Kızlar geçen hafta kızın ayağı, bebeğin dişi oğlanın dersleri derken hiç bir şey yapamadım. Ev çok dağıldı. Bu gün de buzluğa fasulye, patlıcan attım. Yarından itibaren dolap içlerini, etrafı halledip haftaya cam kapı için birini çağırayım diyorum bakalım.

Evet hastalandı grip ateş falan hastalık sırasında basladi

Evet hastalandı grip ateş falan hastalık sırasında basladi
Ateşlendiğinde kabus görmüş ve korkmuş olabilir.
1 hafta sonunda belli bir düzelme olmazsa,
bir dil-konuşma terapistine başvurmanızda fayda var.
İstanbul'da iseniz tavsiye edebileceğim isimler var.

selam kızlar
ben de günlerdir misafir ağırla sağlık problemleriyle uğraş derken aşırı yoruldum.
bugün biraz daha kendime geldim ve evi süpürdüm. kızımla oyun oynadık biraz ve çamaşır yıkanıyor hala ve seremeden uyuyacakmışım gibi hissediyorum

Geçmiş olsun canım çabuk geçer inşallah
Saol cnm valla sorunlar bitmiyordu Rabbim e bin şükür tabiki bu defada benim ateşim çıktı eczane aradık aldık banada antibiyotik şuan ayağım suda ve kendimi bezle serinlemeye çalışıyorum

Ateşlendiğinde kabus görmüş ve korkmuş olabilir.
1 hafta sonunda belli bir düzelme olmazsa,
bir dil-konuşma terapistine başvurmanızda fayda var.
İstanbul'da iseniz tavsiye edebileceğim isimler var.
Aynen çocuk doktorumuzda dil konuşma terapisti dedi internettede okudum ins geçicidir...
Ateş varken sıçradı uykuda birkaç defa ama ben hep başındaydım hemen sarildim burdayım yanındayım diye konuşuyordum hiç yalnız bırakmadık 2 gün boyunca gece gunduz

evet çok büyük kolaylık.
diğerleri kurusa çarşafları asmaya razıyım ben

Kurutma makinesi düşünen arkadaşlara Grundig markasını araştırmalarını tavsiye ederim.
Yeğenimin kocası uzun ve kapsamlı araştırma yapmadan bir iğne dahi almaz,aldırmaz.
Onlar Grundig aldı,memnun kalınca diğer yeğenim de aynısından aldı.
İkisi de çok memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…