teşekkürler sağlıkla gelsinlerde her şey hallolurŞu halsizliğim geçsin küçük parçaları eleyeceğim, büyükleri eşim yaz bitmeden bir şekilde arkası geniş bir araçla taşıyacak ya da taşıtacak.
Misafirin yattığı odada fazla sandalye sehpa onlar gidecek ki bebek için alınan eşyaları o odaya koyabilelim böyle işte canım ☺
Bende öyle düşünüyorum anne yanı beşik alırız sadece şifonyerini o odaya koyarım bazı eşyalarını, şimdiden oda yapmayacağım 2-3 yaş gibi Allah izin verirse.Kafanda oluştuysa o hallolur zaten, ben bebk için de çok bir şey almak istemiyorum sadece anne yanı beşik alma niyetim var minimalist ebeveyn olalım diyorum ama inşallah dediğim gibi olur, sana da kolaylıklar şimdiden
Oluyor öyle aynı konuyla ilgili insanlar denk gelinceBende öyle düşünüyorum anne yanı beşik alırız sadece şifonyerini o odaya koyarım bazı eşyalarını, şimdiden oda yapmayacağım 2-3 yaş gibi Allah izin verirse.
Topiği bebek muhabbeti ile doldurdum kusuruma bakmayın artık ☺
İki doğumdan da çatlak olmadan çıktım çok şükür. Her ikisinde de aynı yağı kullandım ancak doktor herhangi bir yağ olabilir. Önemli olan cildin nemli kalması demişti.Eskileri okurken dikkatimi çekti elecda senin konunun da takipçisiyimikinci kızında doğdu çatlak durumun nedir bahsettiğin yağ işe yaradı mı, ben de hindistan cevizi yağı aldım ilerleyen aylarda kullanmak üzere ama senin de tavsiyeni almak istedim konundaki tavsiyeler çok işime yaradı çünkü
Ne güzel çok sevindim, teşekkür ediyorum cevabın içinİki doğumdan da çatlak olmadan çıktım çok şükür. Her ikisinde de aynı yağı kullandım ancak doktor herhangi bir yağ olabilir. Önemli olan cildin nemli kalması demişti.
Mia- baban nasıl oldu canım. Normal odaya çıktı mı?
Rabbim şifa versin canımHala yoğun bakımda dr bypass yapılması gerektiğini söylemiş.
çarşamba günü kurul toplanacakmış gideceğiz.
yarında ziyaretine gideceğim.
şuan için durumu normal arada kalp ritimi bozuluyormuş.
Mia şimdi okudum bunu. Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım. Geçmişe henüz bakamadım.Hala yoğun bakımda dr bypass yapılması gerektiğini söylemiş.
Mia şimdi okudum bunu. Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım. Geçmişe henüz bakamadım.
Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaALLAHHala yoğun bakımda dr bypass yapılması gerektiğini söylemiş.
çok geçmiş olsun mia.damar tıkanıklığımı var.anjio yaptılarmıHala yoğun bakımda dr bypass yapılması gerektiğini söylemiş.
çok geçmiş olsun mia.damar tıkanıklığımı var.anjio yaptılarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?