- 23 Eylül 2013
- 25.338
- 52.514
- 798
Tamamdır o motivasyon buraya gelecekİçsel motivasyon, kendine zaman ayırma ile ilgili şeyler de olabilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır o motivasyon buraya gelecekİçsel motivasyon, kendine zaman ayırma ile ilgili şeyler de olabilir![]()
Düşüneceğim ilk fırsattaSelamlar
Bugün düşünmenizi istediğim şeyler var
1. Evinizi benimsiyormusunuz yuva gibi hissediyormusunuz
2. Kendinizle aranızdaki bağ nasıl. Kendinizi seviyormusunuz.
İkisine de cevabım EvetSelamlar
1- eve yeni taşındım. Aslında ev içime çok sindi. Bol güneş alıyor. Bahçesi var. Ama içine daha kendi imzamızı atamadık. Ufak dokunuşlar gerekiyor. Tablolar, aksesuarlar vs. Ama taşındığımızdan beri bi Nasıl desem olumsuzluk var üzerimizde, hissediyorum. Hayrolsun bakalım.Selamlar
Dış kapıda sıkıntı var tamir gerekiyor. Değiştirmediğimiz 2 kapıdan biri o.Evde kullanmadığımız eşyaları elemeliyiz
Tamir gerektiren eşyaları tamir etmeliyiz
Her eşyayı aktif kullanmak gerekiyor
Dolapların nefes alması gerekiyor dolu dolu eşyalar olmamalı
Pratik ev aletleri işimizi kolaylaştıran ürünler olmalı ki o işi yapmak zor gelmesin.
Eve ilk girdiğimizde dikkatimizi koku çeker
Evi havalandirip kokular kullanabiliriz.
Giriş davetkar olmalı benim evim de de en son kalan kısım burası.
Evi sirkeli suyla silebilirsin1- eve yeni taşındım. Aslında ev içime çok sindi. Bol güneş alıyor. Bahçesi var. Ama içine daha kendi imzamızı atamadık. Ufak dokunuşlar gerekiyor. Tablolar, aksesuarlar vs. Ama taşındığımızdan beri bi Nasıl desem olumsuzluk var üzerimizde, hissediyorum. Hayrolsun bakalım.
2- kendimi seviyorum desem de kendime çok acımasız davrandığım zamanlar oluyor. Mesela hata yaptığım zaman çok yargılıyorum kendimi. Mükemmeliyetçi olmadığıma eminim ama bazı konularda hata yapınca dünyanın sonu gibi davranıyorum. Biraz da zaman sıkıntım var kendimi sevecek zamanım yok gibi![]()
Aynen hersey birden olmuyor zatenDış kapıda sıkıntı var tamir gerekiyor. Değiştirmediğimiz 2 kapıdan biri o.
Antre kısmındaki duvara bi tablo istiyorum bakalım.
Mesela taşlar koymuş Başak kablan onu ben de yapmak istiyorum. Kuru yapraklı dallar var odalarda benim çok hoşuma gidiyor aslında. Ama olmamalıymış. Eksik çok daha ama elimizin bollaşması lazım.
Adaçayı ver tütsü yakıyor annem sürekliEvi sirkeli suyla silebilirsin
Hareketli müzik dinle evdeyken
Akşamları da loş ışıkta film izle mesela çocuklar uyuduğunda
Şuan eşya alamasan bile neler yapabileceğini düşün rengine karar ver mesela.
Birde şöyle birsey var ben eve gelince saçlarımı toplardim bir süre sonra baş ağrısı yapardı hiç enerjim kalmazdı saçlarımı sıkı topladigimi farketmistim
Evdeyken yemek ve temizlik yapmıyorsam saçımı toplamiyorum yada bol olmasına dikkat ediyorum
Ufak detay ama hayatımı değiştirdi.
2. Konuya gelirsek de kendine zaman bulmamak için bir çok engel koyuyorsun önüne bunları aşmanın yolunu bulman gerek![]()
Sen bu engelleri bulacak kadar zekisin mikanAdaçayı ver tütsü yakıyor annem süreklisirkeli su aklımda onu yapmalıyım evet.
Hareketli müzik çok severim ama bu aralar antidepresan ve bi tek ben anlarım arasında gidip geliyorum
Film izlemek çok istiyorum ama çocuklar uyuyunca direk uyumam gerekiyormuş gibi hissediyorum
Renk derken?
Saçlar konusunda aynıyız toplamak aşırı baş ağrısı yapıyor bende benim saçlar kısa hep açık o yüzden.
Ne gibi engeller sence ? Varsa bir tespitin paylaşırsan sevinirim![]()
Yaaa ne güzel benide götürünMerhaba hanımlar
Beni karne heyecanı bastı
Aklıma bile gelmedi e okula bakmak. Eski kafayım ben. İnşaallah Karne alınca göreceğim notları. ☺
Yağışlı gibi olan hava yüzünden kaç gündür biriken çamaşırları hallettim. Yıka as kuruyanları ayır kısmı halloldu. Katlama işi kaldı. Arada başka başka birçok işler çıktı. Onu da tamamlarım İnşaallah.
Dün bunlarla uğraştım ki bugün rahatça arkadaşımla buluşalım diye. Okuldan mini mini bir arkadaşlarımla buluştuk. Güzel vakit geçirdik. Ara ara kaçamak yapmak için sözleştik. Değişiklik iyi geldi.
Eki Görüntüle 3194316
İnşaallahYaaa ne güzel benide götürün![]()
Ne güzel yapmışsınızİnşaallah
Neden olmasın
Bugün evde kalıp uyumak yerine, ev işleriyle boğulmak yerine nefes almayı ve kendim için bir adım atmayı tercih ettim.
Yeni arkadaşlar, yeni çevre. Herkesin hayatı kendine göre. Ortak noktalarda buluşmak ve paylaşım yapmak bana da iyi geldi. İnşaallah daha sık yapmak istiyoruz. İnşaallah daha kaliteli paylaşımlar olur hayatımızda.![]()