teşekkür ederim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. :KK68:
Ben de istiyorum yazlık ama eşim istemiyor
Hangi ilde yazlık
Bazı yerler çok sıcak oluyor ağaç dikmekle iyi yapmışsınız sıcaklığı az hissettiriyor🙈

Annemlere diyorum bari 1+1 daire alın denize yakın bir yerden yaz olunca gideriz onlar da olur bakarız diye geçiştiriyor

Ben de istiyorum yazlık ama eşim istemiyor
Hangi ilde yazlık
Bazı yerler çok sıcak oluyor ağaç dikmekle iyi yapmışsınız sıcaklığı az hissettiriyor🙈

Annemlere diyorum bari 1+1 daire alın denize yakın bir yerden yaz olunca gideriz onlar da olur bakarız diye geçiştiriyor
Çanakkale - Gelibolu - Saros Körfezi tarafında.

Ağaçlar genelde meyve ağacı, biz hep dalından yiyerek büyüdük. çocuğum da öyle bir şey deneyimlesin istiyorum. Ve ağaç her zaman iyidir. yeşilliği ayrı, klima etkisi ayrı...
biz öncelikle yatırımlık aldık. sonradan otoban vs yapıldı, kolay oldu gidip gelmek. yaşadığım yere 50 dk civarında. sonradan buraya basit bir ev koyalım dedik. niyetine girince oluyor.

İnşallah siz de hayallerinize kavuşursunuz. :dua:

Çanakkale - Gelibolu - Saros Körfezi tarafında.

Ağaçlar genelde meyve ağacı, biz hep dalından yiyerek büyüdük. çocuğum da öyle bir şey deneyimlesin istiyorum. Ve ağaç her zaman iyidir. yeşilliği ayrı, klima etkisi ayrı...
biz öncelikle yatırımlık aldık. sonradan otoban vs yapıldı, kolay oldu gidip gelmek. yaşadığım yere 50 dk civarında. sonradan buraya basit bir ev koyalım dedik. niyetine girince oluyor.

İnşallah siz de hayallerinize kavuşursunuz. :dua:
Harika bir yerdeymiş
Ne güzel düşünmüşsünüz

Hep güzel anılarınız olsun inşallah

Amin hepimiz kavuşalım🙏

Yaa neler ki onlar merak ettim 🤭
Benim 2 değil 22 hedefim var istediğim cooook şey var 😅😅
22 mi nelermis onlar merak ettim bende 😅
Bir tane çanta var geçen yıldan beri istiyorum ama acelesi yok diye bekliyorum. Fiyatı da yüksek biraz.

Birde pasaport alacağım bunu da erteliyorum.

Önümüzdeki kış alışveriş yapacağım bir miktar onu o zaman düşüneceğim saymıyorum onu 😅

22 mi nelermis onlar merak ettim bende 😅
Bir tane çanta var geçen yıldan beri istiyorum ama acelesi yok diye bekliyorum. Fiyatı da yüksek biraz.

Birde pasaport alacağım bunu da erteliyorum.

Önümüzdeki kış alışveriş yapacağım bir miktar onu o zaman düşüneceğim saymıyorum onu 😅
İnşallah hepsini alırsın 😍
Benim en acil bot almam gerekiyo 😁
kurutma makinesi
Dyson süpürge
Arka balkona perde
Salona halı
Banyoya dolap
Oğlumun odasına kitaplık
Üstüme başıma bisiler makyaj bakım malzemeleri 😅
Güneş kremim bitti onu sipariş ettim neyse ki 🤣🤣

kurutma makinesi
Dyson süpürge
Arka balkona perde
Salona halı
Banyoya dolap
Oğlumun odasına kitaplık
Bu yıl baya masraflı olacak gibi 😅

Sizin çizgiler silinmişti yıllar önce benimki kalmıştı 😅
aa evet ankayla benim çizgiler gitmişti, senin çizgisizin aktif miydi ki gitmemiş? yapardı aslında kazen ama.
kurutma makinesi
Dyson süpürge
Arka balkona perde
Salona halı
Banyoya dolap
Oğlumun odasına kitaplık
ay böyle yazınca benimde bir sürü eksiğim geldi aklıma, çocuk odalarının halısı falan değişmeli, kurutma aynı şekilde alıcam, bir iki avizeye ve balkon mobilya/salıncağı falan almamız lazım, aman yazmayım inşallah vakti gelince yavaş yavaş alırız ne yapalım.

aa evet ankayla benim çizgiler gitmişti, senin çizgisizin aktif miydi ki gitmemiş? yapardı aslında kazen ama.

ay böyle yazınca benimde bir sürü eksiğim geldi aklıma, çocuk odalarının halısı falan değişmeli, kurutma aynı şekilde alıcam, bir iki avizeye ve balkon mobilya/salıncağı falan almamız lazım, aman yazmayım inşallah vakti gelince yavaş yavaş alırız ne yapalım.
İnşallah 😍 ben yazdım en başa lüks bı araba markası yazdık ertusla eşime gösterdim listeyi benim de hapise girdigimi yaz bari dedi 🤣🤣🤣

Evet öyle olmuştu. 😊
Aynen liste yapınca hiç sonu gelmiyor. 😅

Back
X