Becerirsin becerirsiiinbende dün hm indirimini görüp bir sürü şey alabilecekken hiç bişi almadım, bi tebriğinizi alırım, bu ay mutfak dışında bişi almamak istiyorum gibi ama becerebilir miyim bilmiyorum.
Boşver alma bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Becerirsin becerirsiiinbende dün hm indirimini görüp bir sürü şey alabilecekken hiç bişi almadım, bi tebriğinizi alırım, bu ay mutfak dışında bişi almamak istiyorum gibi ama becerebilir miyim bilmiyorum.
İnsanlar çok garip gerçekten. Nasıl çocuğunu 2 gün diye emanet edip 1 haftayı buldurursun.Cumartesiye kadar kaldı bizim kuzen
Misafirlikten çıktı gerçek yüzünü göstermeye başladı
Yani 2 gün 1 hafta oldu![]()
Ben de bilmiyorum . Emrivaki yaptılar zatenİnsanlar çok garip gerçekten. Nasıl çocuğunu 2 gün diye emanet edip 1 haftayı buldurursun.
Evet hatırladım onu, bahsetmiştin.Ben de bilmiyorum . Emrivaki yaptılar zaten
Hiç sevmediğim şeyler hayır diyemediğim için beni buluyor
Arkadaşım dediğim insanda hep beni kullanıyordu. Bugün rüyamda gördüm ama mesaj atmaya korktum okullar kapanıyo çocuklara bak felan der diye![]()
Tebrik ederimbende dün hm indirimini görüp bir sürü şey alabilecekken hiç bişi almadım, bi tebriğinizi alırım, bu ay mutfak dışında bişi almamak istiyorum gibi ama becerebilir miyim bilmiyorum.
Otobüse binmiş miAblasının biri İzmir'de çalışıyo diğeri memlekete gitti iki gün gidip gelcem dedi sürekli bişeyler cıktı. Bugünde bileti iptal olmuş. Yarın binecekmiş yarın biner cumartesi akşamı biz bırakcaz almaya da gelemezYarın biner inşallah
![]()
Oğlum da hasta oldu ona da bulaşmaz inşallah![]()
Selamlar hanımlar.
Size bikaç sorum var ;
1- Oğlum için tüylenmeyen esnek çorap markası arıyorum?
2- Kendim için ayakkabı markası arıyorum? (Taraklı geniş bi ayak yapım var)
3- Kemer arıyorum ?
Cevap yazarsanız sevinirim
Oohh işlere başlamışsın bitmiş bile kolay gelsin canımSelam kızlar
Dün Camların bir kısmını sildim bugün de kalan kısmını bitirdim evdeki işleri toparladım
Geriye mutfak dolapları kaldı onu da öğleden sonra veya yarın yaparım.
Bugün karne günü bir dönem daha bitiyor.
Çocukları tebrik ederim başarıları daim olsun![]()
Hem klasik hem spor ayakakabı ihtiyacım var .Çorap lcw dan alıyorum lastiklerine dikkat ediyorum yeterli geliyor
Ayakkabı spor mu klasik mi skechers kullanıyorum genelde çok memnunum
Topuklu guess aldım güzel durdu ayağım taraklı
Kemer masimo veya hm olabilir.
Robotta onu seviyor gibi geldi banaHerosun robotla samimiyeti
Teşekkür ederim bugün biter inşallah bir süre rahat ederimOohh işlere başlamışsın bitmiş bile kolay gelsin canım![]()
Rica ederimHem klasik hem spor ayakakabı ihtiyacım var .
Oğlum LCW nin çoraplarında rahat edemiyor li doğduğundan beri hm den veya ordan alırım ama şimdi çok çabuk pamuklanıyor.
Önerilerin için teşekkür ederim.