Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3+1 e sığamıyorsanız muhtemelen biriktirme sorunu vardır.Ben 3+1 eve sigamiyorum 1+1 e sigmak nasil bisey :/ zamanla alisir ve duzene sokarsiniz umarim
Sakin ol öncelikle
Minimal olmak az eşyan olacak anlamına gelmiyor
Ben de 1+1 de yaşıyorum hem de 4 kişi
Biri kedi biri bebek eşim ve ben.
Eşyalarla duygusal bağ kurmamalısın eğer bunu başarabilirsen çoğu şeyi kolaylıkla elden çıkarabilirsin.
Ben kendimi minimalist olarak tanımlıyorum ama evim boş değil tabiki
Bir sürü eşyam var
Sadece yenilerini alırken iyi düşünüyorum
Şimdi sana çözüm bulalım
Marie kondo - derle topla rahatla adlı kitabı okuyabilirsin
Aralık ayı için her gün o gün ayın kaçıysa o kadar eşya ile vedalaşabilirsin
Henüz evden göndermeye kıyamadıklarını bi kutuya koy
Eğer 3 ay kutuyu açmazsan demek ki onlar o kadar da lazım değil
Sevdiğin seni mutlu eden eşyaları atmak zorunda değilsin
Önemli olan sana pozitif enerji veren şeyleri evinde tutmak
Biriktirmeden ziyade ceyizim cok fazlaydi annem sagolsun3+1 e sığamıyorsanız muhtemelen biriktirme sorunu vardır.
Çocuk dahi olsa,3+1 gayet makul bi oda sayısı.
İlerde basınıza dert acar..
Letgo da satıyorum evden gelip alıyolar3 ay kullanmadığımızı Nasıl elden çıkaracağız
2014 ilkbaharından beri giymediğim eteği çıkardım bayılarak giydim mesela
Ama oğlumunkileri veriyorum zira onu bir daha kimse giyemeyecek
Evde bir oto koltuğu var
Kime vereceğim ne yapacağım bilemedim
Çöpün kenarına koymaya da kıyamadım
Dünya para markalı vs
Bazen ikinci el arayan birine vereyim diyorum mesela ama kargo vs zor geliyor teklif bile edemiyorum
O nedenle bu eşyaları satanlara vs de özeniyorum
3 ay kullanmadığımızı Nasıl elden çıkaracağız
Ama oğlumunkileri veriyorum zira onu bir daha kimse giyemeyecek
Evde bir oto koltuğu var
Kime vereceğim ne yapacağım bilemedim
Çöpün kenarına koymaya da kıyamadım
Dünya para markalı vs
Bazen ikinci el arayan birine vereyim diyorum mesela ama kargo vs zor geliyor teklif bile edemiyorum
O nedenle bu eşyaları satanlara vs de özeniyorum
Letgodan satabilirsin
İhtiyacın olan bişeyle takas edebilirsin :)
Ben eski tip bir insanım
Birşey almaya evime gelecek belki beğenmeyecek vs
Ben satmayı geçtim vereceğim de ihtiyacı olanı Nasıl bulacağım modundayım
Koltuk yatak buzdolabı masa kitaplık vs belediyeye verdim de oto koltuğu gerip geldi
:) cansın
anladım.mutluluklar dolsun evinize o zaman.ben de artık evime bakmakta zorlanıyorum şey götürüyor bu ara resmen.200 metrekareye yakın.kendi evimin hizmetçisi oldum.yardımcı kadın da hem pahalı hem de ıstedığım gibi yapmıyor artık.ne yalan söyleyeyim 2 artı bir de oturan arkadaşlara hem imrenir hem de kıskanır oldum.gün de 1 2 saat dışarı çıksam evim de tüm düzen bozuluyor .ne zaman pis bıraksam habersiz biri geliyorBekar bi anneyim ceycey :) 3 kişiyiz. Çocuklarım küçük aynı odadayız, çalışma masalı ranzaları var.
Benim tek kişilik bi yatağım.Ev 1+1 ama odaları, mutfağı, banyosu büyük.
Salonun kör bi köşesinde çadırları var, oyuncaklarının yeri ve oyun alanları orası.
Sığabiliyoruz :)
ipli Rondo mu o neler yapılabiliyor onunlaYok ama o ipli şey bir mucize
A 101den aldım geçen bayram,yok böyle bir şey:)
Artı elektrik yakacağına az az yağlarımdan yakıyor,daha ne olsun![]()
Boşanmadan önce 180m2 dubleks bir evde yaşıyordum.anladım.mutluluklar dolsun evinize o zaman.ben de artık evime bakmakta zorlanıyorum şey götürüyor bu ara resmen.200 metrekareye yakın.kendi evimin hizmetçisi oldum.yardımcı kadın da hem pahalı hem de ıstedığım gibi yapmıyor artık.ne yalan söyleyeyim 2 artı bir de oturan arkadaşlara hem imrenir hem de kıskanır oldum.gün de 1 2 saat dışarı çıksam evim de tüm düzen bozuluyor .ne zaman pis bıraksam habersiz biri geliyor![]()
Soğan soğan soğan,sonracıma domates biber havuç fındık fıstık ceviz,daha da neler neler,robotun bir önceki sürümüipli Rondo mu o neler yapılabiliyor onunla