• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle ben yazayım madem, minimalliğin gözünü seveyim, toplanmak isteyince mis gibi hızlıca toparlanılıyor.

Cuma günü izin aldım, tepeden tırnağa evi elden geçirdim, nevresimleri değiştirdim, bonyolar halloldu, çekmeceler dolaplar yerleşti, gözümün önünde durup pek kullanılmayan bi iki parça eşyayı merdiven altındaki kilere kaldırdım (yoga matı ve 2 tabure) atacak pek bi şeyim çıkmadı ama neredeyse saat 3'e kadar çabaladım topladım ortalığı. hafta sonu ise tamamen kendimi çocukların ödevlerine, birlilte vakit geçirmeye adadım, kimse mutsuz değildi haliyle, bi ütülenecek çamaşırım var ama içimden gelmedi onu da yapmak, işim yok belki hafta içi 1 saatte hallederim.

bu arada diyetisyene başladım, bakalım pek ipin ucunu bırakmak istemiyorum, eşimle birlikte yapıyoruz, inşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırız :KK200:
Slm Wendy,
Diyetisyen yolculuğun hayırlı olsun inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız.
Ben ne yaptım? Haftasonu yoğun geçti cumartesi akşam yemeğine misafirimiz vardı. Pazar günümüz vardı okuldan kızlarla.
Yeniyıl yaklaştığı için alışveriş olayını biraz abartmış olabilirim🙈
Çocuklar ödevleri kursları vs derken bu sene benim için gerçekten farklı geçiyor .
Yeniyıl hedefi vs oturup düşünecek zaman bile bulamadım.
Bende durumlar böyle 🌺

Slm Wendy,
Diyetisyen yolculuğun hayırlı olsun inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız.
Ben ne yaptım? Haftasonu yoğun geçti cumartesi akşam yemeğine misafirimiz vardı. Pazar günümüz vardı okuldan kızlarla.
Yeniyıl yaklaştığı için alışveriş olayını biraz abartmış olabilirim🙈
Çocuklar ödevleri kursları vs derken bu sene benim için gerçekten farklı geçiyor .
Yeniyıl hedefi vs oturup düşünecek zaman bile bulamadım.
Bende durumlar böyle 🌺
neler aldın merak ettim :KK36: bi tarafım alma diyor bi tarafım da yeni yılda kesin zamlanacak alacaksan şimdi al diyor, kafalar karışık anlayacağın benimde.

kızımın samsung tableti var ama cidden kasıyor bazen, ablamın ipadi var bana alın dedi kasma olayı yüzünden ona da alalım dedim, okul için de gerekli çünkü, diğeri de temiz, çocuğu için düşünen olursa idare eder diye 2. el satmayı düşünüyorum, yeni yılda zam gelmeden alayım dimi :bicak:

neler aldın merak ettim :KK36: bi tarafım alma diyor bi tarafım da yeni yılda kesin zamlanacak alacaksan şimdi al diyor, kafalar karışık anlayacağın benimde.

kızımın samsung tableti var ama cidden kasıyor bazen, ablamın ipadi var bana alın dedi kasma olayı yüzünden ona da alalım dedim, okul için de gerekli çünkü, diğeri de temiz, çocuğu için düşünen olursa idare eder diye 2. el satmayı düşünüyorum, yeni yılda zam gelmeden alayım dimi :bicak:
Bir kaç çekiliş olayı oldu hediyeler alındı 😅
Kendime bir kaç parça kıyafet
Çocuklara hediye

Elektronik alet değil benim neyseki 😅

Selam sen nasılsın neler yapıyosun.
Ben iyi olmaya çalışıyorum iyiyiz çok şükür. Bu hafta sonunu atlattıktan sonra daha iyi olurum inşallah daha sonra 2026 hedeflerimi planlıycam . Kitabım var bıtane okuduğum onu bitirmeye çalışıyorum. Bu aralar iştahım çok açıldı 😐 yemekten sonra pişmanlık hissi yaşamaktan sıkıldım ergenliğimden beri yeme bozukluğum var 😕 ya çok çok çok az yiyorum yada aşırı fazla yiyorum
İçimi sana döktüm 😁
Olsun rahatladıysan ne mutlu bana.

Aşırı yeme, tatlı veya abur cubur bağımlılığı vardı. 1 haftadır kendime hedef koydum ve şaşmadan ilerliyorum.

İnanır mısın, o tırmalar şekilde yemek arayışım aşırı acıkmış hallerim yok oldu.

2 öğün beslenme
11 kahvaltı
19 akşam yemeği

gluten sıfır
rafine şeker sıfır
meyve yalnızca kahvaltıda
protein-yağ-lif dengeli tabaklar

uyku 22-23 arası

su mutlaka 2lt ve üzeri.

her gün açık havada vaktim olduğunca (çoğunlukla 1 saat) yürüyüş.
Ve haftada 3 gün online fonksiyonel antrenman.

o kadar hafif hissediyorum ki, suçluluk duygusunu, çözüm bulamama ümitsizliğini çok iyi bilirim. çok yaşadım.
karar verme aşaması çok zor oluyor. ama başladığında kendine yol çizdiğinde ilerlemek daha kolay.

Umarım sende bir farkındalık oluştururum :) yapay zeka ile de tabaklarımı paylaşıp yanlışım varsa söylemesini istiyorum. o da bir yardımcı gibi bana akıl verip yol gösteriyor :)

Olsun rahatladıysan ne mutlu bana.

Aşırı yeme, tatlı veya abur cubur bağımlılığı vardı. 1 haftadır kendime hedef koydum ve şaşmadan ilerliyorum.

İnanır mısın, o tırmalar şekilde yemek arayışım aşırı acıkmış hallerim yok oldu.

2 öğün beslenme
11 kahvaltı
19 akşam yemeği

gluten sıfır
rafine şeker sıfır
meyve yalnızca kahvaltıda
protein-yağ-lif dengeli tabaklar

uyku 22-23 arası

su mutlaka 2lt ve üzeri.

her gün açık havada vaktim olduğunca (çoğunlukla 1 saat) yürüyüş.
Ve haftada 3 gün online fonksiyonel antrenman.

o kadar hafif hissediyorum ki, suçluluk duygusunu, çözüm bulamama ümitsizliğini çok iyi bilirim. çok yaşadım.
karar verme aşaması çok zor oluyor. ama başladığında kendine yol çizdiğinde ilerlemek daha kolay.

Umarım sende bir farkındalık oluştururum :) yapay zeka ile de tabaklarımı paylaşıp yanlışım varsa söylemesini istiyorum. o da bir yardımcı gibi bana akıl verip yol gösteriyor :)
Canım teşekkür ederim çok güzel yazmışsın🥰 senin adına çok sevindim Kilo vermek istemiyorum şuan ki kilom iyi ama en ufak kaçamak yaptığımda bile kilo alırım diye düşünüyorum pişman oluyorum sonra hemen midem bulanmaya başlıyor.
Yapay zeka beni kandırıyo ya😆
Bide kendi kendine bişeyler uyduruyo sizinde başınıza geldi mi öyle mesela şey dedi bana bir konu olmuştu İzmir'de yaşayan teyzen dedi ben şok öyle bişey yok yani o nerden cıktı dedim kafam karıştı diyor 😁😁😁

ben buraların böyle sessizliğine alışkın değilim, huhuuu nerdesiniz, mia yokken boş mu bırakıyoruz buraları??

@sarahconnor Scss94 Scss94 Mikan Mikan @belleza
Canım hafta sonu oğlumun randevusu vardı İzmirde uyumaması gerektiği için geç yattık erkenden kalktık gittik.Sersem gibiydim Benim için yorgunluğu dışında çok stresli geçiyo o gün ama test yapmadı doktor muayene etti önceden haber vermesi gerekiyodu sinir oldum ona da önceden söylesene be adam dedim 😤
Pazar günü de ailecek hasta olduk hala hastayım ben.
Belediye başkanımız vefat etti cok üzgünüm onun cenazesi vardı bugün 😞

Canım hafta sonu oğlumun randevusu vardı İzmirde uyumaması gerektiği için geç yattık erkenden kalktık gittik.Sersem gibiydim Benim için yorgunluğu dışında çok stresli geçiyo o gün ama test yapmadı doktor muayene etti önceden haber vermesi gerekiyodu sinir oldum ona da önceden söylesene be adam dedim 😤
Çok geçmiş olsun, başınız sağ olsun

Canım teşekkür ederim çok güzel yazmışsın🥰 senin adına çok sevindim Kilo vermek istemiyorum şuan ki kilom iyi ama en ufak kaçamak yaptığımda bile kilo alırım diye düşünüyorum pişman oluyorum sonra hemen midem bulanmaya başlıyor.
Bide kendi kendine bişeyler uyduruyo sizinde başınıza geldi mi öyle mesela şey dedi bana bir konu olmuştu İzmir'de yaşayan teyzen dedi ben şok öyle bişey yok yani o nerden cıktı dedim kafam karıştı diyor 😁😁😁
Hiç kullanmadım ben 🙈

Buzul şehrimize geri döndük saat 5 civarı
bavulu bile açamadım yarına artık çayımı demledim dinlendim.
Manisa çok güzel Şehzadeler şehri böyle hayal ettim kimler gelmiş geçmiş buralardan diye tur rehberini dinledim
İnsanları çok samimi ve sıcak kanlılar ne sorsan yardımcı olmaya çalışıyorlar aklıma hep Scss94 Scss94 geldi.
Nişan sonrası acıktık dedik açık yer varmidir
2 kıza sorduk bizi takip edin sizi götürelim dediler onlar önde motorbisikletle biz arkada arabayla çarşıya kadar gittik saat 23:00 nasıl kalabalık.
Tek sorunu park yeri bulmak onun dışında 10 numara bir şehir İzmire ulaşmak çok rahat ama hafta sonu olduğundan trafik kilit zor gidebildik.
Nişan da çok güzel oldu.
Ama sabahları soğuktu öğlen bize bahar havası gibi geldi.
Dönüş yolunda sıkıldım dedim böyle dipdibe 3. Gün fazla geldi kisisel alanım kalmadı sen bi işe git artık dedim 😄
Ev ortamı bir başka tabi.😁

Buzul şehrimize geri döndük saat 5 civarı
bavulu bile açamadım yarına artık çayımı demledim dinlendim.
Manisa çok güzel Şehzadeler şehri böyle hayal ettim kimler gelmiş geçmiş buralardan diye tur rehberini dinledim
İnsanları çok samimi ve sıcak kanlılar ne sorsan yardımcı olmaya çalışıyorlar aklıma hep Scss94 Scss94 geldi.
Nişan sonrası acıktık dedik açık yer varmidir
2 kıza sorduk bizi takip edin sizi götürelim dediler onlar önde motorbisikletle biz arkada arabayla çarşıya kadar gittik saat 23:00 nasıl kalabalık.
Tek sorunu park yeri bulmak onun dışında 10 numara bir şehir İzmire ulaşmak çok rahat ama hafta sonu olduğundan trafik kilit zor gidebildik.
Nişan da çok güzel oldu.
Ama sabahları soğuktu öğlen bize bahar havası gibi geldi.
Dönüş yolunda sıkıldım dedim böyle dipdibe 3. Gün fazla geldi kisisel alanım kalmadı sen bi işe git artık dedim 😄
Ev ortamı bir başka tabi.😁
Canııım merkezde miydiniz evet park yeri çok problem carsıya yürüyerek gitmek en mantıklı ben hiç gitmiyorum carşıya 😁
Neler yediniz 😆 çarşıda bir Han var orda cilveli kahve var baya ünlü denediniz mi Gerçekten bide iş cıkıs saatiyse trafik cok yoğun oluyo. Bugün hava daha soğudu biliyo musun öğle vakti de soğuktu

Canııım merkezde miydiniz evet park yeri çok problem carsıya yürüyerek gitmek en mantıklı ben hiç gitmiyorum carşıya 😁
Neler yediniz 😆 çarşıda bir Han var orda cilveli kahve var baya ünlü denediniz mi Gerçekten bide iş cıkıs saatiyse trafik cok yoğun oluyo. Bugün hava daha soğudu biliyo musun öğle vakti de soğuktu
Evet çarşıya 2 defa geldik bizim otel İzmire yakindi arabayla geldik.
Gündüz yerin altında otopark varmış oraya koyduk çay içtik üst tarafında da Gülcemal de kebap yedik. İzmir de kumru yedik.
Camileri gezdik.
Kaleyede çıkacaktık da çok dağın oradaydı Spil dağı da baya büyükmüş eşim daha önce çıkmışta biz yolda kalırız falan cesaret edemedik vakitte azdı yari yoldan döndük😁
Migros ve forum avm da gezdik 😁
Cumartesi arkadaşımızla gezdik pazar günü yoğundu tabi nişanı vardı biz kendimiz gezdik.

Geçmiş olsun 🙏

Bende pek kullanmıyorum birikim için yazıyordum onu bile yanlış hesaplıyor.

0.3 tü birden hemen %1 e geçtim şimdi baktım yüzüme kabarcık kabarcık olmuş baya tahriş etmiş bıyık bölgesi iki tarafta olmuş 😬bi tarafı daha kırmızı diğer taraf o kadar değilde neyse bidaha tedbirli olurum nemlendirici üstüne sürerim bide haftada 3 gün yaparım 5 6 gün yapıyodum 😁
1 için çok erken birde haftada 1 yapsan yeter fazlası zarar

Bende pek kullanmıyorum birikim için yazıyordum onu bile yanlış hesaplıyor.
Geçen gün hazine oyunu oynayacaktık soru hazırla dedim hep yanlış yerlere yanliş ip ucu koydurmuş 😁 içimden kötü kelimeler söyledim 😆 o günden beri kullanmıyorum

Back
X