- 19 Şubat 2021
- 7.258
- 22.293
- 298
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunGünaydınn, dün küçük kızım biraz halsiz olunca izin aldım, tüm çocuklar evdeydik, şükür toparlandı küçüğüm. Büyükte boğazım acıyor diyordu o da dinlendi. Oğlum tamamen keyfi durdu evde
Geçmişi bi çırpıda okudum resmen, su gibi aktı ne güzel yazmışsınız![]()
ohh tertemiz, aynı dolaptı bizim zaten, bi de benimkini görsen :) üst raf komple içecek bölümü bende, hafta sonu ancak boşaltıp toparlayabiliyorum.Selamlar
Bugün gıda bölümlerini kontrol etme günüm
Mutfakta sadece bu bölümler dağılıyor onun dışındaki dolaplar hep düzenli kalıyor.
Her hafta 30 dk - 1 saat arası iş durumuna göre vakit ayırıyorum.
Kahvaltılık ürünlerinin kaplarini yıkayıp dolduruyorum
Sebze bölümünü düzenliyorum.
Rafları siliyorum
Eksikleri not alıyorum.
Mutlaka boşluk olmasına dikkat ediyorum ürün aldığımda yer açmaya ugraşmamak için.
ohh tertemiz, aynı dolaptı bizim zaten, bi de benimkini görsen :) üst raf komple içecek bölümü bende, hafta sonu ancak boşaltıp toparlayabiliyorum.
Evet kesinlikle haklısın, o gün yemek yapacaksam mutlaka sebzelik falan bi elden geçiyor ama yine de çocuklar falan bir şeyler alıp koyunca çok dağılıyor haliyle. yine de senin bu ferahlığa erişemez amaTeşekkür ederim.
Hergün bir rafi bölümü temizlemekte pratik oluyor eskiden öyle yapardım. Fikir olsun diye yazıyorum tamamen temizlemek uzun sürebilir hafta sonu dinlen diye![]()
Eline sağlıkay bu arada hafta sonu eşyaları verirken zorunlu ama beni mutlu eden vedalaşmalar yaşadım, eski evdeki kıyafetlerimi getirdik, deri ceketlerim falan hep soyulmuş, dökülmüş, bazı gömlekler ara ara solmuş, bazılarına da onlara veda edince size de veda ediyorum diyerek ayrıldık, eşimin de aynı şekilde, zaten 3 yıldır hiç dönüp ihtiyaç hissetmediysek çokta gerekli değillermiş demek ki :)
benim beden sorunu olunca zaten o kiloya dönemedim hala, dönsemde giyer miyim bilemiyorum, kilo vermişim eskiyi mi giyiyim diye düşündüm, hem zaten koyacak yerde yoktu![]()
Aynı şeyleri çerez dolabında yaşıyorumEvet kesinlikle haklısın, o gün yemek yapacaksam mutlaka sebzelik falan bi elden geçiyor ama yine de çocuklar falan bir şeyler alıp koyunca çok dağılıyor haliyle. yine de senin bu ferahlığa erişemez ama![]()
Ben de erişemiyceğimi düşünüyorumEvet kesinlikle haklısın, o gün yemek yapacaksam mutlaka sebzelik falan bi elden geçiyor ama yine de çocuklar falan bir şeyler alıp koyunca çok dağılıyor haliyle. yine de senin bu ferahlığa erişemez ama![]()
Sen bakliyatlari da dolaba koyuyordun galiba o yüzden az yerin kaliyordur.Ben de erişemiyceğimi düşünüyorum![]()
o dosyanın adı "Sekreterlik"Elinde dosya oluyo canım hep adı neydi onun kalın bişey varya ona tutturuyor ödevi okuldan en son o çıkıyo ödev yapıyomuş rehber öğretmen evde dövüyoruz felan sandı herhalde![]()
ben yaklaşık 5 senedir sorumluluk alması için çeşitli yöntemler denedim.Yemek yedik sofrayı topladim eşim sipariş dağıtımına çıktı.
Kızım banyoya girdi şimdi konuşma motivasyonu etkisi galiba
Çayımı demledim dinleniyorum
Birazdan yüzümü temizler bakım yaparım.
Kitap okuma yaparız.
Öylemiymiş adını bilmiyordum valla öğrenmiş oldum tişikkürleeero dosyanın adı "Sekreterlik"![]()
Evet canım benim öyle problemim var çıkarmaya başladım yavaş yavaş hava serinlesin biraz daha yulaf granola hepsi böcük oluyo dısarda tarhana var domates kurusu var var da varSen bakliyatlari da dolaba koyuyordun galiba o yüzden az yerin kaliyordur.
Benimde en büyük eksikliğim kiler olmaması
Bazen dolap çok dolu oluyor. Yazları bahçeden köyden gelenler bir karışıyor dolap alışverişe çıkmadan önce evdekilerle yemek yapıyorum.
Buzluğa koyuyorum çoğunu.
ben yaklaşık 5 senedir sorumluluk alması için çeşitli yöntemler denedim.
sen ne diyorsun da etkili oluyor, bir de öyle deneyeyim![]()