- 23 Eylül 2013
- 26.108
- 54.478
- 798
Teşekkürler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler
Bizimki de iç dış parazit aşısına gitti ödül maması yiyip gelmiş artık hiç ses etmezBenimki de yemiyor yaa
Ödül maması seviyor ama arada veriyorum 3-4
Geçen saklanmış aradım taradım yok
Sonra mamayı sallayınca koşarak geldi verdim eşim diyor şimdi daha iyi saklanır![]()
Anaam yerim onlarıı bizim burda kediler gündüz yoktu sıcaklardan yeni yeni cıkıyolar meydanaBende kedi maması alıyorum arada etli yemek yaparsak onu koyuyoruz.
Eşimde eve gelmeden sularını dolduruyor bir şekilde bakmaya çalışıyoruz
Alt komşumuz da besliyor.
1 taneyle başladık sonra o kedi yavrularını getirdi 10 tane kadar oldular arada gelip gidiyorlar hergun değişik kedi görüyorum.![]()
Parazit ilacı var ya enseye damlatılan ondan kurtulmaya çalışıyor olabilirBizimki de iç dış parazit aşısına gitti ödül maması yiyip gelmiş artık hiç ses etmezBir saat felan yalandı görsen bir öküzü yemiş sanarsın yalan yalan bitiremedi
![]()
Normalde hiç böyle yapmazdı gelir gelmez saklanırdı mama görünce orda da dellenmemişParazit ilacı var ya enseye damlatılan ondan kurtulmaya çalışıyor olabilir
Deli bu kedilerin hepsi
Bende hergün değişik değişik kedi görüyorumBende kedi maması alıyorum arada etli yemek yaparsak onu koyuyoruz.
Eşimde eve gelmeden sularını dolduruyor bir şekilde bakmaya çalışıyoruz
Alt komşumuz da besliyor.
1 taneyle başladık sonra o kedi yavrularını getirdi 10 tane kadar oldular arada gelip gidiyorlar hergun değişik kedi görüyorum.![]()
Baya sevmiş demek kiNormalde hiç böyle yapmazdı gelir gelmez saklanırdı mama görünce orda da dellenmemiş![]()
Baya sevmiş demek ki
Benimki de bayılır ödül mamasına
Cevap verdiği koşarak geldiği tek şey o
Benimki de aynı sadece suyunu seviyorçok seviyo zaten yaş mamayı da çok istiyo ama suyunu yalıyo sadece mındar ediyo mamayı
![]()
Ah canım yaOğlumun duyguları
Çok şükür bu hafta sorunsuz geçti
Ah canım yaaynı hisleri paylaşıyoruz
![]()
Kendini baya net ifade etmişOğlumun duyguları
Çok şükür bu hafta sorunsuz geçti
Evet ama neden kaygılandıgını bulamadıkKendini baya net ifade etmiş
Senden ayrı kalmakEvet ama neden kaygılandıgını bulamadık![]()
Senden ayrı kalmak![]()
İnşallah o günleri de görürsünöyle alıstı ama şükür üniversiteye giderken kaçarak gidecek ama kesin
İnşallah canıımİnşallah o günleri de görürsün![]()
O zaman yemeye devamkeBugün spor salonuyla görüştüm. Şu anki gruplarda boş yer yokmuşevren spor yapmamı istemiyor
![]()