Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın, daha iyi olmana sevindimSelamlar
Pek çok iş birikti
Acil isler var ama enerjim yok
Yinede ilk zamanlara göre daha iyiyim.
Avatar 2 vizyona gelmiş ama gidemedik
Umarım haftaya kadar durumu toparlarım ve gidebiliriz![]()
GünaydınGünaydın, daha iyi olmana sevindim
Ben bu aralar dışarda fazla vakit geçirdim. Haliyle evdeki işler sarktı. Öksürüğüm de iyice arttı.Günaydın
Teşekkürler bellezam sen nasılsın
Bol bol ılık şeyler içBen bu aralar dışarda fazla vakit geçirdim. Haliyle evdeki işler sarktı. Öksürüğüm de iyice arttı.
Grintussu kızıma kullanıyorum, iyi geliyor. Herkese de öneriyorum. Ben hiç sevmiyorum şurup yaBol bol ılık şeyler iç
Grintuss diye bitkisel surup varmış araştır istersen
Ben not aldım sipariş vereceğim evde bulunsun
Eylülün geçti hastalığı çok şükür.
Geçmiş olsun ve kolaylıklar dilerimMerhaba
Hastalar zincirinde yerimizi aldık.Oğlum inat edip basket kursuna şort tişört gidince şifayı kapmıştı ufaktan. Bugün de karnım ağrıyor diyince, akşam da benim üni hocası "Bu hafta yokum. Gruba yazar mısın?" diyince onunla evdeyiz şimdi. Kekik içirdim. Legolarıyla oynuyor, kitap okuyor. Dinlensin bakalım.
Çamaşır makinesine çamaşır attım. Az sonra çığlık atar makine beni boşalt diye.
Geceden bulaşık makinesini çalıştırmıştım ama sürpriz. Arkadaş deterjanı almamış.Bu sefer bir daha çalıştırdım.
Dün tüp bitince bu sabahtan onu hallettik. Doğal gaz gelmez buralara.
Kahvaltı vs derken ekibi gönderdim. Sri Lankalı bir kızın videosu var. Egzotik yemekler yapıyor, baharatlar kullanıyor. İlgi alanım.Yeni video yayınlamış. Onu izleyerek kahvaltı yaptım. Şimdi işleri üstten toparlayıp sınavlara çalışma zamanım. Hocanın gelmediği anları iyi değerlendireyim ki, sonradan sıkışmayayım.
Bana dua edin işlerim kolaylaşsın. Oğlum da iyileşsin.
Sizin de gününüz güzel geçsin.![]()
İç ama çabuk atlatırsın bellezaGrintussu kızıma kullanıyorum, iyi geliyor. Herkese de öneriyorum. Ben hiç sevmiyorum şurup ya
İnşallah oğlun hemencecik iyileşsin. İşlerin kolaylaşsın, sınavların iyi geçsin. Yaparsın senMerhaba
Hastalar zincirinde yerimizi aldık.Oğlum inat edip basket kursuna şort tişört gidince şifayı kapmıştı ufaktan. Bugün de karnım ağrıyor diyince, akşam da benim üni hocası "Bu hafta yokum. Gruba yazar mısın?" diyince onunla evdeyiz şimdi. Kekik içirdim. Legolarıyla oynuyor, kitap okuyor. Dinlensin bakalım.
Çamaşır makinesine çamaşır attım. Az sonra çığlık atar makine beni boşalt diye.
Geceden bulaşık makinesini çalıştırmıştım ama sürpriz. Arkadaş deterjanı almamış.Bu sefer bir daha çalıştırdım.
Dün tüp bitince bu sabahtan onu hallettik. Doğal gaz gelmez buralara.
Kahvaltı vs derken ekibi gönderdim. Sri Lankalı bir kızın videosu var. Egzotik yemekler yapıyor, baharatlar kullanıyor. İlgi alanım.Yeni video yayınlamış. Onu izleyerek kahvaltı yaptım. Şimdi işleri üstten toparlayıp sınavlara çalışma zamanım. Hocanın gelmediği anları iyi değerlendireyim ki, sonradan sıkışmayayım.
Bana dua edin işlerim kolaylaşsın. Oğlum da iyileşsin.
Sizin de gününüz güzel geçsin.![]()
Selam hanımlar
Bu akşamki planım;
Yemek hazırla / ye / kaldır.
Spor + Duş
Çamaşır katlama
Ctesi
Olabildiği kadar Temizlik
Buzdolabından atılacakların kontrolü
Pazar alışverişi
Pazar
Konservatuvar
(Tüm günü aldığı için başka bir ş yazamıyorum)
Akşamında okul hazırlıkları duş+kıyafet vb.
Teşekkürler. Size de geçmiş olsunSlmlar
kavs-i kuzah geçmiş olsun ve de sınavlarında başarılar
belleza geçmiş olsun, öksürük varsa keçiboynuzu pekmezi boğazı rahatlatıyor baya
Haftasonu küçük oğlanın ishal ve kusması vardı bizde de. Bugün daha iyi çok şükürÇocukların küçülenlerinden 1 poşet kıyafet kutusuna atıldı.
Kızımın küçülenlerinden 1 poşet arkadaşa verildi.
2 çanta eledim 1 çanta aldım ama![]()
bende hafta sonu alışverişyapangillerden oldum, kaban, pantolon ve kazak aldım, geçen sene elemiştim ama, evden çıkacak bişi olamadı o yüzden :)Slmlar
kavs-i kuzah geçmiş olsun ve de sınavlarında başarılar
belleza geçmiş olsun, öksürük varsa keçiboynuzu pekmezi boğazı rahatlatıyor baya
Haftasonu küçük oğlanın ishal ve kusması vardı bizde de. Bugün daha iyi çok şükürÇocukların küçülenlerinden 1 poşet kıyafet kutusuna atıldı.
Kızımın küçülenlerinden 1 poşet arkadaşa verildi.
2 çanta eledim 1 çanta aldım ama![]()
Kendini sevmeyi şöyle tanımlıyorum ben biraz,Kızlar günün sorusu ile geldim..
Şimdi sorsanız ben kendimi seviyorum derim. Ama gerçekten kendini sevmek ne demek? Siz kendinizi nasıl seviyorsunuz?