Uykum kacti.bulasik makinasi calisyor.yogurt mayaladim tutmadi.son mayayi kullanmistim.hazir yogurt vardi.tekrar mayalayip firina koydum.75° bikac saat durdu.cikardim.sogumasini bekliyorum

hatayin tuzlu yogurdu gibi koktu.ins olmustur.sogusada dolaba alsam.cok hamaratim gibi sut bulmusken sutlac yaptim kuzulara.yemeden uyudular.sabah erken uyaniyorlar.pazar uykusu cekmek istiyorum.ben uyanana kadar onu kahvaltiustu niyetine tuketirler.yarin hem bakim yapasim var hem cocuklari dolastirasim var hem evde bi kac yeri paklayasim var.kaca boluneyim ki.plan yapsam.ciks spontane takilmakistiyorum ki iyice isler sarmalansin.neyse plan yapayi belki tutar
...bulasik makinasini bosalt
....robota evi supurt
....bebeleri parka cikar
...eve don
...iki cocugu banyo
...kisisel bakim
Gonulden gecenler
....disarda kahvalti
.....avm dolan .eksikleri tamamla+yemek
.....eve don
.....banyolar kisisel bakimlar
.....cay fasli ve kapanis
Hayatlar ve hayaller. Gonul hangisine akar bilinmez.koca kisisi bir hqftadir yo.pazartesi aksam donecek.cocuklarla tek takilmayi goze alabilirsem neden olmasin.cénem acildi.benim.birileri yazsada devam etsek.haftasonu ne isim var benim buralarda.bilmiyorumki..yel esti kendimi buralarda buldum.dua grubundayim cumarteai bildirimi icin girmis olup kendimi cenemi acikken buldum.neyse.siz simdi bilmem kacinci uykunuz kacinci ruyasini goruruken ben bunlari yaziyorum.siz bunlari okurken bende kimbilir yukardaki maddelwrin hqngisinin icinde kaybolmusum.yazim yanlisim varsa kusurumuz affola alisik degil bu parmaklar telefondan kk ya girip klavyeyi kullqnmqya.iyi geceler diye fisildadim tek tek hepinizin kulqklarina.
..