Daha önce de bahsettiğimiz gibi makyaj yapmayı severim. Her gün mutlaka bir şeyler sürerim. Yoksa kendimi hiç iyi hissetmiyorum. İçinde rahat ettiğim kıyafet ve ayakkabılar tercih ederim. Saçımı taramadan dışarı çıkmam. Hatta oje sürdüğüm zaman bir tık daha iyi hissederim
Mutlaka müzik dinlerim. Bazen ayna karşısında dans ettiğim olur bazen de şarkıdaki bir söze takılıp ağlarım. Kışın mum yakmayı severim. Bugünkü vanilya kokuluydu. Koku da sevdiğim için pozitif etkileniyorum. Canım sıkkınsa biraz çıkıp hava alırım, Tebdil-i mekanda ferahlık vardır sözüne inanırım. Beni üzen, canımı sıkan bir durum varsa hiç içimde tutmam. Konunun muhatabı kimse onunla konuşup çözmeye çalışırım. Sorunu kendimde bulmuşsam telafi etmek isterim. Sonuca ulaşmayan, belirsizlik içeren her şey beni rahatsız eder. Genellikle yapılan planlara uyumlu olmaya çalışırım ama canımın istemediği bir şeye “hayır” demeyi de bilirim. Sonuçta ortak yapılacak bir etkinlik varsa benim de keyif almam gerekli. İdare edilebilecek durumlar istisnadır tabiki ama sırf birileri memnun olsun diye her şeye evet diyemem.
Kendimi sevmediğim zamanlar, yetersiz hissettiğim konular yok mu? Vaaar. Ama senin sorun kendini sevmekle ilgili olduğu için o taraflara girmeyeyim
Mottom şu: “Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz.”
Ben de kendi ışığıma güveniyorum