- 23 Ekim 2018
- 16.596
- 38.569
- 598
Slm Wendy,Öncelikle ben yazayım madem, minimalliğin gözünü seveyim, toplanmak isteyince mis gibi hızlıca toparlanılıyor.
Cuma günü izin aldım, tepeden tırnağa evi elden geçirdim, nevresimleri değiştirdim, bonyolar halloldu, çekmeceler dolaplar yerleşti, gözümün önünde durup pek kullanılmayan bi iki parça eşyayı merdiven altındaki kilere kaldırdım (yoga matı ve 2 tabure) atacak pek bi şeyim çıkmadı ama neredeyse saat 3'e kadar çabaladım topladım ortalığı. hafta sonu ise tamamen kendimi çocukların ödevlerine, birlilte vakit geçirmeye adadım, kimse mutsuz değildi haliyle, bi ütülenecek çamaşırım var ama içimden gelmedi onu da yapmak, işim yok belki hafta içi 1 saatte hallederim.
bu arada diyetisyene başladım, bakalım pek ipin ucunu bırakmak istemiyorum, eşimle birlikte yapıyoruz, inşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırız![]()
Diyetisyen yolculuğun hayırlı olsun inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız.
Ben ne yaptım? Haftasonu yoğun geçti cumartesi akşam yemeğine misafirimiz vardı. Pazar günümüz vardı okuldan kızlarla.
Yeniyıl yaklaştığı için alışveriş olayını biraz abartmış olabilirim
Çocuklar ödevleri kursları vs derken bu sene benim için gerçekten farklı geçiyor .
Yeniyıl hedefi vs oturup düşünecek zaman bile bulamadım.
Bende durumlar böyle