Günaydın kızlar nasılsınız 😊
Dün evde pek birsey yapmadım
Kitap okudum bir bölüm dizi izledim ve dinlendim
Bugün ıspanak yemeği yapacağım için dünden yıkadım.
Yazları yemek masasına geçiyorum ajandamı ve kitaplarımı koydum.

Alışveriş detoksuna son 2 gün kaldı kızlar 😍

Bende tel bozuldu yeniye geçecek nasıl alışıcam bakalım
Bugun kötü bir gündü yemek yaparken kızım madecassol bul al ellerine yüzüne ayaklarına sür yetmıyor dudağına sürüyor azıcık yemıs sankı öğleden bu yana korkuyorum esım kameradan bakmış doktorluk degıl desede ıcım rahat degıl 🥲
Geçmiş olsun 😔

Günaydın minimal hanımlarrr :KK200: :KK200:

Güzel gidiyor baya alıştık gibi bakalım 🤔
Büyükten korkuyordu onu da dün ilk defa lazımlığa yaptı. Yener artık korkusunu sanırım 😊
ay gözün aydın, zor işi halletmişsiniz çok sevindim, kızçem bi tık daha büyüdü yani 🥹🥹

Günaydın kızlar nasılsınız 😊
Dün evde pek birsey yapmadım
Kitap okudum bir bölüm dizi izledim ve dinlendim
Bugün ıspanak yemeği yapacağım için dünden yıkadım.
Yazları yemek masasına geçiyorum ajandamı ve kitaplarımı koydum.

Alışveriş detoksuna son 2 gün kaldı kızlar 😍
Haziran sonu mu başlıyoduk diğer detoksa

Perşembe günleri benim için mutfak demek
Buzdolabı ve diğer yerleri kontrol edeceğim
Öğleden sonra kızımla parka çıkarız.

Yüzme kursuna göndermeyi düşünüyordum ama buradakine arkadaşım göndermiş su çok soğuktu hasta oldu 4 gün gidebildi dedi. Araştırma yapacağım. Hafta sonuna uygun bir yer bulursak iyi olacak.

Perşembe günleri benim için mutfak demek
Buzdolabı ve diğer yerleri kontrol edeceğim
Öğleden sonra kızımla parka çıkarız.

Yüzme kursuna göndermeyi düşünüyordum ama buradakine arkadaşım göndermiş su çok soğuktu hasta oldu 4 gün gidebildi dedi. Araştırma yapacağım. Hafta sonuna uygun bir yer bulursak iyi olacak.
Kolay gelsin canım burası öğleden sonra 36 38 derece görünüyo hafta sonu 40 derece olacakmış. Soğuk su iyidir bence çocukların girebileceği seviyeyi ayarlıyolardır diye düşündüm arastır sen yine de

Bende tel bozuldu yeniye geçecek nasıl alışıcam bakalım
Bugun kötü bir gündü yemek yaparken kızım madecassol bul al ellerine yüzüne ayaklarına sür yetmıyor dudağına sürüyor azıcık yemıs sankı öğleden bu yana korkuyorum esım kameradan bakmış doktorluk degıl desede ıcım rahat degıl 🥲
Geçmiş olsun inşallah yememiştir🙏

Bizim de vardı öyle bir yer gittiğimiz
Oğluma acayip soğuk gelmişti ve gerçekten de soğuktu
Üzeri de açıktı
Arkadaşın kızları hasta olmadı hep de gittiler ama oğlum beğenmedi

Alternatif bakacağım olmazsa deneriz.
Biz temmuzun sıcağında gitmistik birkaç kez güzeldi. Kızım seviyor direk girer suya da sonrası nasıl olur bilmiyorum.

Selam kızlar öğlen faslını atlattık
Kizimi erken okula bıraktım markete gitmemiz gerekti arkadaşı mısır getirecekmis bizde içecek aldık sınıfa. Film izleyeceklermiş. Hazır gitmişken eksikleri ve dondurmada aldım sezonu açtık.
Sonra eve geldim bir kısmını yerleştirdim dinleniyim.

Aslında her günümüz yoğun geçiyor iş yapmasak bile günün akışı dolu dolu geçiyor.

Biz de çocukları parka götürdük ordan okula geçtik eve geldim çamaşır katladım bulaşık makinesi boşalttım şimdi evi süpürüp yemek yaparım. Parkta kahveyi çok içtim kahve hakkım kalmadı soğuk bişeyler içerim 😁

Back
X