Evet hastalandı grip ateş falan hastalık sırasında basladiGeçmiş olsun.
Durduk yere mi oldu?
Sıra dışı bir şey mi yaşandı?
Not:Kalp krizi geçiren beyfendiye acil şifalar diliyorum.Kayınpederim iki ayrı kriz atlattı.
Şu anda 85 yaşında gayet sağlıklı.
Not 2:Ayağını burkan yavrumuza da çok geçmiş olsun.
Allah tekrarından muhafaza etsin.
Geçmiş olsun canım çabuk geçer inşallahEvet hastalandı grip ateş falan hastalık sırasında basladi
Ateşlendiğinde kabus görmüş ve korkmuş olabilir.Evet hastalandı grip ateş falan hastalık sırasında basladi
Saol cnm valla sorunlar bitmiyordu Rabbim e bin şükür tabiki bu defada benim ateşim çıktı eczane aradık aldık banada antibiyotik şuan ayağım suda ve kendimi bezle serinlemeye çalışıyorumGeçmiş olsun canım çabuk geçer inşallah
Aynen çocuk doktorumuzda dil konuşma terapisti dedi internettede okudum ins geçicidir...Ateşlendiğinde kabus görmüş ve korkmuş olabilir.
1 hafta sonunda belli bir düzelme olmazsa,
bir dil-konuşma terapistine başvurmanızda fayda var.
İstanbul'da iseniz tavsiye edebileceğim isimler var.
Bursadayim bu aradaAteşlendiğinde kabus görmüş ve korkmuş olabilir.
1 hafta sonunda belli bir düzelme olmazsa,
bir dil-konuşma terapistine başvurmanızda fayda var.
İstanbul'da iseniz tavsiye edebileceğim isimler var.
kışın ihtiyaç olduğu için daha çok yükseliyor fiyatlarBen kışa doğru düşüneceğim tekrar. Çok zor oluyor as topla
evet çok büyük kolaylık.beko aldım ben
marka vermek doğru mu bilmiyorum ama
yani piyasadaki en ucuzu
ve memnunum şükür
bazen hatta çarşaflarda yastık falan içine girip hafif nemli kalıyor
10 15 sk koltuğun üzerine seriyorum da diyorum hepsini böyle sersem nasıl yetişirdim
ya ben taktım bosch alıcam. benimki 6bine yakın.ben geçen haftamı araştırmıştım hatırlamıyorum 2.500 tl ye bulmuştum hemde yorumlar hep olumluydu.
Ben de bosch alacağım 4500 dü en son benim baktığım.ya ben taktım bosch alıcam. benimki 6bine yakın.
Ben biriktirdim kurutma parası ama çok zor biriktirdim kıyamıyorum
maşallah. allah gönlüne göre versin. ben de ararştırırken 5bine buldum 1000 TL kardayımBen biriktirdim kurutma parası ama çok zor biriktirdim kıyamıyorumyatak ve oturma odası almamız lazım önce
zor birikirince harcanmiyorBen biriktirdim kurutma parası ama çok zor biriktirdim kıyamıyorumyatak ve oturma odası almamız lazım önce
O kadar yok bizim o kadar olsa hiç kıyamamzor birikirince harcanmiyor
bizde birikim yaptık zar zor...
50 bin yaklaştı çok şükür. :)
Süper hemen alalımmaşallah. allah gönlüne göre versin. ben de ararştırırken 5bine buldum 1000 TL kardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?