Bende kahvaltıyı genellikle tabaklara hazırlıyorum herkesin tabağına porsiyonlayip geçen gün kahvaltıya gittik arkadaşa oğlum oooo bayadir böyle kahvaltı gormemistim diyo halbuki aynı şeyler hep serpme olunca çocuğun iştahı kabardı diğer çocuklar kalktı hemen oyuna benim ki hâlâ yemekle meşguldü 😅
Tabaklama da çok mantıklı aslında. Diyet zamanı bende yapıyordum. Şimdi benim dana doğru dürüst kahvaltı yapmıyor artık. 😁

😂😂 Evet hem daha az bulaşık oluyo 🤪
Benim normalde de az bulaşığım olur.
Bir söğüş tabağı, bir yumurta tavası, bir kızartma tabağı. Aslında aynı yani. 3 kişiyiz yine 3 bulaşık çıkıyor. Yumurtayı pişirip tabağa aktarmam mesela. Dün instagramda onla ilgili video vardı. Köylüyüz diyo tavayla yiyoz 🤣bahalemurat diye bir çocuk 🤣aklıma o geldi şimdi 😁

Bir söğüş tabağı, bir yumurta tavası, bir kızartma tabağı. Aslında aynı yani. 3 kişiyiz yine 3 bulaşık çıkıyor. Yumurtayı pişirip tabağa aktarmam mesela. Dün instagramda onla ilgili video vardı. Köylüyüz diyo tavayla yiyoz 🤣bahalemurat diye bir çocuk 🤣aklıma o geldi şimdi 😁
Ben tavayla koysam bana kalmaz o yüzden 😂😂

Yanlız çocuk kardeşimle adaşmis babanemde onu hep öyle cagirirdi murat bi bahale diye 😂😂😂😂 nereli acaba merak ettim

Günaydın kızlar dün arkadaş öyle güzel şeyler hazırlamış ki anlatamam masada 19 çeşit meze vardı ayrıca
Etinden tavuğundan ciğerinden hiç bir şeyi atlamamış

Ve bilin bakalım başka ne vardı 🤣🤣

Sebzeli falafel yqpmış ve içinde bamya varmış ben ve büyük kız bayıla bayıla yedik aklıma siz geldiniz bamya olunca😜😜😜

Günaydın kızlar dün arkadaş öyle güzel şeyler hazırlamış ki anlatamam masada 19 çeşit meze vardı ayrıca

Sebzeli falafel yqpmış ve içinde bamya varmış ben ve büyük kız bayıla bayıla yedik aklıma siz geldiniz bamya olunca😜😜😜
Afiyet olsun 🤤 zaten meze varsa gerisine gerek bile yok bence🤩

😂😂😂 Hahah afiyet olsun canım

Back
X