• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydın kızlar :KK200:

depremzede olarak ancak bu gün girdim siteye, evlerimizde yıkım olmadı bin şükür ama yaklaşık 1 aya yakın eve giremedik, o korkuyu, o çaresizliği atabilmek ne kadar zaman alacak hiç bilmiyorum, şükredecek çok şeyim var, bunun farkındayım, 1 aydır geceleri uyuyamıyorum, işe yeniden başladım ama konsantre olamıyorum, dua edip tevekküle bıraktım artık, evimize girdik, sallanmalar devam ediyor, ama başka yerlerde uzun süre kalmaya çalışmak çocuklarla aşırı zorladı hepimizi, dediğim gibi çok şükür...

hepinize sağlıklı, huzurlu günler diliyorum..
coffecim sen nerede yaşıyordun? ben senin o tarafta olduğunu bilmiyordum, çok çok geçmiş olsun, şükür iyisiniz.

depremzede olarak ancak bu gün girdim siteye, evlerimizde yıkım olmadı bin şükür ama yaklaşık 1 aya yakın eve giremedik, o korkuyu, o çaresizliği atabilmek ne kadar zaman alacak hiç bilmiyorum, şükredecek çok şeyim var, bunun farkındayım, 1 aydır geceleri uyuyamıyorum, işe yeniden başladım ama konsantre olamıyorum, dua edip tevekküle bıraktım artık, evimize girdik, sallanmalar devam ediyor, ama başka yerlerde uzun süre kalmaya çalışmak çocuklarla aşırı zorladı hepimizi, dediğim gibi çok şükür...

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun 🙏

Çok çok geçmiş olsun 😔 hangi şehirdeydin?

Selamlar
Dün fazla iş hedeflememistim ama günlük işlerde yorucu geçiyor.
Akışına bırakacağım bir süre.

Eylül'le de şu ara ödev yapmakta sorun yaşıyoruz
Sorumluluklarını alışkanlık edinmesi için bazı kurallar ve görevler ekledim.
Takibini yapacağım.

Selamlar
Dün başlangıç olarak kendime bakım yaptım sonra dinlendim.
Kızımı okuldan alınca günü kötü kapatmamak için ev işlerini yaptım gördüğüm işleri,yemek yaptım,süpürdüm
O sırada kizimda ödevini bitirdi banyo yaptı odasını topladı
Yemek saatine kadar ajandami doldurdum artık ajandami mini günlük olarak yazmaya başladım

Yemek sonrası da mutfağı topladim normalde de topluyorum hep sürekli göz önünde olduğu için yapılıyor bir şekilde.

Daha erken uyudum bakimimi yaptım geçen haftalar aksatmaya başlamıştım.

Akışına bırakmak iyi geldi.

Bugün de erken uyandım.
Kahvaltı hazırla, beslenme cantasi hazırlama işleri oluyor
Sonra yatakları toplayıp makineye camasir attım.
Dünden diğer yerler toplu kaldı uzun süre sonra

Çayımı aldım dinleniyorum.

Selamlar
Hafta sonumuz yoğun geçti
Yeğenim askerden geldi
Pazar günüde arkadaşlarla buluştuk.
Az öncede misafirlerimiz vardı
Yarında büyük ihtimal Köye gideriz kv durumu pek iyi değil. Bugün eşim hastaneye götürdü yarında gidecekler.
Eylülde hasta bugün okulda program vardı ona katıldı arabada bekledim bitince aldım yarında evde dinlenir.
Beklerken kitap okudum uzun süredir yaptığım en iyi şey diyebilirim.

Yarın gündüz olabildiğince dinlenmek istiyorum.
Biraz yoruldum 😅 yok cidden fazla yoruldum.

Back
X