• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hala gelişine yaşıyorum 😅

Kitap asla okuyamıyorum bu aralar, kütüphaneden aldığım kitabı iade ettim. İçimden gelmedi okumak.
Dün 40 bölümlük Çin dizisini bitirdim.
Meet yourself - Kendinle yüzleş- çok tatlış bir diziydi.

Bu aralar düzenli yaptığım şeyler
Çamaşır işleri 🤦‍♀️
Postür düzeltme egzersizleri
Yemek pişirmek

Okul işleri de çok yoğun bu aralar çünkü sınavlar yaklaşıyor

Böyle işte sürekli bir koşturmaca halindeyim
🤷‍♀️
Daha ne olsun 😊

Yurtdisindan geliyor biz pek anlaşamıyoruz.
Annemi aradım gelemeyeceğimi söyledim biraz bozuldu ama hayır demeyi öğrendim.

Kolay gelsin haftalik planlama yapınca çok rahat oluyor dimi 😊
Dün biraz yazdım aklıma gelenleri . Yemek listesi yaptım. Bugün dinlenme günüm.
Gelip seni görmeyecek mi sen gitmesen de?

Yurtdisindan geliyor biz pek anlaşamıyoruz.
Annemi aradım gelemeyeceğimi söyledim biraz bozuldu ama hayır demeyi öğrendim.

Kolay gelsin haftalik planlama yapınca çok rahat oluyor dimi 😊
Dün biraz yazdım aklıma gelenleri . Yemek listesi yaptım. Bugün dinlenme günüm.
Yaa hayır demeyi biraz geç öğreniyoruz ama olsun bir şekilde öğrendik 😊
Evet canım yemek listesini yapmadan önce her gün ne yapsam diye düşünüyodum o kısım daha yorucu oluyodu ondan kurtuldum

aa çok teşekkür ederim asıl sen öylesin bence kızcen biraz daha büyüsün sen de rutinlerini oluşturmuş olursun 🥰
Ben aslında çok bağımlıyım rutin dışına çıkınca aşırı stres ve kaygı oluşuyo ben de o da iyi değil
benim kızımda böyle sanki, okb'mi acaba diye düşünüyorum bazen öyle bağlı rutinine ve dışına çıkmak asla istemiyor.

örnek verecek olursam;

1. mesela yeni pijama giymesi gerekliyse mutlaka banyo yapıyor, banyo yapmadan asla değiştirmiyor.
2. bu ara saçını 2 tutam örüyoruz önden, onu arkaya alıyor, çok sevdi, dün geç kaldım, bi türlü toparlanamadığı için ve böyle çok ısrar ettiği için örmüyorum sırf bu takıntından dedim ve çıktım, saçını bağlamış ama babasıyla da bayaa gerilmişler, okul çıkışı aldığımda gözleri dolu dolu günüm kötü geçti senin yüzünden dedi.

yani bunun gibi basit ama rutini dışına asla çıkartmayan durumlar. ergenlikten mi, karakter mi yoksa bozukluk mu emin olamıyorum :(

benim kızımda böyle sanki, okb'mi acaba diye düşünüyorum bazen öyle bağlı rutinine ve dışına çıkmak asla istemiyor.

örnek verecek olursam;

1. mesela yeni pijama giymesi gerekliyse mutlaka banyo yapıyor, banyo yapmadan asla değiştirmiyor.
2. bu ara saçını 2 tutam örüyoruz önden, onu arkaya alıyor, çok sevdi, dün geç kaldım, bi türlü toparlanamadığı için ve böyle çok ısrar ettiği için örmüyorum sırf bu takıntından dedim ve çıktım, saçını bağlamış ama babasıyla da bayaa gerilmişler, okul çıkışı aldığımda gözleri dolu dolu günüm kötü geçti senin yüzünden dedi.

yani bunun gibi basit ama rutini dışına asla çıkartmayan durumlar. ergenlikten mi, karakter mi yoksa bozukluk mu emin olamıyorum :(
Sanki bana normal gibi geldi ya🙈

Ben de her yemek pişirdikten sonra banyoya giriyorum soğan ve sarımsak kokusuna dayanamıyorum elimdeki

Her şey ama her şey güzel kokmalı bu zaman zaman evde problem yaratsa da şimdilik idare ediyorlar
Rutinlerimin bozulması benim de hiç hoşuma gitmiyor
Aksiyon sevmem bir yere gidecek zorunda olmak beni acayip zorluyor

Markete çıkmak için bile kendimi çok çok önceden ikna etmeliyim
Pazar gittim eşim dedi büyük markete git başka mağazalarda var gezer alışveriş yaparsın
Dedim buna zor ikna ettim kendimi az daha yazarsan vazgeçecem
Ve araba ile gittim toplam 20 dakika sürmedi dönmem
Afakanlar bastı sanki🤦‍♀️

örnek verecek olursam;

Bence normal ya ben de yerde oturamazdım o dönemler, yere çantamı koyamazdım. Başka yerde tuvalete giremezdim vs

Ben de her yemek pişirdikten sonra banyoya giriyorum soğan ve sarımsak kokusuna dayanamıyorum elimdeki

Her şey ama her şey güzel kokmalı bu zaman zaman evde problem yaratsa da şimdilik idare ediyorlar

Pazar gittim eşim dedi büyük markete git başka mağazalarda var gezer alışveriş yaparsın
Eşim çok spontane bir insan olduğu için törpülenmek zorunda kaldım ben yoksa daha fenaydım 🤦‍♀️

Eşim çok spontane bir insan olduğu için törpülenmek zorunda kaldım ben yoksa daha fenaydım 🤦‍♀️
Ben öyle değildim biliyor musun
Hiç takılmazdım pismiş temizmiş güzel kokarmış şu bu

Bir yere gidilecekse basar giderdim
Ya da misafir gelecekse çat kapı gelirdi annem hala öyle hiç takılmaz ne varsa koyar ağırlar
Ama ben şimdi dayanamıyorum

Misafir bile bir ay önceden haber vermeli ben ona hazırlamalıyım kendimi🤦‍♀️

Eşim geçen pazar kardeşini çağıracaktı kahvaltıya ve cuma günü haber veriyor🤦‍♀️

Ben ne ev ne mod olarak ona hazır değilim dedim
Evi hallederim dedi modumu halledemedim ama😬olmuyor yani

Çok istiyorum tamam gelsinler nolacak demeyi ama olmuyor
Geldiklerinde de çok güzel vakit geçiriyorum her şey çok da güzel oluyor ama o eşiği aşmak çok zorluyor beni

Ya da misafir gelecekse çat kapı gelirdi annem hala öyle hiç takılmaz ne varsa koyar ağırlar

Eşim geçen pazar kardeşini çağıracaktı kahvaltıya ve cuma günü haber veriyor🤦‍♀️

Geldiklerinde de çok güzel vakit geçiriyorum her şey çok da güzel oluyor ama o eşiği aşmak çok zorluyor beni
Misafir konusunda ben de bazen bu moda giriyorum ama ben kendimi çözdüm ben kalabalık misafir ağırlamayı sevmiyorum. Bi iki en fazla dört kişi olunca gerilmiyorum ama kalabalık olunca mutlaka o haftayı çok gergin geçiriyorum

Benzer duyguları yaşıyoruz 🤦‍♀️

yaa sevindim, yani emin olsam alır psikologa götürürüm ama emin de olamıyorum haliyle, ama böyle şeylere takılmasın istiyorum bende, daha bunun ünisi var öğrenci evi var :)
Bence normal ya ben de yerde oturamazdım o dönemler, yere çantamı koyamazdım. Başka yerde tuvalete giremezdim vs
aynı aynı.

örnek verecek olursam;

Gerçekten o ikilemi ben de yaşıyorum oğlumun hareketleri normal mi yoksa farklı mı diye ama bence normaller biz her hareketlerine bir anlam yüklüyoruz gibi.
Ben de dün oğlumu bıraktım okuldan sonra terziye gitmem gerekti S sarahconnor gibi önce kendimi ikna ettim bir süre 😁
Sacını sevdiği için istemiştir ya orta okulda benim de ince cizgimdi şaclarım düşünüyorum da beğenmediğim bir şacla gitmek istemezdim ben de 😆😆

Misafir konusunda ben de bazen bu moda giriyorum ama ben kendimi çözdüm ben kalabalık misafir ağırlamayı sevmiyorum. Bi iki en fazla dört kişi olunca gerilmiyorum ama kalabalık olunca mutlaka o haftayı çok gergin geçiriyorum
Benim için 2 den fazlası gerilmeme yeter 😆
Yatılı misafirde zaten adet döngüm bile değişiyo 😅😅

Eskiden daha kötüydü bir yere geç kalmaya bile stres yapardım.
Takıntılarım vardı çoğunu aştım.

Mesela telefonla konuşmayı da sevmiyorum.
Birsey söylemem sormam gerekiyorsa ararım onun dışında konu bulup açamıyorum. Mesaj yazarım daha çok.
Ben de mecbur kalmadıkça kimseyi aramak istemiyorum 😅

wendy wendy çok net hatırlıyorum ortaokulda saçlarım uzun ve dümdüzdü. Önden ortadan ikiye ayrılmış şekilde ensemde bağlardım sonra tokayı elimle aşağı kaydırırdım. Mutlaka böyle olması gerekiyordu başka model asla olamazdı. Ensede topladığım şekilde de kalamazdı aşağı doğru kaydıracağım toplu kısım gevşek duracaktı 😆😆 sen anlatınca kızını hatırladım takıntılıydım bu şekle 🫣😂😂

Back
X