:KK48:
Benim eşim bakımsız ya dün arkadaşlarla konuşuyoruz bahsediyolar işte yok eşim şu kremimi kullandı yok şu temizleyicimi bitirmiş.
Eşimin hiç öyle huyları yoktur :KK70: sevinmelimiyim üzülmeli mi bilemedim
Benim ki de öyle canım valla 🙄

Ve ben bugun kayda deger hic birsey yapmadim.
Hamilelikte yapmayi en cok sevdigim sey uyumak :halay:
Ve hayatimda ilk defa cok uyudumda belim agrimadigi icin neredeyse oglene kadar uyumaya basladim.
Bunun disinda makineye camasir attim bitmesini bekliyorum.
Kurumus olanlari sepete doldurdum, sepet biraz agir diye indirmedim aksam esim indirdikten sonra katlarim.
Yemek olarakta hazirda manti var onu yapmayi dusunuyorum.

Günaydınlar 😘
Dün baya yoğun bir gündü, pazara gittim
Hemen yerleştirip yemek yaptım
Bir makine çamaşır vardı onu katlayıp yerleştirdim
Bir tadilat işi vardı ona usta geldi halletti baya sevindim
Usta gidince arkadaşlara oturmaya gittik geç döndük

Bugün yapılacaklar ;
Dün buzdolabını elden geçiremedim bugün yapacağım
Mutfakta açık raf var ıvır zıvır koyulan onu boşaltacağım
Yemek takviyesi yapılacak (mücver olabilir)
Nevresim değişecek
Zaman kalırsa boş odaya göz atarım

Hepinize kolay bir gün diliyorum 😘

günaydin..:)
dün annemdeydim.
işlerde ebey yogundu çok şükür azalttim.:)
biriktirmemek gerekiyor yinede.:)
birikince çok sıkıyo insani.
bunu anladim.:)
evim yine çöp gibi oldu temizlenecek çok yerim var. :bicak:
bu sabah çamaşir astım.
beyazlari makineye attim.
hiç halim yoktu. 5:30 ta kalktım:(
bugün yapılacak işler.:
beyazlari asılacak.
dolmalık biber yapılacak ve pişirecek.
evi süpürencek.bulaşıklari makineye doldurup yıkanacak.
bu kadar.:)
haftasonu ısı yalıtım biterse camlari silecegim.
giysilerimin yerini değiştirecegim.. ( haftaiçi yapabilsem. daha iyi olacak :bicak:)
işte böle ..

günaydın kızlar, sabah sabah evi yardımcıya hazırlıcam diye dört döndüm, çamaşırları katlayıp yerleştirdim, evi yerleştirdim, boş odada masa ve kızımın 2. mama sandalyesi vardı, kp saolsun götürürüm dedi sabah sabah onu indirdim falan derken yoruldum resmen. bugün temizlik yarın pasta günü. hadi bakalım winter is coming :KK70:

Günaydınlar
Dün yemek mutfak temizliği dışında bir iş yapmadım.
Kızımla daha çok vakit geçirdim 10 gibi uyudu.
Biraz evi ölçtüm alternatif ürünler baktım.derken zaman geçti.

günaydın kızlar, sabah sabah evi yardımcıya hazırlıcam diye dört döndüm, çamaşırları katlayıp yerleştirdim, evi yerleştirdim, boş odada masa ve kızımın 2. mama sandalyesi vardı, kp saolsun götürürüm dedi sabah sabah onu indirdim falan derken yoruldum resmen. bugün temizlik yarın pasta günü. hadi bakalım winter is coming :KK70:

Kolay gelsin canım tatlı telaş bunlar :)

aynen öyle, aslında çok severim misafir ağırlamayı ama kalabalık olunca korktum biraz. ama 2 kez geldiler bu 6 yılda evime, bunu da atlatırım, şükür hepsi de sıkıntı çıkarmayan aman olsun ne olacak diyen insanlar.

Aynen canım bizde bu hafta sonu arkadaşa gideceğiz.
ayda 1 kez buluşuyoruz. güzel oluyor.

Akşam
-Spora gitttim.
-Eşimin teyzesine gittik, orada yemek de yemiş olduk.
eve geldik
-kızı yıkadım, giydirdim. babası uyuttu.
-duş aldım.
-banyoda ayna düşürdüm. paspasları silkeledim.
-banyo ve yatak odasını süpürdüm.
-UD çalıştım.
işe dair başka hiçbir şey yapmadım.

Günaydın kızlar
Ben de akşam kızımı yıkadım sonra da kendim girdim. 1 makine çamaşır yıkandı 1 makine bulaşık yıkandı. Lavabo wc cifledim. Sabah çöpleri attım. Bu akşam yemeye annemde çaya kardeşimdeyiz. Eve gidince de renkileri atarım makineye. Yarın da toz alıp süpürdüm mü ev toparlanır diye düşünüyorum. Sadece bir kaç ütüm kalır onları da yapabilirsem hafta sonu çok rahat ederim :)

Günaydınlar herkese;

Dün akşam işten eve geldikten sonra eşimle beraber pazara çıktık. Geldikten sonra kızı uyutup çalışmalara başladım. 2şer kilo yeşil ve kırmızı biberi ayıklayıp ince doğrayıp buzluğa yerleştirdim. 2 kilo barbunya ayıkladım buzluğa koydum.Az domates almıştım onu da yemeklik rendeleyip buzluğa koydum. (bu sene domates yapamamıştım.) Kabak tatlısını da dilimleyip şekere yatırdım.

Saat 1.30 da 1 bardak çay içip anında sızdım. Neyse ki kız sadece 2 kere uyandı bu akşam.

Bugün yemek yapacağım
yatak odasını oturma odasını hızlıca toplayacağım
başka bir iş yapmayı düşünmüyorum.
bugün iş yeri çok yoğun daha da işler var
evde dinleneceğim.

Bugün işten çıkınca bi yere uğramayi amaçlıyorum.
milyoncuya uğrucam.
işitme cihazimin hortumun eskidi değiştirecegim çok ötüyor:(
anlamamak duymamak ne zormuş ya..
öğretmenlere sesleniyorum sinifta işitme engelli öğrenciniz varsa ona ön siraya alın. ilgiyi bi nurmara oturtun.. Engelli öğrenci en kıymetlidir:) o ilgiyi buldukça sevgi dolu ilgili öğretmen varsa derslerini hırsla çalışır.:) buna emin olun:)
benim matematiği sevdiren hoca vardi çok sevdirdi matematikte hep bir nurmaralı öğrenci oldum:)
önemli olan sevgi ve ilgi şefkat:)
neyse ki
beni bugüne getiren tüm öğretmenlere teşekkür etmek istiyorum.:)

Bugün işten çıkınca bi yere uğramayi amaçlıyorum.
milyoncuya uğrucam.
işitme cihazimin hortumun eskidi değiştirecegim çok ötüyor:(
anlamamak duymamak ne zormuş ya..
öğretmenlere sesleniyorum sinifta işitme engelli öğrenciniz varsa ona ön siraya alın. ilgiyi bi nurmara oturtun.. Engelli öğrenci en kıymetlidir:) o ilgiyi buldukça sevgi dolu ilgili öğretmen varsa derslerini hırsla çalışır.:) buna emin olun:)
benim matematiği sevdiren hoca vardi çok sevdirdi matematikte hep bir nurmaralı öğrenci oldum:)
önemli olan sevgi ve ilgi şefkat:)
neyse ki
beni bugüne getiren tüm öğretmenlere teşekkür etmek istiyorum.:)
Benim gözlerim cok bozuktu arka sırada oturtuyolar di boyum uzun diye. Gözlük takmiyodum derslerim kötüydü o yuzden hep lisede hep on sıraya oturdum valla boyum uzun muzun lens almiyolardi pahali diye 😂😂

Back
X