çekmece mi düzenliyoruz şimdik :)eksik varsa ekleyeyim.yorumlara bakıp yazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çekmece mi düzenliyoruz şimdik :)eksik varsa ekleyeyim.yorumlara bakıp yazdım
yes babyçekmece mi düzenliyoruz şimdik :)
eksik varsa ekleyeyim.yorumlara bakıp yazdım
Ya ama o dedi ya görev gibi olsun diye![]()
hoş bulduk.. detaylı düşünmek aşamadığım bir şey. profesyonel çalışırken iyi oluyor ama günlük yaşantımı zorluyor. bahsettiğin soruları sorarsam hiç olumlu cvp alamam ki...Öncelikle hoşgeldin :) bu kadar detaylı düşünürsen eleme yapman zorlaşır. 2 basit soru var aslında 1- buna ihtiyacım var mı? 2- bu beni mutlu ediyor mu? Her eşyana bu soruları sor 1 tanesine evet cevabı veriyorsan atma. 2 hayırın varsa direk yolla. Belki lazım olurlarla da vakit kaybetme derim ben.
‘Azla mutlu olmak’ kitabını öneririm toplu bir özet yapmış minimalizme yönelik keyifli bir kitap, ayıklama konusunda da yardımcı olur![]()
Ben telden giriyorum yapamamListeyi hayrınıza yapan biri olursa hayır demem :)
Evet ya da bir uygulaması olsa cepten de pratik kullanabilsekYa şu KK'nın sürekli yenileme yapılmasına uyuz oluyorum.
W.app gibi yazılanlar düşüverse...
F5'in canı çıktı!
Sıkıldığını direk elden çıkar hiç düşünme zaten pantolon konusunu mesela haftanın 7 gününe 7 pantolon ya da 5 bulundur mesela çalışıyorsan farklı giyinmek adına. Ben mesela pazartesi pantolonu salı pantolonu diye ayırdım( farklı günlerde de giyiyorum tabi) haftasonuna 1 kot mesela. Karışık anlattım sanırım. İhtiyaç sahibine gitsin diyorsan da belediye kutularına atıver gitsin. Kendine karşı gerçekçi olman önemli.
hoş bulduk.. detaylı düşünmek aşamadığım bir şey. profesyonel çalışırken iyi oluyor ama günlük yaşantımı zorluyor. bahsettiğin soruları sorarsam hiç olumlu cvp alamam ki...
misal çok güzel bir kazak. hiç bir yerinde bir şey yok. ama 10 senedir duruyor sıkılmışımdır. yada hiç bir şeyi ihtiyaç görmem. 9 kot pantolonum var. 1 tanesi yeter der, diğer 8 ini eleyiveririm
ayyyyyy çildiriiiiciiiiimmmmmmmm.. şu kişiye özel lafı benim gibi bir kişiye söylenmemeli bence
emzirme sütyenlerimi bile saklıyordum ben. bebe gelmiş 5 yaşına. neymiş efenim çok para vermişim, ihtiyaç sahibi onca para vermesin diye. ula senin sütyenini napsın millet... gidiverem de atamburaya birini etiketlemek istiyorum (
areser )
hoş bulduk.. detaylı düşünmek aşamadığım bir şey. profesyonel çalışırken iyi oluyor ama günlük yaşantımı zorluyor. bahsettiğin soruları sorarsam hiç olumlu cvp alamam ki...
misal çok güzel bir kazak. hiç bir yerinde bir şey yok. ama 10 senedir duruyor sıkılmışımdır. yada hiç bir şeyi ihtiyaç görmem. 9 kot pantolonum var. 1 tanesi yeter der, diğer 8 ini eleyiveririm
ayyyyyy çildiriiiiciiiiimmmmmmmm.. şu kişiye özel lafı benim gibi bir kişiye söylenmemeli bence
emzirme sütyenlerimi bile saklıyordum ben. bebe gelmiş 5 yaşına. neymiş efenim çok para vermişim, ihtiyaç sahibi onca para vermesin diye. ula senin sütyenini napsın millet... gidiverem de atamburaya birini etiketlemek istiyorum (
areser )
Gardroba baktım geçende,
abuk sabuk pijamalar, dizleri çıkmış, yamulmuş falan. hepsini sıpıttım. toz bezi bile yapmadım.
Ama mesela etek/ceket veya pantolon/ceket takımlarım var vermeye kıyamıyorum. zayıflayamıyorum da... Büyük çıkmazdayım bu konudachentiq
Gardroba baktım geçende,
abuk sabuk pijamalar, dizleri çıkmış, yamulmuş falan. hepsini sıpıttım. toz bezi bile yapmadım.
Ama mesela etek/ceket veya pantolon/ceket takımlarım var vermeye kıyamıyorum. zayıflayamıyorum da... Büyük çıkmazdayım bu konudachentiq
Heh tam olarak öyleyim ben evde.Ay ev kiyafetlerini ben de düzenledim
Gencecik kadinim ya kaldirim dilencisi gibi giyiniyormusum evde
Eskileri cikarip yenilerini aliyorum, ki sürekli giydigimden cabuk eskiyor, bu konuda daha dikkatli olmam gerekir dedim
Tek sorun daha giysi cöpüne bir türlü yolum düsmedi posette bekliyorlar
Heh tam olarak öyleyim ben evde.
Bir de kesinlikle öyle sıkı taytlar giyemem. hep beli bacağı bol pijama severim evde.
Bitanesi vardı, kesmiş şort yapmışım. Ya dedim CK, manyak mısın at yahu. pislik her seferinde. sanki başka şort yok.