• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 cam küçük tek kanat, 1 fransız cam, 1 de balkon kapısı var. Balkonum da küçük zaten😀
Tülleri çıkar tak işini eşime pasladım, yıkandı. Sadece salonda var tül. Diğer taraflar zebra.

Geçmiş olsun canım😔
Teşekkür ederim ☺️

Ben de ders çalışmamak için eve sardım :olamaz:
Ev temizlemeyecektim, baktım evi temizlemeye başlamışım
Küçük balkonu yıkmaya...e hadi yemeği de yapayım, sonra çalışırım derken arkadaş aradı
Ne yapıyorsun diye.
Anlattım
Otur ders çalış dedi.
Ben de gittim çamaşır serdim. :KK53:
Bu işte bir terslik var ama ne:ıslık:
İse başlayınca devamı geliyor bitmiyor 😅

Uykum kacti.bulasik makinasi calisyor.yogurt mayaladim tutmadi.son mayayi kullanmistim.hazir yogurt vardi.tekrar mayalayip firina koydum.75° bikac saat durdu.cikardim.sogumasini bekliyorum :işsiz: :işsiz:hatayin tuzlu yogurdu gibi koktu.ins olmustur.sogusada dolaba alsam.cok hamaratim gibi sut bulmusken sutlac yaptim kuzulara.yemeden uyudular.sabah erken uyaniyorlar.pazar uykusu cekmek istiyorum.ben uyanana kadar onu kahvaltiustu niyetine tuketirler.yarin hem bakim yapasim var hem cocuklari dolastirasim var hem evde bi kac yeri paklayasim var.kaca boluneyim ki.plan yapsam.ciks spontane takilmakistiyorum ki iyice isler sarmalansin.neyse plan yapayi belki tutar
...bulasik makinasini bosalt
....robota evi supurt
....bebeleri parka cikar
...eve don
...iki cocugu banyo
...kisisel bakim
Gonulden gecenler
....disarda kahvalti
.....avm dolan .eksikleri tamamla+yemek
.....eve don
.....banyolar kisisel bakimlar
.....cay fasli ve kapanis

Hayatlar ve hayaller. Gonul hangisine akar bilinmez.koca kisisi bir hqftadir yo.pazartesi aksam donecek.cocuklarla tek takilmayi goze alabilirsem neden olmasin.cénem acildi.benim.birileri yazsada devam etsek.haftasonu ne isim var benim buralarda.bilmiyorumki..yel esti kendimi buralarda buldum.dua grubundayim cumarteai bildirimi icin girmis olup kendimi cenemi acikken buldum.neyse.siz simdi bilmem kacinci uykunuz kacinci ruyasini goruruken ben bunlari yaziyorum.siz bunlari okurken bende kimbilir yukardaki maddelwrin hqngisinin icinde kaybolmusum.yazim yanlisim varsa kusurumuz affola alisik degil bu parmaklar telefondan kk ya girip klavyeyi kullqnmqya.iyi geceler diye fisildadim tek tek hepinizin kulqklarina.
..

Bes ziyartci var.enteresan saatim 01:11 bi urpermedim degil

Selamlar 💐

Bu haftaiçi evin birkaç eksiği vard, okul çıkışları onları hallettik, mutfakta derin kullanışsız bir raf vardı ona raf kestirip taktık kayınpederimle çok güzel oldu, yeni mutfak yaptırmışım gibi mutlu oldum 🤩

Tabi böyle şeyler yapınca biraz iş birikti haftasonuna, yoksa sizin cam silme etkinliğine bayıldım, belki bu hafta arkadan yetişirim 😅

Dün de arabanın bakımı vardı onu yaptırdık, gezdik bugün çamaşır, ütü, temizlik, yemek yapma beni bekler 🙈 hepinizi öpüyorum ❣️

Uykum kacti.bulasik makinasi calisyor.yogurt mayaladim tutmadi.son mayayi kullanmistim.hazir yogurt vardi.tekrar mayalayip firina koydum.75° bikac saat durdu.cikardim.sogumasini bekliyorum :işsiz: :işsiz:hatayin tuzlu yogurdu gibi koktu.ins olmustur.sogusada dolaba alsam.cok hamaratim gibi sut bulmusken sutlac yaptim kuzulara.yemeden uyudular.sabah erken uyaniyorlar.pazar uykusu cekmek istiyorum.ben uyanana kadar onu kahvaltiustu niyetine tuketirler.yarin hem bakim yapasim var hem cocuklari dolastirasim var hem evde bi kac yeri paklayasim var.kaca boluneyim ki.plan yapsam.ciks spontane takilmakistiyorum ki iyice isler sarmalansin.neyse plan yapayi belki tutar
....robota evi supurt
....bebeleri parka cikar
...eve don
...iki cocugu banyo
...kisisel bakim
Gonulden gecenler
....disarda kahvalti
.....eve don

Hayatlar ve hayaller. Gonul hangisine akar bilinmez.koca kisisi bir hqftadir yo.pazartesi aksam donecek.cocuklarla tek takilmayi goze alabilirsem neden olmasin.cénem acildi.benim.birileri yazsada devam etsek.haftasonu ne isim var benim buralarda.bilmiyorumki..yel esti kendimi buralarda buldum.dua grubundayim cumarteai bildirimi icin girmis olup kendimi cenemi acikken buldum.neyse.siz simdi bilmem kacinci uykunuz kacinci ruyasini goruruken ben bunlari yaziyorum.siz bunlari okurken bende kimbilir yukardaki maddelwrin hqngisinin icinde kaybolmusum.yazim yanlisim varsa kusurumuz affola alisik degil bu parmaklar telefondan kk ya girip klavyeyi kullqnmqya.iyi geceler diye fisildadim tek tek hepinizin kulqklarina.
..
Hafta sonu seni burda görünce bir şok olmadım değil🤣

....robota evi supurt
....bebeleri parka cikar
...eve don
...iki cocugu banyo
...kisisel bakim
Gonulden gecenler
....disarda kahvalti
.....eve don

..
Gece gece ne kadar isler yapılmış keşke biz buralardayken de yazsan iki sohbet etsek alışırsın telefondan buraya gelmeye 😁

Gardrolap üstü gazete vs değiştirmeden başlarsam deli gibi
Bitmez 😁
Kendimi Yalova Lisesi 'nin biyoloji şarkılarını dinlerken buldum en son
Ağzına sağlık çocukların
Tavsiye ederim :KK53:
Ne oldu sınava çalıştın mı
Çalışmaya gidip başka işleri yapıp geliyorsun gibi 😅

Selamlar 💐

Bu haftaiçi evin birkaç eksiği vard, okul çıkışları onları hallettik, mutfakta derin kullanışsız bir raf vardı ona raf kestirip taktık kayınpederimle çok güzel oldu, yeni mutfak yaptırmışım gibi mutlu oldum 🤩

Tabi böyle şeyler yapınca biraz iş birikti haftasonuna, yoksa sizin cam silme etkinliğine bayıldım, belki bu hafta arkadan yetişirim 😅

Dün de arabanın bakımı vardı onu yaptırdık, gezdik bugün çamaşır, ütü, temizlik, yemek yapma beni bekler 🙈 hepinizi öpüyorum ❣️
Cam silmek çok eğlenceli oldu 😅
Birbirimizi motive edip koltuktan kaldırma işini sevdim
Her hafta böyle aktiviteler yapsak fena olmaz 😁

Kolay gelsin 💪

Biz bugün eksikleri aldık geldik
Yemeği dışarıda yedik.
Şöyle düz bir etek ve üst bulmak çok zormuş
Birde bedenleri yok neyseki aldık
Internette çok seçenek var ama yetismezdi.

Evde bazı işler var yarına kalsın istemiyorum
Önümüzdeki haftanın planını yapıp geliyorum 😊

Back
X