Benim ki de öyle canım valla
Benim eşim bakımsız ya dün arkadaşlarla konuşuyoruz bahsediyolar işte yok eşim şu kremimi kullandı yok şu temizleyicimi bitirmiş.
Eşimin hiç öyle huyları yoktursevinmelimiyim üzülmeli mi bilemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki de öyle canım valla
Benim eşim bakımsız ya dün arkadaşlarla konuşuyoruz bahsediyolar işte yok eşim şu kremimi kullandı yok şu temizleyicimi bitirmiş.
Eşimin hiç öyle huyları yoktursevinmelimiyim üzülmeli mi bilemedim
Yok ya kızının kaküllü uzun maşallahEniştenin saçı mi![]()
Evet aydınlama yaşadım bir andaHahah ben anladim ki yanlış anladığını şakadan sey yaptim![]()
günaydın kızlar, sabah sabah evi yardımcıya hazırlıcam diye dört döndüm, çamaşırları katlayıp yerleştirdim, evi yerleştirdim, boş odada masa ve kızımın 2. mama sandalyesi vardı, kp saolsun götürürüm dedi sabah sabah onu indirdim falan derken yoruldum resmen. bugün temizlik yarın pasta günü. hadi bakalım winter is coming![]()
Kolay gelsin canım tatlı telaş bunlar :)
aynen öyle, aslında çok severim misafir ağırlamayı ama kalabalık olunca korktum biraz. ama 2 kez geldiler bu 6 yılda evime, bunu da atlatırım, şükür hepsi de sıkıntı çıkarmayan aman olsun ne olacak diyen insanlar.
Benim gözlerim cok bozuktu arka sırada oturtuyolar di boyum uzun diye. Gözlük takmiyodum derslerim kötüydü o yuzden hep lisede hep on sıraya oturdum valla boyum uzun muzun lens almiyolardi pahali diyeBugün işten çıkınca bi yere uğramayi amaçlıyorum.
milyoncuya uğrucam.
işitme cihazimin hortumun eskidi değiştirecegim çok ötüyor![]()
anlamamak duymamak ne zormuş ya..
öğretmenlere sesleniyorum sinifta işitme engelli öğrenciniz varsa ona ön siraya alın. ilgiyi bi nurmara oturtun.. Engelli öğrenci en kıymetlidir:) o ilgiyi buldukça sevgi dolu ilgili öğretmen varsa derslerini hırsla çalışır.:) buna emin olun:)
benim matematiği sevdiren hoca vardi çok sevdirdi matematikte hep bir nurmaralı öğrenci oldum:)
önemli olan sevgi ve ilgi şefkat:)
neyse ki
beni bugüne getiren tüm öğretmenlere teşekkür etmek istiyorum.:)