- 23 Eylül 2013
- 25.145
- 51.993
- 798
Günaydın yeni telefonun hayırlı olsunGünaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın yeni telefonun hayırlı olsunGünaydın![]()
Geçmiş olsunBende tel bozuldu yeniye geçecek nasıl alışıcam bakalım
Bugun kötü bir gündü yemek yaparken kızım madecassol bul al ellerine yüzüne ayaklarına sür yetmıyor dudağına sürüyor azıcık yemıs sankı öğleden bu yana korkuyorum esım kameradan bakmış doktorluk degıl desede ıcım rahat degıl![]()
ay gözün aydın, zor işi halletmişsiniz çok sevindim, kızçem bi tık daha büyüdü yaniGüzel gidiyor baya alıştık gibi bakalım
Büyükten korkuyordu onu da dün ilk defa lazımlığa yaptı. Yener artık korkusunu sanırım![]()
Haziran sonu mu başlıyoduk diğer detoksaGünaydın kızlar nasılsınız
Dün evde pek birsey yapmadım
Kitap okudum bir bölüm dizi izledim ve dinlendim
Bugün ıspanak yemeği yapacağım için dünden yıkadım.
Yazları yemek masasına geçiyorum ajandamı ve kitaplarımı koydum.
Alışveriş detoksuna son 2 gün kaldı kızlar![]()
Temmuz 1 de başlayınca Eylül 13. De bitiyor öyle yapalım. Kasım Aralık gibi çok indirim oluyor o zaman yapmayız Ocakta yeniden başlarız.Haziran sonu mu başlıyoduk diğer detoksa
Aldım aldım Temmuz'a kadar 2 3 parça daha bişeyler alırım yeterTemmuz 1 de başlayınca Eylül 13. De bitiyor öyle yapalım. Kasım Aralık gibi çok indirim oluyor o zaman yapmayız Ocakta yeniden başlarız.
Sen aldın mı yazlık alışverişini.
Güle güle kullanAldım aldım Temmuz'a kadar 2 3 parça daha bişeyler alırım yeter![]()
Kolay gelsin canım burası öğleden sonra 36 38 derece görünüyo hafta sonu 40 derece olacakmış. Soğuk su iyidir bence çocukların girebileceği seviyeyi ayarlıyolardır diye düşündüm arastır sen yine dePerşembe günleri benim için mutfak demek
Buzdolabı ve diğer yerleri kontrol edeceğim
Öğleden sonra kızımla parka çıkarız.
Yüzme kursuna göndermeyi düşünüyordum ama buradakine arkadaşım göndermiş su çok soğuktu hasta oldu 4 gün gidebildi dedi. Araştırma yapacağım. Hafta sonuna uygun bir yer bulursak iyi olacak.
Geçmiş olsun inşallah yememiştirBende tel bozuldu yeniye geçecek nasıl alışıcam bakalım
Bugun kötü bir gündü yemek yaparken kızım madecassol bul al ellerine yüzüne ayaklarına sür yetmıyor dudağına sürüyor azıcık yemıs sankı öğleden bu yana korkuyorum esım kameradan bakmış doktorluk degıl desede ıcım rahat degıl![]()
Isıtma yok galiba üstü açık bir yerKolay gelsin canım burası öğleden sonra 36 38 derece görünüyo hafta sonu 40 derece olacakmış. Soğuk su iyidir bence çocukların girebileceği seviyeyi ayarlıyolardır diye düşündüm arastır sen yine de
Bizim de vardı öyle bir yer gittiğimizIsıtma yok galiba üstü açık bir yer
Bizim de vardı öyle bir yer gittiğimiz
Oğluma acayip soğuk gelmişti ve gerçekten de soğuktu
Üzeri de açıktı
Arkadaşın kızları hasta olmadı hep de gittiler ama oğlum beğenmedi